Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bile inanamıyorum kiiii bi saattir yeni yeni geçiyo titremem heyecan tedirginlik mutluluk gözyaşı hepsini yaşadımmmmm. ama bitti artık oh ohhhh

Son düzenleme:
ben burayla ilk tanıştığımda günlerden 6 aralıktı ve ben depresyonda gibi bişeydim. Ama burdaki herkes o kadar sevecen içten ve yardımseverdikiiii hepinizi çok seviyorummm isim telafuz etmicem çünkü herkesin bu başarıda emeğii var . hepinizden bişeyler öğrendim egzersizlere başladım baktım devamı geliyo korkucak hiçbişey yok. pes etmicem dedim. hatta burda herkese ben demiştim yılbaşına kadar süre verdim kendime diye bakın kafaya koyunca nasılda oluyor
Neyse gelelim bu akşama adetim yeni bitmişti bugün eşimi bekledim geç geldi biraz saat 7 gibi. oturduk biraz ben çok yapmak istiyodum. o da bugün olmaz geç oldu falan dedi işe gitcekti gece vardiyasına bende ne kadar ilerlersek kardır dedim. gittim duşa bekle beni hazırla kendini dedim bugün olcak bu iş sonra duştan çıktım rahatladım bi güzel. biraz egzersiz yaptım sonra eşimi çağırdım. ben üst pozisyonda arkam eşime dönüktü. çokk yavaş bi şekilde sokmaya çalıştım ve gözlerim şaşkınlıktan yerinden fırlayacaktı girmiştiiii eşime söyledim grdi diye inanmadı o benden daha tedirgin sonra yüzüm ona dönük pozisyona geçtim girdi, alta geçtim gene girdi sonra ben alışmaya başlayınca git gel bile yaptık ben bi yandan ağlıyorum bi yandan eşime sarılıyorum ne kadar güzel bi duyguymuş eşim hala inanamıyor yaptıkmı şimdi diyor
Ben vaji arkadaşlara diyorumkiiiii aslaaa umudunuzu kaybetmeyinn ben kafamda bitirmiştim herşeyi o kadar inanmıştımki başarıcağıma hatta adetim grmeseydi araya çoktan yapmıştıımmm yardım eden herkese binlerce kezz teşekkürlerr yendim diye burdan ayrılacağımıda sanmayın . bi kişiye bile faydam dokunursaa çok sevinirim
herkes başarıcağına inansınnnn

kızlarrr sizi döverim heee nasıl giriş ama tamam tamam korkmayınnnn...deneyen denemeyen herkes.....

Kafanızı sıfırlayın hemmennnnn!!!!! yok yapamam yok olmuyor felan deneyinn gelir saççınızı başşınızı yolarımmm

yazdıklarımı aynen eksiksiz deniyosunuzz ve gelip rapor veriyosunuz nedenmi?bi yanlışlık eksik varsa yardımcı olabilelim diye... TABİİİ BU VAJİNİSMUSU YENMEK İSTEYENLER İÇİN...HERŞEY SİZİ MUTLU GÖRMEK ADINA,,BİZİM Bİ ÇIKARIMIZ YOKK....

3çözümü var çaresiz olmayın!!!!!

canlarıımm ben size rahat yapabileceğiniz halde açık yazayımmm...

en başında kegel egzersizini yazayımm onu devamlı yapın...ilk olarak wc de idrarınızı(çok afedersiniz) yaparken tutun sonra bırakın tutun tekrar bırakın...bunu yaparken hangi kaslarını çalıştırdığına dikkat edin ve tutup bırakma işlemini bundan sonra oturup yatarken tv başında devanlı yapın ve aynı zamandada şu egzersize başlayın...

1-öncelikle yatağınızaa şöyle bi bez serin(çarşaf gibi bişi varsa işe yaramayan)
2-ayna alın bitane büyük oursa rahat edersiniz onu yatağınızın başı varya oraya yaslayın
3-sizde karşısına geçin arkanızı yastıkla rahatlatın yani yaslanabilin hatta uzanacaksınız biraz geriye doğru..
4-açın bacaklarınızı tamamen ve ve deriiinnn nefes alın verirken ıkının ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam edin...
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu alın(sakın olmaz molmaz demeyim ölmezsiniz) prezervatife geçirin ama gevşek olmasın bağlayın yani sabitleyin.
6-kayganlaştırıcı jel sürün bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştirin ama sakın çıkarmayın bekleyin,,sonra tekrar nefes alın ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerletin merak etmeyin cuppp diye kayacak anlamayacaksınız bile...

bunları deneyin ve her yaptığınız aşamadan sonrası için siteye yazın ben veya başkası mutlaka cevaplar ..soru sormaktan çekinmeyin utanmayın sıkılmayın,,çokmu soru sordumm acaba diye düşünmeyin siz kendinizi nekadar ii ifade ederseniz bizde size okadar ii yardımcı olabiliriz....

nerdesin kuzum sen sana mesaj attımmm Aşkol emi!!!!

Canım özel mesaj atamıyorum henüz :) hep okuyorum ama yazmıyorum bıraktım ucunu çünkü. En son ben pes eden şeyler yazdığım için bi azar işittim burda birinden, olumsuz şeyler yazmayın diye. Başkalarını da kötü etkilemeyim diye yazmıyorum ama okuyorum :)

Burdaki resimleri indirip eşime gösterdim, yarın bütün gün evde olacak. Ben de duş alıp aparatla biraz alıştırma yapıp denemeye geçicem yarın. Ama çok umudum yok açıkcası .

Seni yerim ben ya Tatlı mısın nesin... Aparatla çalıştın ya öncesinde ondan ağrı falan olmamıştır. İnan ki çok sevindim yenmene. Bir sen bir de karamsarr'a ayrı bi sevinmiştim.

canım benim çok çok sağol eksik olmaa ama sen umudumu kaybettim falan demişsin nolur kaybetme hep içinde o heyecanı barındır bi gün olucak yapıcam diye yapıcaksında zaten zor bişey değilmişki ben şu an kendimi harika hissediyorum ölmedim yaşasın

tebrikler canım rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah dualarınız da bizleri unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…