Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bnde çok istıyorum btnm ama eşm dyo bı kaç gelgıt dden sonra kanama olsun ıstyrum dyoo yaa :/

canım benım yenenler hep dıyo zar esnek kanam olmayabılır dıye esın bunu bılmıyo mu ıllakı kanama olacak dıye bısı yok..
ben ılk evlendıgımız gun bıraz yaptım ama acayıp kasılmıs tıtremıstım bıraz kan geldı ama kastıgım ıcın cok acı oldu sonra yanlıslıkla olmustu onda bıraz daa fazla kan geldı acı bıraz oldu ama hemen gectı kanama olacak dıye bısı yok ona takılma ya kanama olmazsa dıye yapamazsın..
rabbım yardımcın olsun ınsallah..

ya cnm ben söyledım dedım böyle böyle esnk olblr dedm oda gelgıt çok yaparız kan gelemzse dr. gidrz dedii

aman be yorgunmus beyfendı ya deneme yapamıcaz emın olmak ıcın sabırsızlıkla beklıyorum

söyledım kanama olmassa dr.gıdıcezz bakalım

hatırladığım kadarıyla bayadır sen bu kanamyı soruyosun eşin niye böyle takıyo ki yine de hakkında hayırlısı canım ama zaten yaptıktan sonra doktora gitsen ne değişecek ki yapınca zaten kızlık gidiyo kan gelse de gelmese de

pekii bişey daha sorucam bıraz gırdıgındede gidiyomuu

canim msn kullaniyorsan özelden adresini yaz bana. yardimci olmaya calisirim. Hic üzülme, birlikte basaracagiz. Ben daha 100 mesaj yazmadigim icin özelden yazamiyorum.. Bendede öyleydi, ve her seferinde esimi cezalandiriyordum, bana yaklasmasin diye hep huzursuzluk cikartiyordum, ama öyle yapmak hic iyi degil. Esin napsin, yazik.

pekii bişey daha sorucam bıraz gırdıgındede gidiyomuu

valla canım o kadarını bilemiyom ben ilk gece biraz almıştım ve az kanamam olmuştu şimdi vaji yendiğimde gelmedi ve ayrıca bildiğim kadarıyla 3-4 cm ilerde kızlık zarı yani yanlış bilgi vermeyeyim de öyle yani belki de az girdiğinde oluyordur çünkü bende ilk gece az girmişti ve kan gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…