- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.721
arkadaşlar vjı olup eşi içine boşalarak hamile kalan varmı bildiiniiz söler misiniz
var canım...(ben değilim)ama varlığını biliyorum..niye üzülüyosun ne güzel bak ben yendiğim halde uğraşıyorum olsun diye...vaji engel değil merak etme...zaten vajinan rahminde genişler ve o sürede yenersin belkiii....
vajı yenemedm ama doğumla yenerm die düşünüorm istiorm hamile kalmak çalışıorm bunun için
ben o şekilde hamile kaldım kızım 8 yaşında.
Tatlım yenmeye çalış düşünsene doguma kadar hep nasıl dogacagını dogumda neler yaşayacagını düşünüyorsun.Her an sancım tutsa ne olacak hep kafam karışıktı.İlk gittigim dok.biliyordu va. oldugumu ondaayken çok rahattım 4. ay doktorumun tayini çıktı gitti 2 doktora hiç anlatmadım sürekli ultrasyonla bakılıyor diye dogum olarakta sezeryana karar vermişti çok korktugumu düşünüyordu.TA ki sonda takılacagı zaman muayne olamayan dokundurmayan ben tabiki sondayı takmalarına izin vermedim bütün ekip top.hala benim sonda meselesi devam ediyordu doktor bana çok sinirlendi bende vaj. deyince çok alttan aldı sakinleştirdi sonda takmadı.Uyandıgımda hala sondayı soruyordum şu an sondanın ne kadar kolay bir şey oldugunun farkındayım.Yendikten sonra herşey o kadar kolay ki sadece oraya parmakla bile dokunmak beyindeki bir çok şeyi alıp götürüyor...............Bebegin olması sadece çevre baskısını bitiriyor senin ve eşinin duygularını asla degiştirmiyor.....................
tam 10 yıllık evliyken yenebildim 2012 nisan.Hamille kalmam tamamen mucize sadece vaj. dışın gelen spermlerle kaldım. Şu an yendigim halde hamile kalamıyorum kızım kardeşinin olmasını çok istiyor.Hamile kalmam rabbimin bir lütfu 100 -1 ihtimal varmış. Burda o şekilde hamile kalan kemre. deasseb var.
çok yoruldum kızlar herşeyi mantığım alıyo bu bi hastalık çözümüde egzersiz yapmak ama hep bahanelerle erteliyorum ve sonundada ağlayıp hem kendimi hemde eşimi üzüyorum çok yapmak istiyorum bende başarmak bende kadın olmak istiyorum az önce yine karar aldım tekrar başlıcam diye umarım kararlı olurum vazgeçmem umarım bende gelin olurum kocamı çok seviyorum
Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???
Tatlım yenmeye çalış düşünsene doguma kadar hep nasıl dogacagını dogumda neler yaşayacagını düşünüyorsun.Her an sancım tutsa ne olacak hep kafam karışıktı.İlk gittigim dok.biliyordu va. oldugumu ondaayken çok rahattım 4. ay doktorumun tayini çıktı gitti 2 doktora hiç anlatmadım sürekli ultrasyonla bakılıyor diye dogum olarakta sezeryana karar vermişti çok korktugumu düşünüyordu.TA ki sonda takılacagı zaman muayne olamayan dokundurmayan ben tabiki sondayı takmalarına izin vermedim bütün ekip top.hala benim sonda meselesi devam ediyordu doktor bana çok sinirlendi bende vaj. deyince çok alttan aldı sakinleştirdi sonda takmadı.Uyandıgımda hala sondayı soruyordum şu an sondanın ne kadar kolay bir şey oldugunun farkındayım.Yendikten sonra herşey o kadar kolay ki sadece oraya parmakla bile dokunmak beyindeki bir çok şeyi alıp götürüyor...............Bebegin olması sadece çevre baskısını bitiriyor senin ve eşinin duygularını asla degiştirmiyor.....................
çoooooooooook sevindim canım. yuppiiii.... nasıl oldu, anlatabildiğin ölçüde ayrıntı istiyoruz :) halay nasıl çekilir sitede yeniyim bilemiyorum ama senin için deniyorum.
heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???
egzersizlerde nefes egzersizi ve kegel egzersizi ile çıktım bu yola,hiç parmak egzersizi yapmadım direk kulak çubuğu ve mum denemesi yaptım , birde cem keçenin kitabını okudum. En son 2 mum denemesi yaptım onda da başarılı olunca tamam dedim ben bunu yaparım artık kafamda bitirmiştim , regl falan derken bugünlere kadar bekledik ama sonunda başardım
Ben üstte yüzüm eşime dönük olduğum pozisyonda denedik, yavaş yavaş oturdum bir baktım kiiiii olmuş inanamadım
Sonra sırtım eşime dönük denedim onuda başardım zaten 2. denemede daha kolay oluyor ilkine göre
sonrada ben alta geçtim eşim yaptı o zamanda oldu hatta git geli bile denedik
Ay çok mutluyummmmmmmmm kızlarrr hepiniz yenersiniz inşallah en yakın zamandaa dualarım sizlerleeee
Ya süper canım bende öyle rahattım ama deliği bulamadım ya sen nasıl başardın ama süpersin çok sevindim maşallah valla 3 pozisyonuda denemişsin darısı bize inş.
şimdi egzersiz çokda yapmadım ama deliği ve yönü iyi ezberlemiştim zaten p.. de kendi yolunu buluyor sadece vaji... girişine yerleştirmek yeterli sonrası sana bağlı işte
sende yende kurtul valla canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?