Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

üç senelik bekleyiş bu gece tam anlamıyla sona ermiş bulunmakta. eşimle 7 senedir tanışıyoruz evlenmeden önce yani üniversitedeyken 3 sene aynı evde kaldık. birazda bundan kaynaklandı sanırım sadece yüzeysel yaşadık bazı şeyleri çünkü ikimz için de evlendiğimiz gece kutsaldı o gece olmalıydı. bilinç altımıza nasılda işlemişsek artık:)) sonra nişan düğün derken geldi çattı o kutsal gece. o gece yapmayalı dedik balayında yaparız daha çooookk günümüz var önümüzde ya gerek de yok zaten bu kadar bekledik dedik. balayına gittik.daha önceden bana kuzenlerim yok çarşafım kan revan oldu çok kanamam oldu duvara çivi çakar gibiydi gibi saçma sapan(bunu şu an daha iyi anlıyorum)şeyler söylemişlerdi.ben de eşime nolur nolmaz burda yapmayalı evimize gidelim orda rahat rahat yaparız dedim.(tabi eşimin pimpirikli olmasını göz ardı edince sonuç buralara kadar geldi)neyse evimize geldik hadi deneyelim dedik birazını aldım ama sanki duvar var canım yanıyor olmuyor bir türlü.peki bugün de yapmayalı e çok yorgunuzz aman bugün çok soğuk hava yarın yapalım falan filanderken 2 ay geçti. dedim ben bir doktora gideyim (kadın doğum).doktor herşey normal yerinde fakat girişin dar dedi ve psikoloğa yönlendrdi.neyse ben gittim doktor eşin de gelsin dedi. zar zor eşimi ikna ettim gittik. doktor vajinısmus falan değilsin dedi. 10 gün sevişin ama ilişiki yok her gün sevişeceksiniz dedi(off çile resmen kadın bizim özeel hayatımızı yönlendiriyor.)10 gün sonra tekrar gittik hadi dedi 3 gün boyunca ilişkiye girin. şaka mı bu biz zaten bunun için geldik bre kadın ilişkiye girebilsek ne işimiz var senin yanında. sonra adet oldum zaten yapamadık bitti bütün umutlarımız. 3 sene boyunca biz topu topu 10 kez falan denemişizdir.yaşadım mı ölümüydüm bir ben bir allah bilir.kimseye anlatamıyorum kimse anlamaz çünlü bizi sadece bizim gibiler anlar.yaşamayan bilemiyor.
herneyse bir gün vajinismus nedir diye gezerken nette burayı buldum. allah hepinizden razı olsun. parmak egzersizi falan yazıyorlar ama midemi bulandırıyor nasıl yaparım. sonra bir gün dedim yapmak zorundayım eğer mutlu olmak istiyorsam bu korkumu yenmeliyim.önce ayna ile baktım ilk kez oraya. inanamıyorum çünkü açık bir yer var orda. hep kapalıymış gibi düşündüğüm yer kocaman bir boşlukmuş meğer.sonra eldivenimi giydim kayganlaştırıcı jeli sürdüm( biraz da ayıp şeylere bakmıştım:) napiimm )serçe parmağımı sokmaya çalıştım inanamıyorum çünkü içinde gel git yaptım oluyor .sonra hemen yüzük parmağı denedim o da oldu.aradan 1 hafta geçti iki parmak orta ve yüzük parmak gel git yaptım çok rahat oluyor. hemen eş denemesine geçtim eşim biraz heyecandan boşaldı yarıda kaldı ve ben adet oldum. ama öle güvenim geldi ki adetim bitsin olacak bu iş dedim.adetim bitti ilk denememizde hemen oldu geçen hafta pazar yani egzersizimi yaptım iki parmak uzunca bir süre orda durdu sonra eşim geldi hemen yaptık oldu. ama gel git falan yapamayınca olmadı sandım.ertesi gün hafif kanamam oldu heralde ondandır dedim.sonra bugün allah istemezse hiç bir şey olmuyor kızlar bunu çok iyi bilin. bu bizlere birer sınav allah daha kötüsünü göstermesin.ve az önce tam anlamıyla gelin oldum. lütfen canlarım ertelemeyin. öle bir sürü para da vermenize gerek yok.burda yardımcı olan çok değerli arkadaşlar var. 1 ayımı aldı almadı yenmem kafama koydum olacak başka çaresi yok. sizlerde öle düşünün. hiç kimse için olmasa da kendiniz için. bana destek olan yardımlarını esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim. allah kimseye bir daha böle sıkıntılar vermesin. artık gelsin bebişlerrrrrrr:)))))

Insallah canim guzel haberlerinizi bekliyoruz en kisa surede tum arkasaslarimiz kurtulur insallah bundan

Kizlar ben kacar hepinize iyi geceler unutmayin nefes aldigimiz her an umut var demektir yeter ki umudunuzu kaybetmeyin hersey yoluna girer dualarimiz sizinle hadi kactim ben

kardeşlerim iyi geceler size bi haber vermeye geldim:) az önce birlikte olduk vve 23 ünden beri 4. bu. çok şükür Allah ıma ki bu da oldu. spontan gelişti o yüzden jel kullanamadım birazcık sıktım kendimi bundan dolayı galiba sonuna kadar olmadı, ama benim için önemli olan jel bile olmadan olması bi de kocam üstteydi yanı ben üstte denemediim bile :) çok şükür Allah ım hepinize yaşatsın bu mutluluğu hepinizi öpüyorum

deryacım çoook sevindim :)))))))))) inan bana sonrakilerde de olcak okumuşsundur sanırım yazdıklarımı. ben bi terslik oluurmu ki diye geçirmedim değil aklımdan ama hemen uzaklaştırdım ve sonuç olumlu çok şükür. dediğin gibi canım bu bizim sınavımızdı bence de inşaallah tabi tutulduğumuz son sınavımız olur :)

özledim valla gelin olan kayıp oluyo ya sadece vajililer takılmaya başladık

yoo ben burdaydım bugün de dünde sen yoktun ya da denk gelmediği iiçindir. kaybolmak yok elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya yol göstermeye çalışcaz. bak kocam uyudu ben buraya koştum. buraya sizlere çok şey borçluyum, ödemeye çalışcam elimden geldiği kadar

haklısın canım eşim evde olunca ben pek nete giremiyorum içimde acayip bi his var sanki yencem gibi :) dua edın bize

bi gelişmesi olan yok mu?
elab seni çok merak ediyorum :)
yasemin ne zaman bitcek regliiin
care1 yılbaşı gecesini iple cekiyorum
cecemm sen ne alemdesin...........

yenceksin tabi, Allah ın izniiyle. dualarımız sizinle canım :)
gencmr e üzüldüm bişeyler yazcaktım ama çıkmış sanırm Allah yardımcısı olsun

bende üzüldüm bu zaman da herkes hemen hemen aynı seyleri yasıyo galıba bende yasamıstım ama artık bu halımle uste cımaya cakısıyorum bı nevı basarıyorum yada ben kendımı kandırıyorum :)

bende üzüldüm bu zaman da herkes hemen hemen aynı seyleri yasıyo galıba bende yasamıstım ama artık bu halımle uste cımaya cakısıyorum bı nevı basarıyorum yada ben kendımı kandırıyorum :)

canım başka şekilde olmuyo maalesef bi şekilde bi çözüm bulmak lazım çünkü sadece biz değil onların da psikolojisi yerle bir oluyo, biz en azından burda dökebiliyoruz içimizi onlar kimseyle paylaşamıyorlar, bu da yyük onlar için, bakın hemen hemen çogunuzun yaşları çok genç ve yeni evli sayılırsınız bunu avantaja cevvirmeye çalışın lütfen ne olursa olsun yılmayın

hemde nasıl bozuluyo osikoloji sonra böyle sorunlar çıkıyo rabbim yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…