Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet pazartesi geldi aslında bugün denicektik ama birkaç gün aradan sonra eşim dayanamadı ve dün gece denedik,bu defa önden yapamadım sonra pes etmedik arkadan yapalım dedik ve oldu,olmayacak die düşünmedim aslında ikimizde rahattık bu sefer olmazsa kızmıcaktı eşim bunu peşin söyledi belkide ondan rahattım olacak dedim kendi kendime gözümde o kadar büyütmedim,gelgelelim düşünüyorum şimdi önden nie olmadı ve şunun farkına vardımki önden yaparken ben istemsiz olarak yatakta kayıp gidiyorum arkaya eşim gitme arkaya diyor ben gitmiyorumki diyorum,bacaklarımı açıyorum hazır hissediorum ama kayıp gidiyorum istemeden buna nasıl engel olabilirim bugünde yapıcaz çünkü bugün ovülasyon günüm bana bi akıl verirmisin sen de yaşadınmı bunu biliyorum psikolojik ama yinede ..

canlarım hepinize sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu mutlu yıllar...yeni yıldada gelinlerimiz bol olsun.vajinismus bitsin herkes için inşallah.isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM.tüm dilekleriniz gerçekleşsin.sizleri seviyorum :))

yardımmm yardımmm allah rızası için yardım evleneli 2 ay oldu ben hala bakireyim eşimle aramız bozulmaya başladı ona kendimi sunamıyorum hergünüm hergecem işkence oldu nolur bana yardım edin..aglamaktan psikolojim çöktü.yalan gülücüklerden herşey yolundaymış gibi davranmaktan bıktım usandım nolur yardım edinn bu illetten kurtulmam gerek yoksa evliliğim bitecek.duacınız olurum nolursunuz yardım edinnn lütfeeeennn ((

herkese mutlu yıllaaaaaaaarrrrrrrrr bol mutluluk, huzurr, sağlık ve başarı diliyorum. Yeni yılda aklınızdan geçirdiğiniz 'keşke olsa' dediğiniz tüm güzellikler olsun inşallah ve bende dahil olmak üzere bebiş isteyenlere Rabbim sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inşalllllaaaahhhh

canım doktora gitti mi ne durumdasın?

canım doktora gitti mi ne durumdasın?

canım doktora bidefa gittik konuştuk bigüzel sonra randevu verdi şugün gelin diye.ama sonra hemen ertesi gün eşimin hesabından on milyar para çalındı mahkemelerde uğraştık.tedavi paramız gitti anlıycagın öyle üzüldük ki.ikimznde morali sıfır.paramız olmadıgı için doktora gdemiyorz (

normal bir doktora gitsende olur hani bir sorunmu var yoksa herşey normalmi diye devlet hastanesinde para gerekmiyor en azından bir sorun yoksa burda herkesin yendiği gibi sende egzersizlere başlıyarak 7 8 günde yenebilirsin canım :)) buakdar üzülme olurmu içini ferah tut ne insanlar geldi geçti burdan hepsi umutsuzdu ama çoğuda yendi bende yenemeynlerdenim hem tembelliğimden hemde eşİmin rahatlığından vede arada gelen hastalıklardan henüz yenemedim ama içim rahat sende öncelikle içini rahatlatman lazım öylece olacak inş.

geçmiş olsun talihsiz bi olay yasamıssınız. canım ama devlet hastanesine gidebilirsiniz once bi muayene ol fiziksel bi sorun yoksa burda sana yardımcı olmaya calısırız

ben geldım kızlaarr YENI YILINIZIN MUTLUU HUZURLU SAGLIKLII NEŞELİİİ TUM SEVDIKLERINZLEE GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLEEE YENI YILINIZ KUTLU OLSNNNN

Canlarımm,Kuzularım

2013 Yılının Ülkemiz, Ailemiz ve Hepimiz için Mutlu ve Başarılarla dolu olması dileğiyle. Hepinize Kocaman Mutlu Yıllar Diliyorum ❤☺☀✔

:128::128::128::124::124::124::123::123::123::119::119::119::118::118::118::118:

teşekrrrr edrzz berayyycagmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))

canım bak en başından egzersizi yazıyorumm sana ama lütfen yap olurmu inan yenersin

3 sene yapamayıp bu siteyi keşfettikten sonra yenen var,,çözümü var çaresiz olma!!!!!

canımm ben sana rahat yapabileceğin halde açık yazayımmm...

en başında kegel egzersizini yazayımm onu devamlı yapp...ilk olarak wc de çişini yaparken tut sonra bırak tut tekrar bırak...bunu yaparken hangi kaslarını çalıştırdığına dikkat et ve tutup bırakma işlemini bundan sonra oturup yatarken tv başında devanlı yapp ve aynı zamandada şu egzersize başla...

1-öncelikle yatağına şöyle bi bez ser(şarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna al bitane büyük oursa rahat edersin onu yatağının başı varya oraya yasla
3-sende karşısına geç arkanı yastıkla rahatlat yani yaslanabil hatta uzanacaksın biraz geriye doğru..
4-aç bacaklarını tamamen ve ve deriiinnn nedef al verirken ıkın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam et..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu al prezervatife geçir ama gevşek olmasın bağla yani sabitle.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştir ama sakın çıkarma bekle,,sonra tekrar nefes al ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerlet merak etme cuppp diye kayacak anlamayacaksın bile...

bunları dene ve her yaptığın aşamadan sonrası için siteye yaz ben veya başkası mutlaka cevaplar ..soru sormaktan çekinme utanma sıkılmaaa,,çokmu soru sordumm acaba diye düşünme sen kendini nekadar ii ifade edersen bizde sana okadar ii yardımcı olabiliriz....

Kızlar kaç gundur evde yoktum takip edemedim yeni gelinlerimiz olmus tum gecmısı okuyamadım ama yasemin A gelin olmus tebrık edıyorum.
Halayı da unutmadan cekeyim bari yasemin a ve dıger gelın arkadaslar ıcın
Bu arada herkese saglıklı,huzulu,mutlu yıllar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…