- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.421
daha fazla yarım sene feda etme canım. yenemeden geçirdiğin her sene umutlarını, sevinçlerini alıp götürüyor buna izin verme, kendini topla yüregini azmini de yanına ve çık yola... biz bu yolculuğun sırasında yanında olmaya hazırız Allah in izin verdiği sürece sen de bugün beyninde bitir bu işi sonra da hükmün bedenine geçsin
bacımmmmm bu ne laflarrrr gelde etkilenmeeee kendini topla yüregini azmini de yanına ve çık yola..
çok sevdim bu cümleni de
sen de bugün beyninde bitir bu işi sonra da hükmün bedenine geçsin
Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya
bacımmm harikasınnnnn
eeeee artık bunları okuyupda egzersize başlamayan kalmaz bence!!!!!
Kızlarrr Napıyosunuzz yaaa ??
Eşim Nöbetçi Bugün. Bendee Çook sıkıldımmm
gündüz baya adını andımmmm kızlar yanma hissinden bahsedinceeee bende kendimce olanalrı yazdım... ama sana da sormak istedimmm beray olsada yazsaa keşkeee acaip isteksizimmm vaji yeneli 3. ayım canım hiç bişey istemiyorrrr acaba normalmiyim:)
Nasıl Canın İstemiyor. İstesinn Kuzumm
İstesinki Bol bol yapın.Hem İyice alışmış Olursun fena mı olur ??
slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba
kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...
bu arada beni buraya davet eden ilgilenen elab isimli arkadaşa çok teşekkür ederim
kızlar ya şimdi bi arkadaşımla konuşuyodum.bir hafta arayla evlenmiştik.ve o bir ay sonra anne oluyobende çocuk istiyorummmmmmmmm
Ne Güzel Canım..
Allah Bütün İsteyenlere Verir İnşallah.
Çocuk İstiyosanız Bir sağlık Ocağına Git derim. Söyle Biz Çocuk düşünüyoruz içmem gereken bir ilaç vs varmı diye sor.
Folik asit veriyolar genelikle onu içmen senin ve bebek için çok yararlı olur
ama daha yeni yendim yani olup olmadığını bilmiyorum biraz çalışmalar yapıp sonramı gitsem:44:
ama daha yeni yendim yani olup olmadığını bilmiyorum biraz çalışmalar yapıp sonramı gitsem:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?