- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.401
Gunaydinnnnnnnnn herkese hayirli gunler diliyorum bu gununuz dunden daha iyi olur insallah
:))))))))))))))) günaydııın ececim, hafta sonu pek giren olmuyo ama günaydın herkese
offffffff akadaşlar yaa yine olmadıı..dün akşam yine kremlerimi sürdümhazırdımm..yine eşiminn parmağıyla olduu ikiparmağıda içerdeydiii ama iş p...nise gelince olmadı yine kasıldım offfffffff napcam ben yaa bıktım vallaa artıkk...bana yardımedin nolurr
birde kızlar apartla egzersiz yaparken çıkarırken acıyoya pnsle acımıyo aklınızda bulunsun daha rahat oluyo
ya biliyomusunuz iki gü çok güzel geçti evlendiğimden beri ilk defa bu kadar rahattım:))çünkü gerçekten eşimin karısı oldum:))eşimin arkadaşına gitmiştik haftasonu.ya birde gezerken eşim çiçek aldı(papatya)ve herkesin içinde sokakta diz çöküp verdi sokaktaki herkes alkışladı ya çok farklıydı.kızlar eşim çok mutlu sizde eşinize bu mutluluğu yaşatın onlar hakediyo bu mutluluğu:))
hem kafama takılmıştı bu karamsarcık sağol içim rahatladıbazen aparatı çıkarırken gözümden yaş geliyo valla
harika muhteşemmmmmmmmAllahım mutluluğunuzu huzurunuzu aşkınızı daim etsin canımmmmm
bende onda çok zorlanıyodum bugünde aklıma geldi benim gibi olan varsa içi rahat olsun istedim:)))))))
benim de hastalığım bugün bittiama eşim gece vardiyasındaydı 2ye kadar uyudu sonra bi arkadaşı çağırdı denicez ama gelmesini bekliyorum
inş dualarım seninle bu akşam olur olmaz buraya yaz olurmu.kasma kendini inan apartlardan çok daha kolay ve güzel:)))
ya rüyamda gördüm yapamıyodukama rüyaların tersi çıkarmış bakalım zaten ilk buraya yazıcam eşimede söyledim. herkes benden haber bekliyo dedim
bugün bitti yavruşum yarın şöyle güzel bi duş alıp egzersizimi yapıp deneme yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?