Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))) fırtınalar kopar şimdi senin içindee:)))sabahı zor edersinnn....merak etmee artık rahat oll,inanmamalar geçecek her yeni vajiden kurtulan kadının başına gelirr

iyi geceler,huzurlu geceler:))))

teşekkür ederim canım beni mutlu ettiğin için
iyi geceler..

kızlar gunaydın evdekı netı ıptal ettırdık cep te net kullanımı yok ama meraklardayım kusuruma bakmayın ne olur net buldukca gelcem

bu arada gelınımız varmış hemen pullu mendılımı alamda geglm SEISS TEBRIKLER CANIM tey tey teyy :64.

Tatlım seni yanlış yönlendirmemek adına halayını çekmemiştim olmuş yine de iyice emmin ol istersen dedim, ama bak ecrin de olmuş diyo hatta o halayını bile çekmiş :) ben senden gelecek haberi bekliyorum. Senin halayını çekmek beni çooook mutlu edecek......

Care, cecem, gencemr hadi ama biz halay cekmek istiyoruz. Inanın bana yendiğinizde " gelin olmak ve halay " kelimelerinin içi doluyo ve bu tecrübeyi yaşamak çok keyifli oluyo:) bu keyiften mahrum bırakmayın kendinizi, hadi en kısa zamanda bekliyoruz
yeni gelen arkadaşlar bu sözler sizler için de geçerli. Kaç sene geçirmiş olduğunuz önemli değil, öneemli olan bi an önce cesaretinizi toplamak, kararınızı vermek ve ilk adımı atmak... Gerisi mutlaka gelcek Allah ın izniyle:) Allah hepinizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
merabaa ben geldim bi iki gündür yazamıyorum geçmişi okumak da çok zamanımı alıyor,elabcım sen naptın tatilden döndünmü herşey yolunda değilmi bi sorun yaşamadın?ben yine denemelerdeym ama arkadan yapabildim hep bunada mutlu oluyorum çünkü bundan daha çok korkuyordum ,bakalım bugün yine denicez

hoşgeldin canım evet döndüm ben tatilden iş başı yaptım bugün tatil iyiydi deneme yapmadık çünkü 3. denememde ilkinden daha başarısız olunca tatilde moralimi bozmak istemedim bişey yapmadım sen arkadan derken canım bu pozisyon nasıl oluyo merak ettim

kızlarrrr geldımmm nasılsınzzz ben hala aynıyım denemedık neden dıye sorarsanz başımdan geçen olayı anlatayımm yılbaşı gecesıı eglence clubune gttık dönduk eve eşim kusuyoo süreklı dr. gidelm dedım yok dyo uyu ozman dedım uyudu agzından köpukler çıkmaya başladıı hemen dr gttk fln zehirlenmiş iç ateşide çokmuşş miğdesi fln yıkandıı kendıne çok zor geldıı kızlarr ve bendeee onun başındayım kaç gundur daha yenı bugun kendını topladı kalktı işe gttı canım benım (

geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun canım

64 tatlım tadını cıkar

canım lutfen moralını bozma azmedersen 3 gunluk busit bir durum.

Selammmmm

herkese mutlu musmutlu yıllar dilerim...

mutlu mutlu musmutlu yıllar olsun herkes gelın olsun

canım gec kalmış sayyyyılmazsın siteyı gecmışe donuk oku cok faydası olcak bızde yardımcı olcaz merak etme
biz de çoook istiyoruz kızlar, ayberk_ece, ecrin, karamsar ve bebek isteyen diğer arkadaşlarım Allah ım çok bekletmesin inşaallah :)))

bebe yağıyla deneme yapsak olur mu ?

tatlım bebe yağı mantar yapıyomuş

şimdi geçmiş sayfalara bakıyodumda ilk egzersize 12.12.12 de başlamışım yani 14 günde halletmişim:))belki daha erken biterdi ama annem burdaydı

kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm

ohhhhh ohhhh supersin tadını cıkar 62:

çok gecmış olsun canım

arkadan derken yanlış anlaşılma olmasın yani :) ben yüzükoyun yatıyorum popom biraz yukarda eşimde o yönde yaklaşıyor,bu şekilde vajinaya girmesi daha kolay oldu bilmiyorum bunda okadar kasmadım,ben kendim üstte yapamıyorum ya bacaklarımı çok kasıyorum ben mi kolayını alamadım bilmiyorumki

Alkol almakla fazla birsey elde edemezsin, bendede aynisini demislerdi. Zil zurna sarhos oldum ama ne yaptigimi hala biliyordum. Sadece kafada biten birsey bu. Ben 3 bucuk sene vajinismusla yasadim ve seninde su an yasadiklarini cok iyi biliyorum. Ama bak doktor parmak egzersizi yapti bende diyorsun. Evde egzersizlerini yaptiginda hep onu hatirla. O yaparken nasil girdi? demekki orda duvar felan yok, sadece aklimizda fantazi üretiyoruz. Hem denediginde olmazsa, bi kac dakka bekle derin nefes alip ver ve tekrardan dene. Önemli olan bacaklarini iyice acman ve kendini kasmaman. Allah yardimcin olsun.

yok canım yanlış anlamadım bende dediğin gibi bişey düşündüm acaba öyle mi demek istiyo dedim ama nasıl oluyo öyle popoya doğru gitmez öne doğru gider penis diye düşündüm bir an merak ettim ondan sordum

biz o pozisyonu denedik canım gerçekten rahat bi pozisyon ama ben üstteykende çok rahatım . sen hangisinde rahat ediceğini düşünüyosan öyle yap.

yok kuzum direk popo yönüne gdiyo penisin şekli itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…