- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.601
dün gece yeni yıla eşimle girdikve bi kere daha yaptık sanırım yavaş yavaş alışıyorum sadece baskı hissi var onunda geçici olduğunu biliyorum inşallah daha güzel anlar yaşarız eşimle inşallah 2013de vajili gelinimiz kalmaz , hepinize bu duyguyu yaşatsın Allahımm
Evet canım söylediğin gibi o baskı geçici biraz alışınca göreceksin baskı falan kalmadıgını
Hatta sık sık birlikte olursanız daha cabuk alısırsın ve baskı hissinn kayboldugunu anlarsın
kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm
kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm
kızlar ya ben yendim ama bi isteksizlik var içimde hiç yapamsım gelmiyo korkmuyorum biliyorum acımadığını sizdede oluyomuydu
bende hiç olmadı canımama o geçer merak etme sorun değil yani
ya yapmak istiyorum ama böyle bi halsizlik fazlan oluyo anlamıyorum neden
kızlar ya ben yendim ama bi isteksizlik var içimde hiç yapamsım gelmiyo korkmuyorum biliyorum acımadığını sizdede oluyomuydu
Kızlar bişey sorcam ben de bu illeti yeni atlatanlardanım biliyorsunuz.
İlişki sırasında makatta ağrı hissediyorum, sanırım bir de kalın bağırsağımda oluyor. Bazen bıçak saplanır gibi bi acı hissediyorum, sizde de oldu mu böyle bir durum?
45 günlük evliyim ama benimde ilk gecem olmadı daha
dün akşam bendede oldu ama ben çok takmadım arada olur öyle şeyler.bence sende takma
Normaldir diyosun yani
canım olur kafana takma bizde aynı durumdaydık
korkma,titreme,ağlama krizleri,heyecanlanma,bacakları kapatma!!
olur mu diyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?