- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.741
aynen kuzummm bitirin bugünnnn en çok seni merak ediyorum vallaaaa çok istiyorum yenmenii
ben geldım kızlarr eşim aradıı çok iyimş keyfıde baya yerındeymış bugun bu iş bıtsın ıstiyorum dedıı
ahh bıtanem bende istiyorum ama eşim dyo bi kaç gel gıtden sonra kanama olsun istyrum dyo
iyi canım hadi görelim seni bugünde sana halay çekelim
bnde çok istıyorum btnm ama eşm dyo bı kaç gelgıt dden sonra kanama olsun ıstyrum dyoo yaa :/
bnde çok istıyorum btnm ama eşm dyo bı kaç gelgıt dden sonra kanama olsun ıstyrum dyoo yaa :/
canım kanama öyle istemekle olmuyo zarın esnekse olmayabilir de konuş eşinle bunu yani sorun olmasın sonra
canım benım yenenler hep dıyo zar esnek kanam olmayabılır dıye esın bunu bılmıyo mu ıllakı kanama olacak dıye bısı yok..
ben ılk evlendıgımız gun bıraz yaptım ama acayıp kasılmıs tıtremıstım bıraz kan geldı ama kastıgım ıcın cok acı oldu sonra yanlıslıkla olmustuonda bıraz daa fazla kan geldı acı bıraz oldu ama hemen gectı kanama olacak dıye bısı yok ona takılma ya kanama olmazsa dıye yapamazsın..
rabbım yardımcın olsun ınsallah..
Tatlım seni yanlış yönlendirmemek adına halayını çekmemiştim olmuş yine de iyice emmin ol istersen dedim, ama bak ecrin de olmuş diyo hatta o halayını bile çekmiş :) ben senden gelecek haberi bekliyorum. Senin halayını çekmek beni çooook mutlu edecek......
canım benim eşinle tüm ihtimalleri konuşkan gelir gelmez orasını bilemeyiz de inşallah herşey gönlünce olur tek dileğim buu
aman be yorgunmus beyfendı ya deneme yapamıcaz emın olmak ıcın sabırsızlıkla beklıyorum
bugün 3 kişiden haber bekliyorum: seisscim sen. best ve çare1 . halay için hazırda bekliyorum haberiniz olsun
söyledım kanama olmassa dr.gıdıcezz bakalım
hatırladığım kadarıyla bayadır sen bu kanamyı soruyosun eşin niye böyle takıyo ki yine de hakkında hayırlısı canım ama zaten yaptıktan sonra doktora gitsen ne değişecek ki yapınca zaten kızlık gidiyo kan gelse de gelmese de
bütün tanıdıklar burda ne güzel :))))))) selam kızlar
inşallahbir kere deneyim dedim parmak olayını ama vazgeçtim sanırım eşimi cezalandırıyorum ben bazı sıkıntılarımız var net olamadık daha sanırım o sıkıntıları çözüme ulaştırdığımda bunuda yenebilirim .. çok karışığım
pekii bişey daha sorucam bıraz gırdıgındede gidiyomuu
bütün tanıdıklar burda ne güzel :))))))) selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?