- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.561
Arkadaşlar ,
Siz artık yendiniz vajiyi daha ne sitiyorsunu bundan sonra amacınız nasıl daha rahata ederim nasıl hijyenimi korurum v.b. şeyler olmalı..
artık vaji yok
vajina açıldı penis bir kere girdi oraya bundan sonrası oluşacak tahrişleri için bişeyler yapmak
bi kere olduktan sonra bi daha olmayacak diye birşey yok boşuna kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..
aklındaki düşünceleri de çok merak ediyorum?? neymiş o düşünceler bi daha yapamayacağını düşündüren şeyler ne????
kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum
yardımmm yardımmm allah rızası için yardım evleneli 2 ay oldu ben hala bakireyim eşimle aramız bozulmaya başladı ona kendimi sunamıyorum hergünüm hergecem işkence oldu nolur bana yardım edin..aglamaktan psikolojim çöktü.yalan gülücüklerden herşey yolundaymış gibi davranmaktan bıktım usandım nolur yardım edinn bu illetten kurtulmam gerek yoksa evliliğim bitecek.duacınız olurum nolursunuz yardım edinnn lütfeeeennn((
canım doktora gitti mi ne durumdasın?
canım doktora bidefa gittik konuştuk bigüzel sonra randevu verdi şugün gelin diye.ama sonra hemen ertesi gün eşimin hesabından on milyar para çalındı mahkemelerde uğraştık.tedavi paramız gitti anlıycagın öyle üzüldük ki.ikimznde morali sıfır.paramız olmadıgı için doktora gdemiyorz(
canım doktora bidefa gittik konuştuk bigüzel sonra randevu verdi şugün gelin diye.ama sonra hemen ertesi gün eşimin hesabından on milyar para çalındı mahkemelerde uğraştık.tedavi paramız gitti anlıycagın öyle üzüldük ki.ikimznde morali sıfır.paramız olmadıgı için doktora gdemiyorz(
Canlarımm,Kuzularım
2013 Yılının Ülkemiz, Ailemiz ve Hepimiz için Mutlu ve Başarılarla dolu olması dileğiyle. Hepinize Kocaman Mutlu Yıllar Diliyorum ❤☺☀✔
:128::128::128::124::124::124::123::123::123::119::119::119::118::118::118::118:
yardımmm yardımmm allah rızası için yardım evleneli 2 ay oldu ben hala bakireyim eşimle aramız bozulmaya başladı ona kendimi sunamıyorum hergünüm hergecem işkence oldu nolur bana yardım edin..aglamaktan psikolojim çöktü.yalan gülücüklerden herşey yolundaymış gibi davranmaktan bıktım usandım nolur yardım edinn bu illetten kurtulmam gerek yoksa evliliğim bitecek.duacınız olurum nolursunuz yardım edinnn lütfeeeennn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?