Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım ya Allah tan bizi seven eşlerimiz var:)))ya bide k.validemler gelince eşimi daha çok kıskanıyorum o ailesiyle ne güzel mutlu ben yalnızım die düşünüyorum çok gıcık oluyorum ozaman

ilıskı sırasında yanma hemen gecermı yardımcı olursanız sevınırım aslında ben yendım gıbı ama tam anlamıyla gırmıyor yanma oluyo bıde kasılma acı felan kalmadı

ilıskı sırasında yanma hemen gecermı yardımcı olursanız sevınırım aslında ben yendım gıbı ama tam anlamıyla gırmıyor yanma oluyo bıde kasılma acı felan kalmadı

başlarda oluyo birde pnsi alınca hemen çıkma otur rahatlayana kadar eşinle sohbet et orayı unut kasılma kalmıyo ozaman

kızlarr benım 1.5 senemm boşa hebaa olmuş ben çok üzgnm bu yuzden ya kaynanm hergun sorunmu var bebek yokmu dyo hemen bebiş istiyorumm ben

kızlarr benım 1.5 senemm boşa hebaa olmuş ben çok üzgnm bu yuzden ya kaynanm hergun sorunmu var bebek yokmu dyo hemen bebiş istiyorumm ben

bendede aynı hatta olmuyomu acaba die annemle konuşuyomuş.ya hayırlısıyla gelecek ay regl olmayayım diyorum çok istiyorum çoooooooooooooook ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NASİP EYLESİN İNŞ

canımmm reglden sonraki günü sakın kaçırma sırada sen varsın hadi bakalım bende reglden sonra yendim çok çok kolay olduu tamammıııııı

deneme yaptınzmı hiç inşl olur cnm

evet yendikten sonra 3 kez yaptık hatta bu ay regl olmamayı umut ettim ama oldu(bitince hergün yapmak istiyorum:))ben ikinci denemeyi yendikten sonraki akşam yaptım.bence ara verme sende.sonra ikigün ara verdik çünkü şehir dışına gittik.dönüşte yine yaptık sonra regl(

canımmm reglden sonraki günü sakın kaçırma sırada sen varsın hadi bakalım bende reglden sonra yendim çok çok kolay olduu tamammıııııı

ayyyy inş. canımmmmm bende ona güvendim niyeyse kaçırmamam lazım pazar gününe bitiyo pazar akşamı bu iş olmalı inş. olur yaaaaaa olsun bu seferrrrrr :)))

pozisyonun değiştımı peki üsttemydın hep

ayyyy inş. canımmmmm bende ona güvendim niyeyse kaçırmamam lazım pazar gününe bitiyo pazar akşamı bu iş olmalı inş. olur yaaaaaa olsun bu seferrrrrr :)))

hadi bakalım canım kendini şartlandır o güne kesin olur ben öyle yapmıştım bu gece bitecek demiştim ve bitirmiştim kaç saat sürerse sürsün yapcam dedim ve yaptım herşey kafada bitiyor da aslında işte bizim kafamız başka şeylere odaklanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…