- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.681
canım aynı jelden bende kullandım kendıne de sur esıne de bende ızın vermıyorum ve ben ılk basını anlattım pozısyonda almıstım poponu kaldır bası gırıyo zaten yanı bu pozısyonda kendımı rahat hıssedıyorum.benım esımde tecrubesız canım yanı onunda benle ılk olacak oda bılmıyo neyı nasıl yapcaznette butun gorsellere baktık burda arkadasların paylastıgı butun resımlere baktık esıme de gosterdım..
benım esım bosalıyo 1 aydır da hep ıcımden cıkıyo cocuk falan oldugu yok zamanı vardır cocuk konusunda bu kadar ısrarcı olma canım..
canım inşaallah bitcek Allah ın izniyle:) kocan ne diyor o daha net farkında olabilir, olmazsa görebilirseniz bi bakın girmiş mi diyeama bi kaç defa aynı şekilde olmuş bak bence olmuş canım benim
arkadaşlar bana müsaade görüşmek üzre iyi geceler
ya bu işi başarp içine boşalsa bile çocuk olmayacak mı bu vaji illetinde yaaaa((
ayy olmusmudur gercekten ınsallah olmustur .124: :124: bakamıyoruz kı gırdıyse cıkacak dıyegece ısı bıtsın ınsallah tekrar denıcem kasılma da yok rahat rahat yaparım ınsallah
canım bence olmuş :119: bu gece de sakin ol kasmamaya çalış yine kendini ve biraz farkında olarak yapmaya çalış:) gözünü dört açhadi bakalım Allah yardımcın olsun :))))))))
şu pozisyon resimlerini nerde görebilirim ?
kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun garip... bazısı için çok kolay bazısı için çok zor bu arada ben 5 yıldır vajinusmusum kendimi kasa kasa fibromiyalji oldum.
halaylarrr halaylarrr halayylarrrr:)))))
gözümüz aydın olsunnnn...
10 dk engeline yakalandım özelden atamıyorummm canımmm...sen şimdi inanamıyosun haliylee ama normalll....tekrar denediğinde bu inanamamalar geçer:)))))
zaten ne kadar kasmazsan okadar anlamıyosunnn:))))
hızımı alamadımmmmm
ben bi kaç gündür didik didik okuyamıyorumm girip çıkıyorum canımmm kesin gözümden kaçmıştır böyle olunca:))))yoksa böyle haberi kaçırırmıyım bennn
şimdide çıkmam lazımmm bu sıralar yoğun geçiyor günlerimmm hepinizi öpüüyorumm iyi geceler....seissss rahat uyu kuzummm artık sen bir vajili değilsin!!!
deneme yaptıgımız gun hemen kalkıp yazmıstım buraya ama net bı cevap gelmemıstıı :124: :124: :124: :124:
heyecandan elim ayagım tıtrıyo bunları bıle zor yazıyorum
sabah esim gelsın tekrar denem yapcam64:
ne yazacagımı da bılemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?