Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla nasıl kaslarmış anlamadım sanki kemik var orda çok sıkı dediğin gibi ilerisi daha esnek ben bir süre daha tek parmakla ilerleyimmi yoksa 2 parmak denemelimiyim

ona sen karar vermelisin yani ne zaman kendini rahat hissedersen bi üst aşamaya geç.birde parmağı sokunca hemen çıkarma orda beklet zamanla o kasların gevşediğini ve alıştığını göreceksin.ozaman gitgelde yapabilirsin

çok teşekkür ederim o zaman düzenli çalışmaya devam valla sitresten miğdem rahatsızlandı doktor sitresten uzak durcan dedi vajiyi yenersem oda olacak inşallah

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim o zaman düzenli çalışmaya devam valla sitresten miğdem rahatsızlandı doktor sitresten uzak durcan dedi vajiyi yenersem oda olacak inşallah

inş canım stres yapma bak gerçekten çok kolay olacak.önemli olan oraya bişeyin girebildiğine inanmak ve yapmaktı sen bunu yaptın gerisi çerez kalır

korkma cnm nerdeyse her il hissetti batıda ben çamaşr makinamın sesnden hissetmedn ama eşim aradı bnde tedrgn oldm ama hisetmediiim için şanslıım galiba her seyin takdiri hz allahta korkmayalm dua edelm

denemeler esnasında kendini kasan arkadaşlara kas gevşeticisi önerebilirim bende cok işe yaradı....bir de şunu sormak istiyorum emla ile bu işi başaran var mı..??? ben yeneli 3 gün oldu 3 günde de emla kullandım emlasız ilk ilişki nasıl oluyor...???? ayrıca bu üç günde hiç bir olumsuzluk yaşamadım acı,ağrı,tahriş falan gayet iyiyim... ama emlasız cesaret edemiyorum bir fikri yada deneyimi olan varmı..?

bende bursadayım...6.katta iyi hissettim depremi...ama bir 99 depremini yaşayan biri olarak gayet sakin buldum kendimi hayret...

bende bursadayım...6.katta iyi hissettim depremi...ama bir 99 depremini yaşayan biri olarak gayet sakin buldum kendimi hayret...

bizde 4.kattatyızzz eşimde 99depremini yaşamış ben nerdeyse dışarı fırlıcaktım eşimde tık yok onun sakinliği beni sinir etti :18:

canım azaltarak bırakmayı dene istersen

evet tatlım karamsarrın dediği gibi azaltarak kullan bende anestol kullandım ilkinde şimdi her seferinde azaltarak sürüyorum

peki bir zorluk yaşarmıyım ilk ilişkide bile korktuğum gibi olmadı emla ile yapıyoruz giriş ve ilerisi gayet iii cesaretleniyorum böyle kolaysa emlasızda yapabilirim diye...ama ne bileyim kas gevşeticisinide içmicem bu gece...ya bir de kızlar ne ilişkiesnasında nede sonrasında benden bir gram kan gelmedi neden acaba:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…