- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.941
peki bir zorluk yaşarmıyım ilk ilişkide bile korktuğum gibi olmadı emla ile yapıyoruz giriş ve ilerisi gayet iii cesaretleniyorum böyle kolaysa emlasızda yapabilirim diye...ama ne bileyim kas gevşeticisinide içmicem bu gece...ya bir de kızlar ne ilişkiesnasında nede sonrasında benden bir gram kan gelmedi neden acaba:))))
peki bir zorluk yaşarmıyım ilk ilişkide bile korktuğum gibi olmadı emla ile yapıyoruz giriş ve ilerisi gayet iii cesaretleniyorum böyle kolaysa emlasızda yapabilirim diye...ama ne bileyim kas gevşeticisinide içmicem bu gece...ya bir de kızlar ne ilişkiesnasında nede sonrasında benden bir gram kan gelmedi neden acaba:))))
kas gevsetici bende hiç işe yaramadı açıkçası kasınca yine kasıyosun canım bence kullanmana hiç gerek yok bi kaç kez daha emlayla yaptıktan sonra onuda bırakabilirsin :)
bendende hiç kan gelmedi bu arada
kas gevsetici bende hiç işe yaramadı açıkçası kasınca yine kasıyosun canım bence kullanmana hiç gerek yok bi kaç kez daha emlayla yaptıktan sonra onuda bırakabilirsin :)
bendende hiç kan gelmedi bu arada
bende öyle düşünüyorum bir kaç kez daha emla ile yapıp sonra yavaş yavaş bırakayım diyorum...peki bu emla hamile kalmaya engel mi acaba???
ayrıca evet dediğiniz gibi biraz da rahattım benden beklenmeyecek bir şekilde hatta tam ilişki esnasında ben eşime hadi canım olacak ha gayret gibi telkinlerde bulundum....çok şükür baş sorunu hallettik ya gerisi Allah kerim...birde hamile kalsam çok iyi olur:))))
ay ben bu tür kremleri hiç kullanmadımaldım ultrason jelini parmaklarım başka bişiy yok öyle egzersiz yapyıorum böylede yenicem inş.
engel olacağını düşünmüyorum canım bu tür ilaçları doktorlarda veriyolar bana anestolu dr. verdi bi zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum
bizde çocuk istiyoruz geçen ay calistik ama olmadı dün regl oldum eşim benden daha çok uzuldu bi türlü kabullenemedi adet olduğumu regl bitsin tekrar çalışmalara başlicaz bakalım inşallah ikimizde hamis oluruz ve isteyen herkes
inşallah canımmm artık sıra snde :)ay ben bu tür kremleri hiç kullanmadımaldım ultrason jelini parmaklarım başka bişiy yok öyle egzersiz yapyıorum böylede yenicem inş.
bende çoooooooooooooooooooooooooook istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
inşallah canımmm artık sıra snde :)
canım sen yenersin dicem gaz verecem ama sana gaza ihtiyaç yokkiama kızabilirim oyalanıyosun canım artık sende hallet şu işi ya bi sen kaldın
inş. canım duanızı eksik etmeyin :))
ay ne biliyim canım ya fazla rahatım sankibiraz karamsar olsam bu iş olacaktı ya işte bende senin tam tersi inanılmaz rahatım eşim benden rahat ama olcak artık ay olsun artık bukada rahatlığa olmalı du bakalım aynalı bi şekildede deneme yapıcam şu gün demicem ama bende birgün yani yakın zamanda inş. gelin haberlerimi vericem canım Allah ın izniyle Allah yardımcımız olsun...
inş. canım duanızı eksik etmeyin :))
ay ne biliyim canım ya fazla rahatım sankibiraz karamsar olsam bu iş olacaktı ya işte bende senin tam tersi inanılmaz rahatım eşim benden rahat ama olcak artık ay olsun artık bukada rahatlığa olmalı du bakalım aynalı bi şekildede deneme yapıcam şu gün demicem ama bende birgün yani yakın zamanda inş. gelin haberlerimi vericem canım Allah ın izniyle Allah yardımcımız olsun...
inş canım anlıyorum seni bende o zamanlarda rahattım hatta yapasım gelmioduama sonra eteklerin tutuşuyo bakıyosun bi yıl geçmiş.ama şimdi çok pişmanım ozaman rahat olmasam belki şimdi bebişim olurdu yakın zamanda halay çekmek istiyoruz bilmiyorum anlatabildimi
dualarimiz seninle tatlim insallah alicaz guzel haberlerinii karamsar olmana gerek yok sen bu rahatlikla en zor kismini zaten yendin teknik olarak da herseyi biliyosun eminim en yakin zamanda yeniceksinnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?