- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.521
ayyy sakın bırakma emin ol acımıyo kendiliğinden gidiyoparmağının yönüde hep popona doğru olsun içerdeyken. aşağıyo doğru ittirceksin
sana bi kolaylıkta söyliyeyim. sen üstte ol eşine sırtın dönük bi vaziyettebu pozisyon çok aşırı rahat
sen de yeni yendin heralde bu hastalığı. nasıl başladın egzersızlere bana yardımcı olurmusun.burdakı bı cok arkadasın bahsettıgı gıbı asırı derecede kasılma tıtreme falan yok bende sadece iş oraya gelince tüm cesaretim kırılıyo yapamıcam dıye bırakıyorum.her seferınde bu sefer olucak dıye başlıyorum ama yapamıyorum olmuyo ...
Hadi bakalım olmazsa sorumluluk sana ait64:64 böyle miydi halay yahu unuttum
teşekkür ederim gerçekten burda olup anlatmak bile bıraz hafıfletıyo ınsanın yükünü :)) o zaman egzersizlere devam ve en önemlisi pes etmek yok egzersiz yapmadan başarmam cok zor bunu unutmıcam.bı de yön hep popo yönünde .. denicem egzersızı tekrardan daha fazla geçmesin zaman tekrar teşekkür ederim)
Yarın görcez bakalımİlk defa heyecansızım. Yaklaşık 20 gündür yaklaştırmıyorum adamı kendime. Kendimi beynen de hazırlamaya çalışıyorum sizi de okuyorum. Bakalım yarın neler olacak. Gözlerimi kapatıp bebek düşüncem yarın hep. Sonuçta doğumun acısını göze almışsak, acısa bile neden bunu yapmayı göze alamıyoruz ki ...
kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum
Canımmmm on Dakika'dan önce tekrar msj yazmıyormuşum) burdan yazıyorum bitanemmmm sen tamamen yenmişmiydin
Kuzummm tebrik edim burdanda seni , o kadar sevindimki senin adına sanki kendim yenmiş gibi oldummmm , haydi halaya
telefonda sesin ağlamaklıydı zaten benim sevincime nasılda ortak oldunben varya iyiki seni tanımışımmm seni çok seviyorummmm kuzucummmmm
çünkü orda bi delik olduğuna inanamıyosun egzersiz yapınca ikna oluyosun ve eşin üstte olması çok kasıyo sen üstte olunca o kadar olmaz.baştan söyleyeyim herkesin yöntemi farklı oluyo.ben kendimkini yazayım başka arkadaşlarda anlatır.ben önce kulak çöpüyle yaptım daha sonra marketlerde o.b. tamponlar satılıyo 3 boy küçük orta büyük sırasıyla onları yaptım(istersen ince mumdan kendine apart yapabilirsin)sonra serçe parmak orta parmak ve 2 parmak yaptım.bikaçgün geçti 3 parmak yaptım.fakat kendi vücudum dışında bişey denemek istediğim için apart hazırladım onunla yaptım.10cm olunca eş denemesi yaptım ve oldu.bazı arkadaşlar eş parmağıda yapıyo ama ben yaptıramadım çok gerildim.birde canım İSTE ÇOK İSTE VE PES ETME biz ertelemeyi pes etmeyi ve kendimize acımayı çok seviyoruz:)) ben 1buçuk yıl boşuna beklemişim istedim ve uzatarak 3 haftada falan bitti sanırım tam hatırlamıyorum.bir akşamda serçe orta ve iki parmak oldu.eşini düşün şimdi seni seviyo ilgileniyo birde olduğunu düşün şimdiki ilgi ve sevginin kaç katı olur.kusura bakma karışık yazdıysam.tekrar sorabilirsinhadi önce kulak çöpüyle başla.erteleme şimdi
sıra sendee ...sendende güzel haberler bekliyoruzz...takipteyimm:)))
canım benim zor gibi gözüküyor , yakın zamanda gelmez benden haber
hiç sana yakıştımı:))
ne zaman inanır ve cesaretini toplarsan o gün senin günün olacak....ama mış gibi değil yani gerçekten inanacaksınnn inatlaşacaksın bu vaji illetiylee ve başaracaksınn....
canım benlik bi durum yok sorun eşimde, istemiyor deneme falan yapmak hatta hiçbirşey istemiyor soğumuş cinsellikten
canım benim ya emin ol ki tek sen değilsin hepimiz hemen hemen aynı dertten muzdaribiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?