- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.541
canım benlik bi durum yok sorun eşimde, istemiyor deneme falan yapmak hatta hiçbirşey istemiyor soğumuş cinsellikten
bi yenseniz yalvaracak bunu yaşayabilmek için ama onlarda en az bizim kadar etkileniyorlar,,başarısız olmayı senden çok kendine yüklüyordur neden yapamıyorum diyee genelde onların bu konudaki hassasiyetleri bizdende fazla...çünkü kendilerini beceriksiz gibi görmeye başlıyorlar erkekler yaa gururları kırılıyor bizede çaktırmamaya çalışıyorlar ama kendi içlerinde fırtınalar kopuyor...
bi yenseniz yalvaracak bunu yaşayabilmek için ama onlarda en az bizim kadar etkileniyorlar,,başarısız olmayı senden çok kendine yüklüyordur neden yapamıyorum diyee genelde onların bu konudaki hassasiyetleri bizdende fazla...çünkü kendilerini beceriksiz gibi görmeye başlıyorlar erkekler yaa gururları kırılıyor bizede çaktırmamaya çalışıyorlar ama kendi içlerinde fırtınalar kopuyor...
kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum
canım kendine yüklediği yok inan bana söyledikleri bunlarla tamamen alakasız, çok büyütmüşüm ben bunu herşey cinsellik değilmiş,denemeler başarısız olmuş hep (egzersiz öncelerinden bahsedio) , istemiomuş artık çekici gelmiyorum belkide falan falan
süpersin canım okadar sevindimki hıçkıra hıçkıra ağlamamak için kendimi zor tuttum ben 3 gündür inanılmaz bir rahatsızlık geçiriyorum ishal kusma ateş yataktan zorla kalkıyorum şu an bile zor duruyorum sanki şu işi yapmamak için önüme hep aksilikler çıkıyor ve seni içtenlikle tebrikediyorum darısı diğer arkadaşların başına bikaç gündür çok duygusalım :) ağlayıp duruyorum olduğum yerde hatta şimdide....
neyse halayını çekelim ama demiAllah gönlünde olanı nasip eylesin...
ne demek çekici gelmiyorum böyle düşünceleri çıkar aklından
ya biliyomusunuz iki gü çok güzel geçti evlendiğimden beri ilk defa bu kadar rahattım:))çünkü gerçekten eşimin karısı oldum:))eşimin arkadaşına gitmiştik haftasonu.ya birde gezerken eşim çiçek aldı(papatya)ve herkesin içinde sokakta diz çöküp verdi sokaktaki herkes alkışladı ya çok farklıydı.kızlar eşim çok mutlu sizde eşinize bu mutluluğu yaşatın onlar hakediyo bu mutluluğu:))
canım artık umudumu kestim ben gerçekten, muhabbetini bile açamıyorum artık istemiyorumda bende, hiç bişi yapmak gelmiyor elimden öle bir boşvermişlikki anlatamam
neyse zamana bırak o zaman canım. gitme üstüne, sende canını sıkmane zaman olması gerekiyosa kendiliğinden olucak zaten
canım kendine yüklediği yok inan bana söyledikleri bunlarla tamamen alakasız, çok büyütmüşüm ben bunu herşey cinsellik değilmiş,denemeler başarısız olmuş hep (egzersiz öncelerinden bahsedio) , istemiomuş artık çekici gelmiyorum belkide falan falan
kızlar ben suan acıldeym esımı getırdm cok acele cıktım umutcum kusura bakma olurmu cecem yazını okudum tlfdan yazıyrm eve gıdınce cvp yazıcam ıns kendını uzme hıcbısey ıcın cıkmam lazm sımdı opuldunuz:)
kızlar ben suan acıldeym esımı getırdm cok acele cıktım umutcum kusura bakma olurmu cecem yazını okudum tlfdan yazıyrm eve gıdınce cvp yazıcam ıns kendını uzme hıcbısey ıcın cıkmam lazm sımdı opuldunuz:)
kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum
karamsarrr :) karamsarrr büyümüşde bu işi halletmiş ve burda rahatlıkla başkalarına yardımcı oluyor bu tabloyu görmek mükemmel senin o umutsuz hallerini düşündükçe ve şu olanları gördükçe yapamayanlar utansın değilmi :))
canım benim karamsarımm ben iyi değilim bugünlerde hemde hiç değilim üstüme bi duygusallık çöktü evden dışarı çıkamaz oldum hasta oldum anlatamam kötü haldeyim...
ama arada gelip okuyorum ve bu yaşadığın olay beni çok mutluuuuuu etti sen bunu hakettin canım inş. tez zamanda bebiş haberlerinide alırız isteyen herkese Rabbim nasip etsin...
canım çok çok sevindim Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.iyiki kızmışız sana bak korkudan hemencik gelin oldun :))) çok mutlu ettin bizide:) halaylar sana canım :64
darısı bütün kızların başına inşallah...
canım ya geçmiş olsun vardır bi hayır bu durumunda belki tam hazır değilsin ve tekrar hayal kırıklığına uğrama diye böylesindir.ama ciddi söylüyorum ben gerçekten inanıyorum sana eminim iyileşince hemencecik olacak içime doğuyo bak gerçekten.hadi cecemm sende hallet şu işi tam sevinelim bak bana okadar gaz verdin sen yapamadın kendime bile tam sevinemiyorum...bilmiyorum inanırmısın 2 gün nete giremedim hep aklımda sen vardın gelin haberini alırım die bekliyodum.hadi ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın yapta tam sevineyim.hani okuldayken kişi yüksek not alır ama arkadaşı düşük aldığı için kendi notuna sevinemez ya işte aynen o durumdayım:)))
tekrar geçmiş olsun canım Allah(cc)acil şifalar versin.hem bak haftasonu hacı bayram veli de herkese dua ettim ama sana ayrıdan ettim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?