Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

45 günlük evliyim ama benimde ilk gecem olmadı daha

canim daha evleneli 45 gün olmus, ve buraya girip burda olan bitenleri okuman bence hic iyi degil. Belki kendiliginden yenebilirdin. Burdaki olanlari okudukca insan ister istemez daha cok kasiliyor. Evde yanliz oldugun zaman, yataga yat, bacaklarini iyice ayir. Parmagina bepanten veya baska bi krem sür, derin nefes alip verince parmakla egzersiz yapmaya calis. inanin kafamizda ürettigimiz korku cok sacma! ben 3 bucuk sene bu lanetle yasadim, ve simdide kendi kendime ne aptalmisim bunca sene bekledim diyorum. Vajin cok esnek ve duvar felan yok orda. Göreceksin, bi parmagini kolaylikla kullandiginda, iki parmakda kolaylikla girecektir. Allah yardimciniz olsun biliyorum cok zor o korkuyu yenmek, ama ben basardim sizde basaracaksiniz.

Geçmiş olsun canım...
Önemli olan eşinin sağlığı o sağlıgına kavusunca bi cırpıda halledersiniz nasıl olsa hazırsın artık sen

aparatla yapıcağımı sanmıyorum canım ya anca parmakla ama 2 parmagı sokamadm bılmıorm reglm bıtsın denıcem tekrar

aparatla yapıcağımı sanmıyorum canım ya anca parmakla ama 2 parmagı sokamadm bılmıorm reglm bıtsın denıcem tekrar

canım emin ol aparat daha kolay ama genede sen bilirsin . bende iki parmakta tıkalı kalmıştım baktım yapamıyorum sonra aldım bi mum her gün santim santim kalınlaştrdım . sanırım 7 cm alabildiğimde penis denemesine geçtimtuhaf olanda eşimin iki parmağını çok rahat alıyodum.

Son düzenleme:

geçte olsa mutlu umutlu yıllarrrr

yaaa n e kadar ıyısın yaaa

yaaa herkes bana kstumu nıye bi hoşgeldın npıyon diyen yok ((

Mufim Canım Olur mu hiç öyle Şey.

Neden sana küselim ki ??

Şu Son 1 Haftadır Pek Kimse Konuya Giremiyor. Araya Yılbaşı,tatil vs girince ister istemez biraz uzaklaştık siteden.

Napıyosun Bakalım ?? Nasıl Gidiyor hayat ??

inşallah bir kere deneyim dedim parmak olayını ama vazgeçtim sanırım eşimi cezalandırıyorum ben bazı sıkıntılarımız var net olamadık daha sanırım o sıkıntıları çözüme ulaştırdığımda bunuda yenebilirim .. çok karışığım

aaa hoşgeldin kuzum demezmiyim hiç başka bişeyle uğraşıyodum napıyosun bakalım nerelerdesin kaç gündür

ohhh rahatladım :) canlarım evdekı netı ıptal ettık o yuzden gırremıyorm ama hep aklım burda artık net buldukca gircem sımdı bulduğm bılgisayarda f klavye duşunşn sıkıntımı neler olmuş topıkte yıkılıyo

amanında amanın kımlerde gelın olmuşşş karamsarrr ve yasemin a canlarım cok cok sevındım ınanın ohhhhh halaya hiç dayanamam

aynen topik yıkılıyor gelin olanlar olmaya çalışanlar

Geçmiş olsun canım...
Önemli olan eşinin sağlığı o sağlıgına kavusunca bi cırpıda halledersiniz nasıl olsa hazırsın artık sen

evet tatlım ama çok kötuuydu ya öyle korktumkı dudaklarım faln hep ucukladıı ya buugun bıraz ıyıydı işe giitti kötu olurs Eve gelıcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…