- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.581
emla kremi nasıl kullanacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
emla kremi nasıl kullanacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
canım prospektüsünde yazıyordur yanlış yönlendirmek istemem ama bi kez sürmüştüm accuk yakıyo ve vajina girişine sürülüyor diye hatırlıyorumm...
o kadar tecrübesizim ki hem tembel hem cahil yenecekmiyim bunu ben
estağfirullah canımmm olurmu öyle şeyy...bilmediğini yada tereddüt ettiğin sor bildiğimiz kadar yanıtlarız....bizde neler öğrendik bu sitede bilsennn..:))))
yenmen için önceeee bu düşüncelerden bi sıyrıl...paylaşılanları takip et...sormaktan çekinmeee....
pff herkes yeni yıla eşiyle giriyo ben yanlız(
neden cnm nerde eşin üzülme bak biz varız
işe gitti canım sabah gelecekhani derler yeni yıla nasıl girersen öyle geçer biz ayrıyız :) neyse hepinize mutlu yıllar yıllar :) sağlıklı mutlu.. inşallah 2013 vajisiz geçer
cnm bnm her ayrılık öle osun:) inşallah bu vajinin köküne barut suyu inşallah
:) aynen canım hemde en köklüsünden olsun :) kurtulalım hepimiz :) sen ne kadarlık evlisin
bir yıl oldu anlayış abidesi bi eşim var maşşallah ama ben böle işte yarın krem deniicem bakalım işalah olur bide bişi keşfettm gibi sanki yan pozisyonda fazla acımııcak gibi bilmiorm dgru mu yanlş mı
benimde 1 yıl 1 ay oldu inşallah yenersin canım bende anestol kullandım da faydasını görmedim. bizim denemedimiz pozisyon kalmadı :) ama dedin gibi yan acımıyo bana da oyle geliyo. yan yat canım sen bacaklarını ac esin bacaklarının arasına girsin oyle de oluyoben kasılıp titredim için yapamıyoruz
tşk ederm inşallah yenerz kısa sürede
benimde 1 yıl 1 ay oldu inşallah yenersin canım bende anestol kullandım da faydasını görmedim. bizim denemedimiz pozisyon kalmadı :) ama dedin gibi yan acımıyo bana da oyle geliyo. yan yat canım sen bacaklarını ac esin bacaklarının arasına girsin oyle de oluyoben kasılıp titredim için yapamıyoruz
tşk ederm inşallah yenerz kısa sürede
canım benım ya aynı sorun bende de var bacaklarımı acamıyorum kasılıyorum tıtrıyoeum oyuzden her turlu pozısyon denıyoruz
Canlarımm,Kuzularım
2013 Yılının Ülkemiz, Ailemiz ve Hepimiz için Mutlu ve Başarılarla dolu olması dileğiyle. Hepinize Kocaman Mutlu Yıllar Diliyorum ❤☺☀✔
:128::128::128::124::124::124::123::123::123::119::119::119::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?