- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.061
sorma canım of off hiç dışarı bile çıkamıyorum düşün 24 saat evdeyim pc olmasa kafayı yerdim sanırım ki geçen ay bi ara yiyodum çünkü pc m bozulmulştu 3 gün bekledim tv uydusu bozuldu aynı andada bide elktirikler kesilsin tam olur diyodum ozamanlar kabus gibiydi hayat zor dayanıyorum ya Allah yardımcımız olsun :))
tamamda kalın olunca girmiyor tıkanıyor. bende denedim birde kayganlaştırıcı sürdüm. ya bişeyler sormak istiyorum özelden yazabiliirmiyim
ilıskı sırasında yanma hemen gecermı yardımcı olursanız sevınırım aslında ben yendım gıbı ama tam anlamıyla gırmıyor yanma oluyo bıde kasılma acı felan kalmadı
ilıskı sırasında yanma hemen gecermı yardımcı olursanız sevınırım aslında ben yendım gıbı ama tam anlamıyla gırmıyor yanma oluyo bıde kasılma acı felan kalmadı
özel ATAMIYORUM LİMİT YOK
kızlarr benım 1.5 senemm boşa hebaa olmuş ben çok üzgnm bu yuzden ya kaynanm hergun sorunmu var bebek yokmu dyo hemen bebiş istiyorumm ben
bendede aynı hatta olmuyomu acaba die annemle konuşuyomuş.ya hayırlısıyla gelecek ay regl olmayayım diyorum çok istiyorum çoooooooooooooook ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NASİP EYLESİN İNŞ
deneme yaptınzmı hiç inşl olur cnm
canımmm reglden sonraki günü sakın kaçırma sırada sen varsın hadi bakalım bende reglden sonra yendim çok çok kolay olduu tamammıııııı
ayyyyinş. canımmmmm bende ona güvendim niyeyse kaçırmamam lazım pazar gününe bitiyo pazar akşamı bu iş olmalı inş. olur yaaaaaa olsun bu seferrrrrr :)))
evet yendikten sonra 3 kez yaptık hatta bu ay regl olmamayı umut ettim ama oldu(bitince hergün yapmak istiyorum:))ben ikinci denemeyi yendikten sonraki akşam yaptım.bence ara verme sende.sonra ikigün ara verdik çünkü şehir dışına gittik.dönüşte yine yaptık sonra regl (
ayyyyinş. canımmmmm bende ona güvendim niyeyse kaçırmamam lazım pazar gününe bitiyo pazar akşamı bu iş olmalı inş. olur yaaaaaa olsun bu seferrrrrr :)))
pozisyonun değiştımı peki üsttemydın hep
evet ya biraz böyle devam etcez.aceleye getirmek istemiyorum.aşağı geçip kasıırsam başa dönmek istemiyorum onun için eşimle konuştuk yendimya gerisi yavaş yavaş olur dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?