- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.641
bebe yağıyla deneme yapsak olur mu ?
evet yılın ılk gunu ve ben mutsuzum regl oldum. egzersızı gecen gun yapmaya calstm ve 2 parmagı sokamadm gırmıyo sankı ya gırmıosokmaya calısıorum gırmıo sagdan soldan cocuk varmı dıyıp soranlar vr esım daha cınsel deneymmızı yasayamadıgı ıcın gergın. veremedıgım kılolarım vr ya amma sorunum vr bıktım
Selam hatunlar
Karamsar öncelikle seni tebrik edim gerçekten senin adına da çok sevindim
Nasılsınız bugün bakalım hanımlar uzun zamandır uğrayamadım buraya, durumumda bir gelişme yok eşimle aramız hala soğuk bu konuda napıcam bilmiyorum ama artık bende boşvermeye başladım inşallah sonu kötüye gitmez
teşekkür ederim canım.eşin boşvermiş sen boşverme durum dahada kötüye gider.onuda anla sonuçta bi beklentisi var ve cevap veremiyosun.sen çabala bırakma kendini
ben egzersiz aşamasını bitirdim artık yapabileceğim birşey yok deneme yapma aşamasına geldim ama yapamıyoruz işte
belki benim eşim gibi bıkmıştır.yani denerken olmayınca çok morali bozuluyodu hatta onun için ben yapmak isteyince bigün daha egzersiz yap öyle deneyelim dedi:))sende bu akşam kesin olcak de:)))
cumartesi dedim , tartıştık hatta bunun üstüne bende uzatmak istemiyorum tekrar tekrar sıkıldım artık gerçekten boşver beni karamsar ben yenince yazarım zaten buraya
hayırlısı ya inş sende en kısa zamanda gelin olrsun.eşinde bi problem yok değilmi ondan istemiyo olmasın
amin canım , yok kuzum bir problemi sadece bu vaji olayı yüzünden isteksizim soğudum ilişkiden dedi , sende çok büyüttün herşey cinsellik demek değil dedi , şimdi de benim zamana ihtiyacım var dedi
canım orda mumu tutan hiçbirşey yok aslında bunu sende çok iyi biliyorsun,korkma yavaş yavaş derin derin nefes alarak ittir bak nasılda giricek hiç korkma kasma kendini
kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum
arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...ayrıca yonden falan bahsedıyorsunuz ya anlamıyorum kendımı aptal gıbı hııssedıyorum kızlar tek sırdasım sızlersınız
Ayyy bebissss ben istiyorum ben ben bennnn
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiingeçmiş olsuuuuuuuuuuun, geçmiş olsun geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun canım geç gördüm giremedim bi kaç gün Allah bir daha yaşatmasın canım benim, Allah sana da nasip etti halay görmeyi darısı geride kalan arkadaşlara inşaallah
merhaba arkadaşlar, ben yarısını aldığımı sanıyodum eşim kendime güvenim gelsin diye öyle söylemiş halbuki sadece başı girmişve son denememiz de hüsran oldu bi kaç gün önce, yeni yeni toparlıyoruz.. ben egzersizi es geçip başarıcam derken kaç kişi gelin oldu.. ben burda hata yapıyorum heralde egzersizsiz olmayacak anlaşılan.. içim almıyo bu egzersiz olayını nasıl ittiricem bielmiyorum bütün yol ve yöntemleri sizlerden defalarca okudum aslında, ama yapamadım yarın akşamdan itibaren deneyeceğim mum çok sert sanırım kulak çubuğundan yapıcam aparatı bu sefer.. çevremizden inanlımaz bebek baskısı gelmeye başladı ne diyeceğimi şaşırır haldeyim artık.... Allahım ben ve benim durumumda olanlara da şurda mutlu bi haber vermeyi nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?