Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar vjı olup eşi içine boşalarak hamile kalan varmı bildiiniiz söler misiniz

var canım...(ben değilim)ama varlığını biliyorum..niye üzülüyosun ne güzel bak ben yendiğim halde uğraşıyorum olsun diye...vaji engel değil merak etme...zaten vajinan rahminde genişler ve o sürede yenersin belkiii....

vajı yenemedm ama doğumla yenerm die düşünüorm istiorm hamile kalmak çalışıorm bunun için

Tatlım yenmeye çalış düşünsene doguma kadar hep nasıl dogacagını dogumda neler yaşayacagını düşünüyorsun.Her an sancım tutsa ne olacak hep kafam karışıktı.İlk gittigim dok.biliyordu va. oldugumu ondaayken çok rahattım 4. ay doktorumun tayini çıktı gitti 2 doktora hiç anlatmadım sürekli ultrasyonla bakılıyor diye dogum olarakta sezeryana karar vermişti çok korktugumu düşünüyordu.TA ki sonda takılacagı zaman muayne olamayan dokundurmayan ben tabiki sondayı takmalarına izin vermedim bütün ekip top.hala benim sonda meselesi devam ediyordu doktor bana çok sinirlendi bende vaj. deyince çok alttan aldı sakinleştirdi sonda takmadı.Uyandıgımda hala sondayı soruyordum şu an sondanın ne kadar kolay bir şey oldugunun farkındayım.Yendikten sonra herşey o kadar kolay ki sadece oraya parmakla bile dokunmak beyindeki bir çok şeyi alıp götürüyor...............Bebegin olması sadece çevre baskısını bitiriyor senin ve eşinin duygularını asla degiştirmiyor.....................

tşk ederm cvpladn için sen yendn mi onu yazmadn bide nasıl kaldın ?

tam 10 yıllık evliyken yenebildim 2012 nisan.Hamille kalmam tamamen mucize sadece vaj. dışın gelen spermlerle kaldım. Şu an yendigim halde hamile kalamıyorum kızım kardeşinin olmasını çok istiyor.Hamile kalmam rabbimin bir lütfu 100 -1 ihtimal varmış. Burda o şekilde hamile kalan kemre. deasseb var.

dediin gibi rabbm isterse olur inşallah allah yardmcmz olsun

vakit nakittir cnm.. hiç zaman kaynetme.. yrn başlarım dersen olmaz. hemen şimdi başla bence. önceleri kabullenmek istemiyordum ben de erteledim biraz.. sonra baktım ben erteledikçe o daha da büyüyor içimde.. sıkıntısı yetiyor. o yüzden başladım hemen. arayı açmamam gerektiği söylendi egzersizler için ama çalıştığım için ancak haftasonları yapabildim. her seferinde bir önceki aşamadan başladım tabi. ama gidişat iyi gibi. isteyince yapamayacağımız şey yok, inanın! herşey bizde başlar ve bizde biter...

Selam kızlar.. yeni geldim eve ve direk siteye daldım.
her gün egzersiz yapamıyorum. ancak haftasonları ( hafya içi o kadar yorgun oluyorum ki.. acaba bunlar yeterli olur mu?? ne dersiniz??

bu arada sizinle güzel bir şey paylaşmak istiyorum. haftasonu eşimle alışveriş merkezinde gezerken kendime çok güzel bi cici aldım. vajiyi yendiğimde giymek üzere :) nasıl bir şey olduğunu tahmin edersiniz sanırım o kadar tuhaf oldum ki, sanki o kadar zamandır evli değilim de düğün gecem için hazırlık yapıyorum... size de tavsiye ederim kızlar. kendinize ufak da olsa bir cici alın. bu hem sizi motive edecek, hem de arasıra da olsa inancınızı kaybederseniz sizi gaza getirecektir.

en kısa zamanda halay çekmek dileğiyle... öpüyorum kızlar

Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???

çoooooooooook sevindim canım. yuppiiii.... nasıl oldu, anlatabildiğin ölçüde ayrıntı istiyoruz :) halay nasıl çekilir sitede yeniyim bilemiyorum ama senin için deniyorum.

Son düzenleme:

ay ne cahilim sonda yı ilk defa duyuyorum oda ne ya aman hamilelikde sıkıntı vajiliyken yok alttan ultrason yok bilmem ne peki sen hamilyken hiç alttan ultrasonla bakılmadınmı canım bunu nasıl halletiniz bildiğim kadarıyla bakılıyor sondayıda sezeryan oluncamı takıyorlarmış ay çok zor valla tuaf oldum ALlah çocuğunu size bağışlasın inş.

çoooooooooook sevindim canım. yuppiiii.... nasıl oldu, anlatabildiğin ölçüde ayrıntı istiyoruz :) halay nasıl çekilir sitede yeniyim bilemiyorum ama senin için deniyorum.

egzersizlerde nefes egzersizi ve kegel egzersizi ile çıktım bu yola,hiç parmak egzersizi yapmadım direk kulak çubuğu ve mum denemesi yaptım , birde cem keçenin kitabını okudum. En son 2 mum denemesi yaptım onda da başarılı olunca tamam dedim ben bunu yaparım artık kafamda bitirmiştim , regl falan derken bugünlere kadar bekledik ama sonunda başardım
Ben üstte yüzüm eşime dönük olduğum pozisyonda denedik, yavaş yavaş oturdum bir baktım kiiiii olmuş inanamadım
Sonra sırtım eşime dönük denedim onuda başardım zaten 2. denemede daha kolay oluyor ilkine göre
sonrada ben alta geçtim eşim yaptı o zamanda oldu hatta git geli bile denedik

Ay çok mutluyummmmmmmmm kızlarrr hepiniz yenersiniz inşallah en yakın zamandaa dualarım sizlerleeee

heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy besttttttttttttt canım tebriklerrrr aklım sendeydi dedim bu gelmedi olmadı galiba diye ama çok fenasın bugüne yapmışsın ama çok sevindim yaaaaaa hadi halayaaaaaaaaa Anlatt nasıl başardınnnn sende anlattt ayy utandım ben yapamadımm

Ya süper canım bende öyle rahattım ama deliği bulamadım ya sen nasıl başardın ama süpersin çok sevindim maşallah valla 3 pozisyonuda denemişsin darısı bize inş.

Ya süper canım bende öyle rahattım ama deliği bulamadım ya sen nasıl başardın ama süpersin çok sevindim maşallah valla 3 pozisyonuda denemişsin darısı bize inş.

şimdi egzersiz çokda yapmadım ama deliği ve yönü iyi ezberlemiştim zaten p.. de kendi yolunu buluyor sadece vaji... girişine yerleştirmek yeterli sonrası sana bağlı işte
sende yende kurtul valla canımmmm

şimdi egzersiz çokda yapmadım ama deliği ve yönü iyi ezberlemiştim zaten p.. de kendi yolunu buluyor sadece vaji... girişine yerleştirmek yeterli sonrası sana bağlı işte
sende yende kurtul valla canımmmm

haklısın canım valla kurtuldun ya nasıl sevindim anlatamam yönü bende iyi ezberledimde ama maalesef dün deliğe tutturamadım ucu girseydi bırakıcaktım kendi haline neyse olcak inş. çok sevindim çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…