Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy sakın bırakma emin ol acımıyo kendiliğinden gidiyo parmağının yönüde hep popona doğru olsun içerdeyken. aşağıyo doğru ittirceksin

teşekkür ederim gerçekten burda olup anlatmak bile bıraz hafıfletıyo ınsanın yükünü :)) o zaman egzersizlere devam ve en önemlisi pes etmek yok egzersiz yapmadan başarmam cok zor bunu unutmıcam.bı de yön hep popo yönünde .. denicem egzersızı tekrardan daha fazla geçmesin zaman tekrar teşekkür ederim )

Eki Görüntüle 592006

kızlar bakın burda parmak düz ilerleyemiyor takılıyor neden yolunu gördünüz çünkü vaji yolu aşağı doğru eğimli devam ediyor....biz bu yeri hep duvar var sanki orda diye söyleriz....aslında duvar yok ama yolu bilmediğimiz için yanlış devam ettiğimiz içinde acı duyuyoruz....egzersizdede p....s denemesindede EN ÖNEMLİ UNSUR YÖNÜNÜ BİLMEK!!!

çünkü orda bi delik olduğuna inanamıyosun egzersiz yapınca ikna oluyosun ve eşin üstte olması çok kasıyo sen üstte olunca o kadar olmaz.baştan söyleyeyim herkesin yöntemi farklı oluyo.ben kendimkini yazayım başka arkadaşlarda anlatır.ben önce kulak çöpüyle yaptım daha sonra marketlerde o.b. tamponlar satılıyo 3 boy küçük orta büyük sırasıyla onları yaptım(istersen ince mumdan kendine apart yapabilirsin)sonra serçe parmak orta parmak ve 2 parmak yaptım.bikaçgün geçti 3 parmak yaptım.fakat kendi vücudum dışında bişey denemek istediğim için apart hazırladım onunla yaptım.10cm olunca eş denemesi yaptım ve oldu.bazı arkadaşlar eş parmağıda yapıyo ama ben yaptıramadım çok gerildim.birde canım İSTE ÇOK İSTE VE PES ETME biz ertelemeyi pes etmeyi ve kendimize acımayı çok seviyoruz:)) ben 1buçuk yıl boşuna beklemişim istedim ve uzatarak 3 haftada falan bitti sanırım tam hatırlamıyorum.bir akşamda serçe orta ve iki parmak oldu.eşini düşün şimdi seni seviyo ilgileniyo birde olduğunu düşün şimdiki ilgi ve sevginin kaç katı olur.kusura bakma karışık yazdıysam.tekrar sorabilirsinhadi önce kulak çöpüyle başla.erteleme şimdi

aynen bunları hep tekrarla içinden böyle

Aynennn....doğumdan kaçıp yok ben doğuramıcam diyen varmı yokk:))))ozaman yapamam deyip kaçmak yokkk....zaten bunda acı yokk!!!eğer acı varsa bilki yönünde bi hata var....p...si içerde hareket ettirmekten korkmaa sakınn yönü bulmak için....ve kontrol sende olsunnn egzersiz yapar gibi...yapıcaksınnn sen bunuu ben inanıyorum sana....güzel haberlerle gel bizi sevindirrr nooooluurrrr

Canımmmm on Dakika'dan önce tekrar msj yazmıyormuşum) burdan yazıyorum bitanemmmm sen tamamen yenmişmiydin

canım ben ne olduğunu anlamıyorum ki giriyo mu girmiyo mu. yenmedim canım malesef bende vajınısmusum :) ama yencem bugün denedik ve kasılma titreme olmadı ama sertleşme sorunu oldu eşimde içime boşaldı ve dışında hiç yoktu eşim giriyo senin haberin yok diyo :) arkadaşlara sordum aydınlatıcı bi ecvap gelmedi

yook gayet acık ve net yazdın çok saoll teşekkür ederim :)) çaresızlık kadar kötüsü yok gercekten.dediğin gibi kendımize acımayı o kadar cok sevıyoruz kı .. bende 1.5 yıllık evlıyım severek cok severek ısteyerk evlendık ve simdi böyle olması cok sevdıgım adamı mutlu edememk kadar kötüsü yok .en cok da bunun için istıyorum yenmeyi .hep sız dıyosunuz ya eşlerimiz anlayışlı dıye allahtan benim de eşim çok anlayışı saolsun yoksa napardım...söylediklerini yapmaya çalışıcam eksiksiz. yarın eksıklerımı tedarık edıp hemen başlıcam egzersızlere inşallah bende en kısa zamanda yenebılırm.bı skıntım sorum olursa rahatsız ederım senı yenıden.şimdı çıkıyorum iyi akşamlar

canım benim zor gibi gözüküyor , yakın zamanda gelmez benden haber

hiç sana yakıştımı:))

ne zaman inanır ve cesaretini toplarsan o gün senin günün olacak....ama mış gibi değil yani gerçekten inanacaksınnn inatlaşacaksın bu vaji illetiylee ve başaracaksınn....

canım benlik bi durum yok sorun eşimde, istemiyor deneme falan yapmak hatta hiçbirşey istemiyor soğumuş cinsellikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…