- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.421
benim kıymetli ve saygı değer vaji kardeşlerim :)
yardımınıza ihtiyacım var yenen arkadaşlar :) az önce deneme yaptık :)
ve ben bu kez hiç kasılmadım ama eşimde tam sertleşme olmadı
ve içime boşaldı. dışında hiç yoktu sizce giriyo mu :S
anlayamadım bi türlü..
beni aydınlatırsanız sevinirimmm :)
kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bn geldImmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
ben yendim ama bu durumu tam bilmiyorumda olmuştur herhalde yoksa nasıl boşalacak.birde sertleşme sorunu varsa denerken eşin burn içsin biz öyle yapmıştık:))e tabi onlarınkide can:))))))
ya biliyomusunuz iki gü çok güzel geçti evlendiğimden beri ilk defa bu kadar rahattım:))çünkü gerçekten eşimin karısı oldum:))eşimin arkadaşına gitmiştik haftasonu.ya birde gezerken eşim çiçek aldı(papatya)ve herkesin içinde sokakta diz çöküp verdi sokaktaki herkes alkışladı ya çok farklıydı.kızlar eşim çok mutlu sizde eşinize bu mutluluğu yaşatın onlar hakediyo bu mutluluğu:))
kızlar bana da yardımcı olun yeni yıl uğurlu gelir inşallah hepimize ...
inş yenemeyenler yener,yenenlerde bebiş haberi verir:))))
henüz yenememiş ve hiç bişey yapmayan biri olarak inşallah
ne aşamadasın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım[/QU
işte tam bunu istıyorum . yardımmmmacıkcası hiç bişey yapmadım bu zmanaa kadar ama artık yapmak ıstıyorum sadece ılk olarak ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
inş yenemeyenler yener,yenenlerde bebiş haberi verir:))))
ne aşamadasın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım[/QU
işte tam bunu istıyorum . yardımmmmacıkcası hiç bişey yapmadım bu zmanaa kadar ama artık yapmak ıstıyorum sadece ılk olarak ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
canım şimdi eşimle acile gitcez biraz rahatsızda bi ka. saat sonra ben yine burdayım ozaman görüşelim olurmu.
Ayyy bebissss ben istiyorum ben ben bennnn
canım şimdi eşimle acile gitcez biraz rahatsızda bi ka. saat sonra ben yine burdayım ozaman görüşelim olurmu.
olur tabi bu kadar bekledım bıraz daha bekleyebılırm çok teşekkürler geçmiş olsun :)
olur tabi bu kadar bekledım bıraz daha bekleyebılırm çok teşekkürler geçmiş olsun :)
canım gelince haber et ben hep burdayım
yenen felan varmı arkadaşlar giremiyorummm aklım hep burdaaa...bi yanım eksikkkk
ya bende haftasonu giremedim dediğin gibi bi eksiklik oluyo...
nasılsın
ben iyiyim çok şükür canımm sen nasılsınn.....bu arada eşine nolduuu geçmişş olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?