- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.441
kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...
bu arada beni buraya davet eden ilgilenen elab isimli arkadaşa çok teşekkür ederim
kızlar ya şimdi bi arkadaşımla konuşuyodum.bir hafta arayla evlenmiştik.ve o bir ay sonra anne oluyobende çocuk istiyorummmmmmmmm
Ne Güzel Canım..
Allah Bütün İsteyenlere Verir İnşallah.
Çocuk İstiyosanız Bir sağlık Ocağına Git derim. Söyle Biz Çocuk düşünüyoruz içmem gereken bir ilaç vs varmı diye sor.
Folik asit veriyolar genelikle onu içmen senin ve bebek için çok yararlı olur
ama daha yeni yendim yani olup olmadığını bilmiyorum biraz çalışmalar yapıp sonramı gitsem:44:
ama daha yeni yendim yani olup olmadığını bilmiyorum biraz çalışmalar yapıp sonramı gitsem:44:
vajili olup sürtünme yolu ile bile hamile kalanlar var canım yani Allah nasip ettimi kaçacak yol yok bi şekilde o kurtçuklar yerini buluyoüzülme sen sakın ama bence dr gitmelisin berayın dediğini yap sağlık ocağına git asonuçta deniyorsunuz ve istiyorsunuz alışana kadarda bebişde olmuş olur fenamı
Canım Siz çalışmalara Devam edin yine.
Ne zaman adet göreceksinn ??
şuan adetim haftasonu bitecek inş önümde bir ay var
Canım Yarınn Bencee Hemen sağlık Ocağına Git derimm.
Git söylee çocuk düşünüyoruz dee. Ne yapmamız lazım diye sor..
Sonuçta Çocuk bu Şakaya Filan gelmez.Önlemlerinizi alın derim
ya yanlış anlama ilk defa duyuyorumda şimdi dr a çocuk düşünüyoruz ne yapayım ilaç ver falanmı diyeyim.birde bizim aile hekimi biraz eski kafa gibi ne dio bu diye bakar die düşündümde biran:44:
Çok Tuhaf. Ben sağlık Ocağına Gittim mi benim arkamdan koşuyolar.
Çocuk düşünüyomusunuzz ?? Düşünüyosanız yanımıza Gelin Sağlıklı Bir şekilde hamilelik geçirmeniz için İlgilenelim diyolar..
Çok Tuhaf. Ben sağlık Ocağına Gittim mi benim arkamdan koşuyolar.
Çocuk düşünüyomusunuzz ?? Düşünüyosanız yanımıza Gelin Sağlıklı Bir şekilde hamilelik geçirmeniz için İlgilenelim diyolar..
ya bi kere gittiğimdede bana hamile olunca buraya gelin falan dedi.ama düşündüğünden değil bakanlık denetliyomuş.
bugün ilk kez spontan bi şekilde birlikte olduk kızlarsabah uyanır uyanmaz hemde bende şaşırdım bi ödev gbi yapmıştık 3 defasındada. 4. bugün oldu ve hiç planlamamıştık çok çokk rahattımm. şunu farkettim planlamadan olduğunda daha rahat oluyosun ve zevk almaya daha çok yaklaşıyosun.. demem o kiiii GNCMR ve senin gbi olan güzel arkadaşlarım eşlerinizi zorlamayınn bırakın onlar size yaklaşıcak zaten. bende hep ite kaka yaptrdım bu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi bugünkü gbi bi ilişki yaşayacağım Allah hepinizin yüzünü güldürsün hepinize yaşatsınnn
evet bende grip diye gittiğimde 3 kez gittim 3 ündede şaşırdım aynen arkamdan koştular ayrı ayrı sordular çok şaşırmıştım
Hmm anladım Canım. Açıkcası Bizde Çocuk Düşünüyoruz artık.
Bende İstiyorum Anne Olmak. Yarın Sağlık Ocağına Gitmeyi düşünüyorum..Bakalım Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?