- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.081
inşallah canlarım bol bol dua edin ne olur aklınıza geldikçe sizden tek istediğim bu hepinizden Allah razı olsun çok umutluyum huzurluyum ogüne inş. olacak umarım yani :)))
yook gayet acık ve net yazdın çok saoll teşekkür ederim :)) çaresızlık kadar kötüsü yok gercekten.dediğin gibi kendımize acımayı o kadar cok sevıyoruz kı .. bende 1.5 yıllık evlıyım severek cok severek ısteyerk evlendık ve simdi böyle olması cok sevdıgım adamı mutlu edememk kadar kötüsü yok .en cok da bunun için istıyorum yenmeyi .hep sız dıyosunuz ya eşlerimiz anlayışlı dıye allahtan benim de eşim çok anlayışı saolsun yoksa napardım...söylediklerini yapmaya çalışıcam eksiksiz. yarın eksıklerımı tedarık edıp hemen başlıcam egzersızlere inşallah bende en kısa zamanda yenebılırm.bı skıntım sorum olursa rahatsız ederım senı yenıden.şimdı çıkıyorum iyi akşamlar
arkadaşlar marketlerdeki o.p nedir bende alıyım deniyim
o kadar cok vajınısmus hastası varkı madddı durumu kotu olanlar.yazamayanlar var bız halımıze sukredelım anlayıslı eslerımız var bıze destek olan bı de destek olmayanları dusunsenıze bunlar ıbret alıncak seylerrr o yuzden kendınızı uzmeyın mutlaka duzelır olur hersey yoluna gırer sızlere bunları yazarken bıle duygulanıyorum cok hassasım bu aralar
kızlar size bişi sorcam ben yeneli baya oldu ama hala pozisyon degiştiremedik yaben üsteyken p..... alabilityorum bu şekilde bebek olması zor dimi çünkü üsteyken yatana kadar akıyo dışarı spermler ne yapmam lazım akıl verin ...bende hamile kalmak istiyodum ama regl oldummm hemde fena önce geçikti dedim heralde tuttu ama malesef geçikmeli oldum ama fena oldum parça parça geliyo kanamam hala bitmedi 10 günü geçti cumartesi günü doktora gidicem alttan muane olmak istiyorum hem düzensizlik için hemde çocuk için başlamak istiyorum kontrollere ama korkuyorum bana biraz gaz verinnnnnnnnn ne olur ya çok korkuyorumm allttan muaneye halbukiiii vajinismusken gitmiştim o çatala çıktım o kadar korkmadım tabi bişi sokmadı doktor ama zarıma bakmıştı
haklısın canım biz gerçekten şanslıyız...düşünsenize korkup kasıldığı halde eşi acımasız olup yapanlarda vardır.Allah herkese yardım etsin.çok şükür halimize.birde kızlar ben yaptıktan hemen sonra şükür namazı kılmıştım ya inanın çok farklı bi duygu o sırada elleri açıp dua etmek:)))Rabbim herkese nasip eylesin inş
çok haklısın cnm bnde ilk öle yapmştm ama acı çektiim için demek ki yapamamışım bi yapalımda hayrlar dagıtalm namazlar kılalm
bu arada aklıma şimdi geldi kaç gün geçti.size söylemeyi unutmuşum.yendikten bigün sonra arkadaşım aradı o biliyodu durumumu.brn arayıp haber vermemiştim daha.rüyasında görmüş yaptık diyomuşum ona:))yapmadan öncede görmüştü yapacaksınız demişti.öyle içimden geldi sizinle paylaşmak istedim:)))))))
bu arada aklıma şimdi geldi kaç gün geçti.size söylemeyi unutmuşum.yendikten bigün sonra arkadaşım aradı o biliyodu durumumu.brn arayıp haber vermemiştim daha.rüyasında görmüş yaptık diyomuşum ona:))yapmadan öncede görmüştü yapacaksınız demişti.öyle içimden geldi sizinle paylaşmak istedim:)))))))
çok güzel bişiy gerçekten sende ruyanda beni gör canımmmm inşallah güzel haberler veririm
selam kızlar nasılsınız?
Ben dün eşimle egzersiz yaptım mum denemesi yaptık beraber hiçbir sorun yok herşey yolunda kendim yapıyormuş gibi hepsini alabildim, bugün yada yarın da artık deneme yapmaya karar verdik bana dua edin ne olur bende kurtulim artık şu illetten
ne güzel açabilecein bi arkadasn var bnm sırrım sadece sizin bildiiniz bişi kıskandm seni
selam kızlar nasılsınız?
Ben dün eşimle egzersiz yaptım mum denemesi yaptık beraber hiçbir sorun yok herşey yolunda kendim yapıyormuş gibi hepsini alabildim, bugün yada yarın da artık deneme yapmaya karar verdik bana dua edin ne olur bende kurtulim artık şu illetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?