- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.621
korkma,titreme,ağlama krizleri,heyecanlanma,bacakları kapatma!!
olur mu diyosun ?
yani bence normal ama bikaç sefer daha aynısı olursa rahat etmek için dr a gidebilirsin.belki üşütmüşsündür yada kabızlık falan bişey varmı
Bi ara basur vardı, ilaç kullandım. Geçtiğini düşünüyorum tekrar doktora gitmedim. Acaba dedim tekrar nüksetti de, ondan mı ağrıyor :18:
ya bak o olabilir çünkü bendede aynı sorun var gibi dünden beri zorlanıyorum.kabızlık olarak düşünmüştüm kendimi.bence ondan.çünkü bendede öyle oldu
ya bak o olabilir çünkü bendede aynı sorun var gibi dünden beri zorlanıyorum.kabızlık olarak düşünmüştüm kendimi.bence ondan.çünkü bendede öyle oldu
bende kendimde basurdan şüpheleniyorum tam olarak belirtileri neler özelden yazarmısın
kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm
korkma,titreme,ağlama krizleri,heyecanlanma,bacakları kapatma!!
olur mu diyosun ?
@tivit
Sen 45 günde burayı keşfetmişsin çok şanslısın. Benim 6 ayım heba oldu, 3 yılını boşuna korkarak geçirmiş arkadaşlarımız var onlarla da tanışırsın. Mesela ben bu işi yeneceğime inanmıyordum, hem de hiç. Ama yendim :) İnansan da oluyor, inanmasan da....
fazlasını bile yaşadım canım ama henüz başaramadım ama bu benden kaynakll tembellik ve eşimin rahatlığı baskı yapsa az üstüne gidicemde işte ama zamanla burda oldukça okudukça ufakda olsa denemeler yaptıkça inan o krizler falan azalıyo bacaklarımı nasıl kapatırdım halen kapatıyorum ama bizaman sonra derin nefes ala ala açıyorum olcak inş. umudunu kaybetme..
aynı durum bende de tembellik ve rahatlık var şimdilerde..
aynı durum bende de tembellik ve rahatlık var şimdilerde..
merhaba canım bende yeneli iki gün oldubir ay olmadan yendim sende başla bi an önce egzersizlere. serçe parmaktan başlıyosun kayganlaştırıcı da sür parmağına denemeler başla canım
evet yılın ılk gunu ve ben mutsuzum regl oldum. egzersızı gecen gun yapmaya calstm ve 2 parmagı sokamadm gırmıyo sankı ya gırmıosokmaya calısıorum gırmıo sagdan soldan cocuk varmı dıyıp soranlar vr esım daha cınsel deneymmızı yasayamadıgı ıcın gergın. veremedıgım kılolarım vr ya amma sorunum vr bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?