Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canıımm ya gerçkten çok iyisnn çok sevdım senı ilgin destegn için binlerce kez teşekkur edrmm tatlımmmm umarımm penisi tam aldgmda ufakta olsa kanamamda olr bu dertten de kurtlrm

canıımm ya gerçkten çok iyisnn çok sevdım senı ilgin destegn için binlerce kez teşekkur edrmm tatlımmmm umarımm penisi tam aldgmda ufakta olsa kanamamda olr bu dertten de kurtlrm

canım benim ben teşekkür ederim. hepimiz bu sıkıntıların içinden geçtiik o yüzden ne demek bilirim ve elimden ne gelirse yardımcı olmaya hazırım. amın canım inşaallah sıkıntısız, zahmetsiz bi şekilde olmasını nasip etsin Allah ım. hem senin istediğin gibi hem de eşini memnun edecek şekilde son bulur inşaallah

tebrikler canim allah baska dert vermesin

yok canım esf ne haddime dayılanmak mutluluk kendimi orda yendi olarak gelin olarak görmek istiyorum oyuzden
listede en alttan 2. veya 3. kişiydim şimdi 2013 ocak ayı ilk geliniyim

şaka bi tarafa insan hakkaten yendikten sonra listede yendiğini görmek istiyor :) hakkın tabi en büyük deparı sen attın

amınn canım benımm amınnnnnnnnn tatlı arkdşm

ayyy cnm arkadşım çok sıkıyorum sorularımla ama penis biraz girdiği zman popo yönunemı ittircemm

sıkmıyosun tatlım ben de zamanında çok kullandım bu kelimeleri Allah ım bana da yardımcı olan arkadaşlarımdan razı olsun. evet canım penis popoya doğru ilerlicek. yani penis istikamet popo emrini verceksin ve o zaman göreceksin ki cuuuuuk diye girmiş. sende sonra dicceksin ki aaaa oldumu ben hiç bişey hissetmedim :)

egerrr olurssaaa hemen sana yazcammm olduu olduu dyee

peki 5 6 kre gel git yapsakk kanama flan olurmu bu konu benm için önmli

canim kanama olmycaksa olmaz yani ben egzersiz yapmadan yendigim halde kanama olmadi sagolsun esim problem etmrdi tamam aramizda konustuk niye kanama olmadi diye internetten de arastrma yaptik kanama olmayabiliyo bi cok zar cesidi var esin bunu kafaya takmamali sana guveniyosa ki vaji sorunu olan birinin esinden bi baskadiyla olmasida imkansiz yani en olmadi dr a gidersiniz esinle dr daha etkili bir sekilde anlatir seninde basin agrimaz

amaaaaaa artık çıkmam lazım çünkü kocam gelmek üzre :) care bitti diye yazcaksın bugün inşaallah konuştuklarımızı hatırla yenen arkadaşların anlattıklarını hatırla acı macı yooook :) kendini kasmamaya dikkat et, yönü iyi tayın et sonunda da hep birlikte mutlu olalım canım güzel haberlerini bekliyorum :)

kızlaaaar herkese iyi akşamlar

iyi akşamalr tatlı ardşmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…