Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim canımm nedemek...elimizden geleni yapıyoruz artık sende bilirsinn birumut bekleyenlere umut olmanın hazzı bi başkaa:)))
inşaallah herkese elimiz yetişir de kimse vajili kalmazz...

kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum

Ayyy Kuzummm Ciddi misin sennn

İnanımıyorum Halaa Bravoo Kuzumaa. Nasıll Sevindim nasıl sevindim anlatamam.

Ohhh Ohh Ohh Şöylee Güzel Bir Halay Çekeyimm.. Haydeeeeeeeeeee hobaaaaaaaaaaaaaaa :123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

merhaba arkadaslar bı sorum olacaktı yardım edersenız cok sevınırım .esımle denerken 5 cm felan oldu sanırım fakat gerısı gelmıyor rahar olmadıgım ıcın mı bırazda yanma oluyor kasılmalarım felan yok artık .ben sımdı vajınısmusmuyum degılmıyım bellı bı kısmı oluyor onu bılemedım doktora gııttım muayene bıle oluyorum kocaman aparatı aldım doktor vajınısmus hatstalıgın gecmıs pek bı sey kalmamıs dedı .

Merhabalar hepinize... Ben 5 gün önce yazmıştım hiç bir egzersiz falan yapmıyordum yapamıyordum, geçen gün anestol ve bebe yağı aldım ve deneyeyim dedim. Anestolü ilk gün kullanmaya çekindim sonuçta ilaç gibi bir şey zararı var mı diye araştırmak istedim, neyse sırf bebe yağını sürerek denedim işaret parmağımı çok az sokmayı başardım fakat daha fazla sokamadım sanki kızlık zarını yırtacakmışım gibi hissettim çok korktum. Bugun de anestol ile denedim fakat hiç bir uyuşma olmadı nasıl yapmam gerekıyor ne kadar surmem gerekıyor yardımcı olur musunuz? Bir de sizce gittikçe başarabilir miyim parmağımı nasıl iticem önerebileceginiz bir şey var mı? :/

serçe parmağı aldınmı önce.bende anestolle bikere denedim ama hiç etki etmedi bikerede emlayla dene ama az kullan ve başarabilirsin buraya gelip başarmadan giden olmaz.yeterki iste ve azimli ol

kızlar bu resimleri iyi inceleyinn....eğer p...s başını alıp gerisini alamıyosanız yön sorunuz var demektir...p...s yada aparat biraz girip sonra devam edemiyosa dikkatle inceleyin resmiii...

serçe parmağı aldınmı önce.bende anestolle bikere denedim ama hiç etki etmedi bikerede emlayla dene ama az kullan ve başarabilirsin buraya gelip başarmadan giden olmaz.yeterki iste ve azimli ol
Buraya güveniyorum zaten bu sayede gaza geldim fakat korkaklık yapıyorum galiba biraz... Serçeyi rahat sokamıyorum ters geliyor baş parmak daha rahat oluyor fakat itemiyorum işte kasılıomuyum noluyorum bilmiyorum ama hep alta iniyor oh bu sefer girdi diyorum megersem içeri değil alta sokmuşum falan... Öyle yani

bencede korkaklık yapıyosun bak ben iki dra gittim ama burda arkadaşlar sayesinde yendim.korkmak yok inan benbikaçgün önce yendim çok kolay.nefes egzersizlerine dikkat et kegel egzersizi yap ve ıkın bu çok önemli.yaparken oradan çocuğun çıkabileceğini ve yaptıktan sonraki huzurunu mutluluğunu düşün.birde eşini en çok istediğin afedersin ama arzuladığın zamanı düşün inan daha kolay oluyo yapacağına inan olmayacak die düşünme herkes yapıyo bende yapabilirim de

haklısınız... yılbaşına kadar bu işi halletmeye umutlanmıştım fakat geç kaldım sanırım.

tmm oyle deneyeyım bıdaha ıns tamamen gecer de tedavıye verecegım paraylada bebegımıze bı seyler alırız

kesinlikle dra gitme ben iki tane değiştirdim çok para gitti bir işe yaramadı.sonra bu siteyi buldum ve hallettim.yön problemi olabilir sende o yok diyosan yanma normal hatta ben ik denemede tamamı olduktan 30sn sonra çıktım yanma oldu diye ama ikinci denemede hiçbişey olmadı.birde pns denemeden hemen önce apartla egzersiz yapıp apartı çıkarır çıkarmaz pnsi alabilirsin ben öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…