Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani bence normal ama bikaç sefer daha aynısı olursa rahat etmek için dr a gidebilirsin.belki üşütmüşsündür yada kabızlık falan bişey varmı

Bi ara basur vardı, ilaç kullandım. Geçtiğini düşünüyorum tekrar doktora gitmedim. Acaba dedim tekrar nüksetti de, ondan mı ağrıyor :18:

@tivit

Sen 45 günde burayı keşfetmişsin çok şanslısın. Benim 6 ayım heba oldu, 3 yılını boşuna korkarak geçirmiş arkadaşlarımız var onlarla da tanışırsın. Mesela ben bu işi yeneceğime inanmıyordum, hem de hiç. Ama yendim :) İnansan da oluyor, inanmasan da....

Bi ara basur vardı, ilaç kullandım. Geçtiğini düşünüyorum tekrar doktora gitmedim. Acaba dedim tekrar nüksetti de, ondan mı ağrıyor :18:

ya bak o olabilir çünkü bendede aynı sorun var gibi dünden beri zorlanıyorum.kabızlık olarak düşünmüştüm kendimi.bence ondan.çünkü bendede öyle oldu

kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm

twbrikler canımmmmmmmmmmmm bende 4 ay olcak evliyim inş. bende başarırım regl oldum ama buna sevinmedim diyemem çünkü regl den sonra orası daha rahat oluyormuş ondan öyle denicem inş.

korkma,titreme,ağlama krizleri,heyecanlanma,bacakları kapatma!!

olur mu diyosun ?

fazlasını bile yaşadım canım ama henüz başaramadım ama bu benden kaynakll tembellik ve eşimin rahatlığı baskı yapsa az üstüne gidicemde işte ama zamanla burda oldukça okudukça ufakda olsa denemeler yaptıkça inan o krizler falan azalıyo bacaklarımı nasıl kapatırdım halen kapatıyorum ama bizaman sonra derin nefes ala ala açıyorum olcak inş. umudunu kaybetme..

kızlarr valla nasıl bişi biliormusunuz faarkında bile değilsin ya bi bakmışssın girmiş bitmiş... çok kolaymış yemin ederimm birden gözlerinizi kapatın ve kasmayı bırakın oluvermiş oluyoo çopk mutluuyummmmmm bu günn ben

daha önce keşif ettim evimde internetim yoktu ama dün aldım ,bayağa araştırdım kadın doğuma muayene oldum evliliğimin 2.haftasında ama bi sıkıntı yok dedi psikolojik olduğunu söyledi onu bende biliyorum ama çözemiyorum

aynı durum bende de tembellik ve rahatlık var şimdilerde..

evet yılın ılk gunu ve ben mutsuzum regl oldum. egzersızı gecen gun yapmaya calstm ve 2 parmagı sokamadm gırmıyo sankı ya gırmıo sokmaya calısıorum gırmıo sagdan soldan cocuk varmı dıyıp soranlar vr esım daha cınsel deneymmızı yasayamadıgı ıcın gergın. veremedıgım kılolarım vr ya amma sorunum vr bıktım

aynen çocuk dedikleri zaman geliyorlar bana helede kayınpederim deyinceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…