- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.921
KARAMSARRR bacım sen şu taktikleri yer yer anlattaaa bizlerde faydalanak... ya ben vajiyi yenince her dediğim olur sanyordum olmadııııııı beklentilermi acaip yüksek tutmuşumm heraldeeee yoksa bende hizmette kusur etmemmmmyok sağolsun yapar benim kocacımama tabi öle bi istiyorumki hayır diyemiyo ii bi nazlanıyorum falan bazen ayaklarını yıkıyorum çok hoşuna gidio ben bişey yapıyorum ona karşılık o 10 şey yapıyo diyorum aşkım bak sen bunu çok ii yaparsın şunu benden daha güzel yapıyosun hemen yapıyo
isteksizlik bendede var dr a sordum ben normal dedi.zamanla geçermiş
valla nasıl kaslarmış anlamadım sanki kemik var orda çok sıkı dediğin gibi ilerisi daha esnek ben bir süre daha tek parmakla ilerleyimmi yoksa 2 parmak denemelimiyim
ona sen karar vermelisin yani ne zaman kendini rahat hissedersen bi üst aşamaya geç.birde parmağı sokunca hemen çıkarma orda beklet zamanla o kasların gevşediğini ve alıştığını göreceksin.ozaman gitgelde yapabilirsin
KARAMSARRR bacım sen şu taktikleri yer yer anlattaaa bizlerde faydalanak... ya ben vajiyi yenince her dediğim olur sanyordum olmadııııııı beklentilermi acaip yüksek tutmuşumm heraldeeee yoksa bende hizmette kusur etmemmmm
yok canım est yani eşimi ii tanıyorum gerçi bütün erkekler öledir emredince yapmıyo ama sen daha güzel yaparsın deyince herşey oluveriyoeşim normalde öle ayak yıkama falan istemez ama benim hoşuma gidiyo bakıyo ben onun için bişiler yapıyom oda yapıyo kendince.mesela evlendiğimizden bu yana(birbuçuk yıl)10 kere bulaşık makinesi boşaltmamışımdır o eşimin işi mesela deki aşkım ya salatayı se daha güzel yaparsın bi yapta yiyelim de.böle başla sonradan ilerletirsin.birde çok nazlanırım ben eşim zaten çocuk olup bana benzeyecek die korkuyo naz yap
ha bide başkalarının yanında sanki herşeyi ben yapıyorum eşim sadece hizmet görüyomuş gibi davranıyorum:))
çok teşekkür ederim o zaman düzenli çalışmaya devam valla sitresten miğdem rahatsızlandı doktor sitresten uzak durcan dedi vajiyi yenersem oda olacak inşallah
kızlar deprem oldu çok korkuyorum
kızlar deprem oldu çok korkuyorum
evet canım 6.2 şiddetindeymiş ama ben hissetmedim.sen nerdesin ?
evet canım şimdi okudum nette çok hissedildimi ya geçmiş olsun
evet canım 6.2 şiddetindeymiş ama ben hissetmedim.sen nerdesin ?
bende bursadayım...6.katta iyi hissettim depremi...ama bir 99 depremini yaşayan biri olarak gayet sakin buldum kendimi hayret...
denemeler esnasında kendini kasan arkadaşlara kas gevşeticisi önerebilirim bende cok işe yaradı....bir de şunu sormak istiyorum emla ile bu işi başaran var mı..??? ben yeneli 3 gün oldu 3 günde de emla kullandım emlasız ilk ilişki nasıl oluyor...???? ayrıca bu üç günde hiç bir olumsuzluk yaşamadım acı,ağrı,tahriş falan gayet iyiyim... ama emlasız cesaret edemiyorum bir fikri yada deneyimi olan varmı..?
denemeler esnasında kendini kasan arkadaşlara kas gevşeticisi önerebilirim bende cok işe yaradı....bir de şunu sormak istiyorum emla ile bu işi başaran var mı..??? ben yeneli 3 gün oldu 3 günde de emla kullandım emlasız ilk ilişki nasıl oluyor...???? ayrıca bu üç günde hiç bir olumsuzluk yaşamadım acı,ağrı,tahriş falan gayet iyiyim... ama emlasız cesaret edemiyorum bir fikri yada deneyimi olan varmı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?