Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende aynı durumdaydım hatta kayınvalidem benim çocuğum olmadığını düşünmeye başlamıştı.belkide apartla denemelisin.parmakla zorlanıyosan birde öyle dene ben ikisinide yaptım apartı yaptıktan sonra pns denemesi daha kolay oluyo.kendine acıyıp yapamayacağını düşünmek yok herkes gibi sende yapacaksın

Selam hatunlar
Karamsar öncelikle seni tebrik edim gerçekten senin adına da çok sevindim

Nasılsınız bugün bakalım hanımlar uzun zamandır uğrayamadım buraya, durumumda bir gelişme yok eşimle aramız hala soğuk bu konuda napıcam bilmiyorum ama artık bende boşvermeye başladım inşallah sonu kötüye gitmez

teşekkür ederim canım.eşin boşvermiş sen boşverme durum dahada kötüye gider.onuda anla sonuçta bi beklentisi var ve cevap veremiyosun.sen çabala bırakma kendini

teşekkür ederim canım.eşin boşvermiş sen boşverme durum dahada kötüye gider.onuda anla sonuçta bi beklentisi var ve cevap veremiyosun.sen çabala bırakma kendini

ben egzersiz aşamasını bitirdim artık yapabileceğim birşey yok deneme yapma aşamasına geldim ama yapamıyoruz işte

ben egzersiz aşamasını bitirdim artık yapabileceğim birşey yok deneme yapma aşamasına geldim ama yapamıyoruz işte

belki benim eşim gibi bıkmıştır.yani denerken olmayınca çok morali bozuluyodu hatta onun için ben yapmak isteyince bigün daha egzersiz yap öyle deneyelim dedi:))sende bu akşam kesin olcak de:)))

belki benim eşim gibi bıkmıştır.yani denerken olmayınca çok morali bozuluyodu hatta onun için ben yapmak isteyince bigün daha egzersiz yap öyle deneyelim dedi:))sende bu akşam kesin olcak de:)))

cumartesi dedim , tartıştık hatta bunun üstüne bende uzatmak istemiyorum tekrar tekrar sıkıldım artık gerçekten boşver beni karamsar ben yenince yazarım zaten buraya

cumartesi dedim , tartıştık hatta bunun üstüne bende uzatmak istemiyorum tekrar tekrar sıkıldım artık gerçekten boşver beni karamsar ben yenince yazarım zaten buraya

hayırlısı ya inş sende en kısa zamanda gelin olrsun.eşinde bi problem yok değilmi ondan istemiyo olmasın

hayırlısı ya inş sende en kısa zamanda gelin olrsun.eşinde bi problem yok değilmi ondan istemiyo olmasın

amin canım , yok kuzum bir problemi sadece bu vaji olayı yüzünden isteksizim soğudum ilişkiden dedi , sende çok büyüttün herşey cinsellik demek değil dedi , şimdi de benim zamana ihtiyacım var dedi

arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...

canım orda mumu tutan hiçbirşey yok aslında bunu sende çok iyi biliyorsun,korkma yavaş yavaş derin derin nefes alarak ittir bak nasılda giricek hiç korkma kasma kendini

arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...ayrıca yonden falan bahsedıyorsunuz ya anlamıyorum kendımı aptal gıbı hııssedıyorum kızlar tek sırdasım sızlersınız

kızlarrr saat 20:30 itibariyle gelin olmuş bulunuyorum

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiin geçmiş olsuuuuuuuuuuun, geçmiş olsun geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun canım geç gördüm giremedim bi kaç gün Allah bir daha yaşatmasın canım benim, Allah sana da nasip etti halay görmeyi darısı geride kalan arkadaşlara inşaallah

canım bak ne güzel azda olsa parmak egzersizi yapabilmişsin.burada aynada bakamayan arkadaşlar vardı onlar yendiler sen daha rahat yenersin.bak bende burda öğrendim yön derken elini yada apartı yada pns hangisini yapacaksan içeri girince popoya doğru ilerlet aslında fotoğrafları var arkadaşlar paylaşır bende yok şimdi

amin canım:) için almasada egzersiz yapmaya çalış canım, bizler de nelere katlandık inan bana. zaten yaptıkça alışırsın. belli ki yapmadan olmayacak. ben ilk başta parmakla yapıp sonra aparata geçtim ilk önce mumla denedim mum sert geldi ve kulak çubuğundan yaptım aparatı ve kalınlaştıra kalınlaştıra bitti Allah ın izniyle, azim, istek ve inat... böylelikle üstesinden geleceksin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…