- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.721
45 günlük evliyim ama benimde ilk gecem olmadı daha
kızlarrrr geldımmm nasılsınzzz ben hala aynıyım denemedık neden dıye sorarsanz başımdan geçen olayı anlatayımm yılbaşı gecesıı eglence clubune gttık dönduk eve eşim kusuyoo süreklı dr. gidelm dedım yok dyo uyu ozman dedım uyudu agzından köpukler çıkmaya başladıı hemen dr gttk fln zehirlenmiş iç ateşide çokmuşş miğdesi fln yıkandıı kendıne çok zor geldıı kızlarr ve bendeee onun başındayım kaç gundur daha yenı bugun kendını topladı kalktı işe gttı canım benım(
canım bende aynı durumdaydım hatta kayınvalidem benim çocuğum olmadığını düşünmeye başlamıştı.belkide apartla denemelisin.parmakla zorlanıyosan birde öyle dene ben ikisinide yaptım apartı yaptıktan sonra pns denemesi daha kolay oluyo.kendine acıyıp yapamayacağını düşünmek yok herkes gibi sende yapacaksın
aparatla yapıcağımı sanmıyorum canım ya anca parmakla ama 2 parmagı sokamadm bılmıorm reglm bıtsın denıcem tekrar
Canlarımm,Kuzularım
2013 Yılının Ülkemiz, Ailemiz ve Hepimiz için Mutlu ve Başarılarla dolu olması dileğiyle. Hepinize Kocaman Mutlu Yıllar Diliyorum ❤☺☀✔
:128::128::128::124::124::124::123::123::123::119::119::119::118::118::118::118:
canım bak en başından egzersizi yazıyorumm sana ama lütfen yap olurmu inan yenersin
3 sene yapamayıp bu siteyi keşfettikten sonra yenen var,,çözümü var çaresiz olma!!!!!
canımm ben sana rahat yapabileceğin halde açık yazayımmm...
en başında kegel egzersizini yazayımm onu devamlı yapp...ilk olarak wc de çişini yaparken tut sonra bırak tut tekrar bırak...bunu yaparken hangi kaslarını çalıştırdığına dikkat et ve tutup bırakma işlemini bundan sonra oturup yatarken tv başında devanlı yapp ve aynı zamandada şu egzersize başla...
1-öncelikle yatağına şöyle bi bez ser(şarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna al bitane büyük oursa rahat edersin onu yatağının başı varya oraya yasla
3-sende karşısına geç arkanı yastıkla rahatlat yani yaslanabil hatta uzanacaksın biraz geriye doğru..
4-aç bacaklarını tamamen ve ve deriiinnn nedef al verirken ıkın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam et..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu al prezervatife geçir ama gevşek olmasın bağla yani sabitle.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştir ama sakın çıkarma bekle,,sonra tekrar nefes al ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerlet merak etme cuppp diye kayacak anlamayacaksın bile...
bunları dene ve her yaptığın aşamadan sonrası için siteye yaz ben veya başkası mutlaka cevaplar ..soru sormaktan çekinme utanma sıkılmaaa,,çokmu soru sordumm acaba diye düşünme sen kendini nekadar ii ifade edersen bizde sana okadar ii yardımcı olabiliriz....
yaaa herkes bana kstumu nıye bi hoşgeldın npıyon diyen yok((
Hepinize Merhaba Kızlar.
Güzel Bir Gün Hepimizin Olsunn
Sorusu Olanlar varsa sorsun lütfen. Yanıtlamaya Çalışırımm
yaaa herkes bana kstumu nıye bi hoşgeldın npıyon diyen yok((
canim daha evleneli 45 gün olmus, ve buraya girip burda olan bitenleri okuman bence hic iyi degil. Belki kendiliginden yenebilirdin. Burdaki olanlari okudukca insan ister istemez daha cok kasiliyor. Evde yanliz oldugun zaman, yataga yat, bacaklarini iyice ayir. Parmagina bepanten veya baska bi krem sür, derin nefes alip verince parmakla egzersiz yapmaya calis. inanin kafamizda ürettigimiz korku cok sacma! ben 3 bucuk sene bu lanetle yasadim, ve simdide kendi kendime ne aptalmisim bunca sene bekledim diyorum. Vajin cok esnek ve duvar felan yok orda. Göreceksin, bi parmagini kolaylikla kullandiginda, iki parmakda kolaylikla girecektir. Allah yardimciniz olsunbiliyorum cok zor o korkuyu yenmek, ama ben basardim sizde basaracaksiniz.
Mufim Canım Olur mu hiç öyle Şey.
Neden sana küselim ki ??
Şu Son 1 Haftadır Pek Kimse Konuya Giremiyor. Araya Yılbaşı,tatil vs girince ister istemez biraz uzaklaştık siteden.
Napıyosun Bakalım ?? Nasıl Gidiyor hayat ??
aaa hoşgeldin kuzum demezmiyim hiçbaşka bişeyle uğraşıyodum napıyosun bakalım nerelerdesin kaç gündür
ohhh rahatladım :) canlarım evdekı netı ıptal ettık o yuzden gırremıyorm ama hep aklım burda artık net buldukca gircemsımdı bulduğm bılgisayarda f klavye duşunşn sıkıntımı neler olmuş topıkte yıkılıyo
Geçmiş olsun canım...
Önemli olan eşinin sağlığı o sağlıgına kavusunca bi cırpıda halledersiniz nasıl olsa hazırsın artık sen
amanında amanın kımlerde gelın olmuşşş karamsarrr ve yasemin a canlarım cok cok sevındım ınanın ohhhhh halaya hiç dayanamam
geçmiş olsun canımm
yok kuzum direk popo yönüne gdiyopenisin şekli itibariyle
ben geldım kızlarr eşim aradıı çok iyimş keyfıde baya yerındeymış bugun bu iş bıtsın ıstiyorum dedıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?