- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.481
kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum
Beni merak ettiğini söylamişsin üçüncü denemem de çok başarılı geçmedi :-(
bende senden haber bekliyodum çok sevindim canım tebrik ederim ilk halayın benden olsun ozaman
Ayyy Kuzummm Ciddi misin sennn
İnanımıyorum HalaaBravoo Kuzumaa. Nasıll Sevindim nasıl sevindim anlatamam.
Ohhh Ohh Ohh Şöylee Güzel Bir Halay Çekeyimm.. Haydeeeeeeeeeee hobaaaaaaaaaaaaaaa:123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
woooooowwwwwwwww:))))) tebriklerr canımmmmm...Allah başka dert vermesinnn...:65
halaya kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yasemin tebrik ederimmmmmmm :))))))
nerdesin kuzum sen sana mesaj attımmm Aşkol emi!!!!
bu arada kızlar benden hafif bi kan geldi. ama ağrı sızı acı hiçbişey yoktu
Seni yerim ben yaTatlı mısın nesin... Aparatla çalıştın ya öncesinde ondan ağrı falan olmamıştır. İnan ki çok sevindim yenmene. Bir sen bir de karamsarr'a ayrı bi sevinmiştim.
Seni yerim ben yaTatlı mısın nesin... Aparatla çalıştın ya öncesinde ondan ağrı falan olmamıştır. İnan ki çok sevindim yenmene. Bir sen bir de karamsarr'a ayrı bi sevinmiştim.
alıntı yapmayı beceremedım daha acemiyim :) beni sen bul nolurrrr
ben burayla ilk tanıştığımda günlerden 6 aralıktı ve ben depresyonda gibi bişeydim. Ama burdaki herkes o kadar sevecen içten ve yardımseverdikiiiihepinizi çok seviyorummm isim telafuz etmicem çünkü herkesin bu başarıda emeğii var . hepinizden bişeyler öğrendim egzersizlere başladım baktım devamı geliyo korkucak hiçbişey yok. pes etmicem dedim. hatta burda herkese ben demiştim yılbaşına kadar süre verdim kendime diye bakın kafaya koyunca nasılda oluyor
Neyse gelelim bu akşamaadetim yeni bitmişti bugün eşimi bekledim geç geldi biraz saat 7 gibi. oturduk biraz ben çok yapmak istiyodum. o da bugün olmaz geç oldu falan dedi işe gitcekti gece vardiyasına bende ne kadar ilerlersek kardır dedim. gittim duşa bekle beni hazırla kendini dedim bugün olcak bu iş sonra duştan çıktım rahatladım bi güzel. biraz egzersiz yaptım sonra eşimi çağırdım. ben üst pozisyonda arkam eşime dönüktü. çokk yavaş bi şekilde sokmaya çalıştım ve gözlerim şaşkınlıktan yerinden fırlayacaktı girmiştiiii eşime söyledim grdi diye inanmadı o benden daha tedirgin sonra yüzüm ona dönük pozisyona geçtim girdi, alta geçtim gene girdi sonra ben alışmaya başlayınca git gel bile yaptık ben bi yandan ağlıyorum bi yandan eşime sarılıyorum ne kadar güzel bi duyguymuş eşim hala inanamıyor yaptıkmı şimdi diyor
Ben vaji arkadaşlara diyorumkiiiii aslaaa umudunuzu kaybetmeyinnben kafamda bitirmiştim herşeyi o kadar inanmıştımki başarıcağıma hatta adetim grmeseydi araya çoktan yapmıştıımmm yardım eden herkese binlerce kezz teşekkürlerr yendim diye burdan ayrılacağımıda sanmayın . bi kişiye bile faydam dokunursaa çok sevinirim
herkes başarıcağına inansınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?