- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.701
:))) fırtınalar kopar şimdi senin içindee:)))sabahı zor edersinnn....merak etmee artık rahat oll,inanmamalar geçecek her yeni vajiden kurtulan kadının başına gelirr
iyi geceler,huzurlu geceler:))))
üzgünüm yönü anlıyamadım aşağımı yukarımı
kızlaaaaaaaaaaar günaydıııııııııııııııııııııın:)
merabaa ben geldim bi iki gündür yazamıyorum geçmişi okumak da çok zamanımı alıyor,elabcım sen naptın tatilden döndünmü herşey yolunda değilmi bi sorun yaşamadın?ben yine denemelerdeym ama arkadan yapabildim hepbunada mutlu oluyorum çünkü bundan daha çok korkuyordum ,bakalım bugün yine denicez
kızlarrrr geldımmm nasılsınzzz ben hala aynıyım denemedık neden dıye sorarsanz başımdan geçen olayı anlatayımm yılbaşı gecesıı eglence clubune gttık dönduk eve eşim kusuyoo süreklı dr. gidelm dedım yok dyo uyu ozman dedım uyudu agzından köpukler çıkmaya başladıı hemen dr gttk fln zehirlenmiş iç ateşide çokmuşş miğdesi fln yıkandıı kendıne çok zor geldıı kızlarr ve bendeee onun başındayım kaç gundur daha yenı bugun kendını topladı kalktı işe gttı canım benım(
kızlarrrr geldımmm nasılsınzzz ben hala aynıyım denemedık neden dıye sorarsanz başımdan geçen olayı anlatayımm yılbaşı gecesıı eglence clubune gttık dönduk eve eşim kusuyoo süreklı dr. gidelm dedım yok dyo uyu ozman dedım uyudu agzından köpukler çıkmaya başladıı hemen dr gttk fln zehirlenmiş iç ateşide çokmuşş miğdesi fln yıkandıı kendıne çok zor geldıı kızlarr ve bendeee onun başındayım kaç gundur daha yenı bugun kendını topladı kalktı işe gttı canım benım(
deneme yaptıgımız gun hemen kalkıp yazmıstım buraya ama net bı cevap gelmemıstıı :124: :124: :124: :124:
heyecandan elim ayagım tıtrıyo bunları bıle zor yazıyorum
sabah esim gelsın tekrar denem yapcam64:
ne yazacagımı da bılemedım..
kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk iki gündür yazamıyorum size de utancımdan. dün doktora gittim ve bana hala bakire olduğumu söyledi parmağını soktu ve bravo doktor yardımı almdan çok güzel muayene oluyorsun dedi ama hala duruyor dedi(((ben de sizlerden bahsettim yardmcı oluyorlar dedim.başarabilirsin afferin dedi o kanama da girişin zedelenmiş birz ondan dedi.kendimden nefret ediyorum şu an. eşime söylemedim gittiğimi haberi yok o başardık sanıyor. iki gündür yaşıyor muyum ölümüyüm bilmiyorum.lanet olsun yaaa ne biçim bişeymiş bu (((((
Selammmmm
herkese mutlu musmutlu yıllar dilerim...
arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...
biz de çoook istiyoruz kızlar, ayberk_ece, ecrin, karamsar ve bebek isteyen diğer arkadaşlarım Allah ım çok bekletmesin inşaallah :)))
bebe yağıyla deneme yapsak olur mu ?
şimdi geçmiş sayfalara bakıyodumda ilk egzersize 12.12.12 de başlamışım yani 14 günde halletmişim:))belki daha erken biterdi ama annem burdaydı
kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm
hoşgeldin canım evet döndüm ben tatilden iş başı yaptım bugün tatil iyiydi deneme yapmadık çünkü 3. denememde ilkinden daha başarısız olunca tatilde moralimi bozmak istemedim bişey yapmadım sen arkadan derken canım bu pozisyon nasıl oluyo merak ettim
arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...
arkadan derken yanlış anlaşılma olmasın yani :) ben yüzükoyun yatıyorum popom biraz yukarda eşimde o yönde yaklaşıyor,bu şekilde vajinaya girmesi daha kolay oldu bilmiyorum bunda okadar kasmadım,ben kendim üstte yapamıyorum ya bacaklarımı çok kasıyorum ben mi kolayını alamadım bilmiyorumki
arkadan derken yanlış anlaşılma olmasın yani :) ben yüzükoyun yatıyorum popom biraz yukarda eşimde o yönde yaklaşıyor,bu şekilde vajinaya girmesi daha kolay oldu bilmiyorum bunda okadar kasmadım,ben kendim üstte yapamıyorum ya bacaklarımı çok kasıyorum ben mi kolayını alamadım bilmiyorumki
yok canım yanlış anlamadımbende dediğin gibi bişey düşündüm acaba öyle mi demek istiyo dedim ama nasıl oluyo öyle popoya doğru gitmez öne doğru gider penis diye düşündüm bir an merak ettim ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?