- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.421
canım egzersiz yapmadan biraz zor gbi yenmekyapman lazım. söylenen cmler kalınlıktr ama gözünü korkutmasın
bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorumnapıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı
Canım Hem Yenmek istiyosun hemde egzersiz yapmak istemiyosun ??
Bu dediğin nasıl olacak sencee ??
Önceliklee Bunları Unut..
Ve Egzersiz yapmak zorunda Olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü egzersiz yapmadan yenmen Çook Çokk zor !!
Bahsedilen cm'ler kalınlık olarak canım. Ve İlla ki aparatla yapmak zorunda değilsin egzersizi.
Başlangıçta zaten Kulak Çöpüylee Başlıcaksın.
canım bunun başka çaresi yok eğer benim vaktim var daha yeni evliyim biraz deniyim egzersiz yapmadım olur nasılsa dersen sen bilirsin ama ben yıllarca hiç bişey yapmadım nasılsa olacaktır böyle kalacak degily ya diye ama öyle olmadı . ne zaman ki egzersizlere başladım bu iş bitti Allah ın izniyle. bana da tuhaf geliyodu aparatlar ama sonra normalleşiyor. dr lar bile veriyor bu egzersizleri sen bi düşündaha fazla vvakit kaybetme
ben doktorun hemşirenin eşimin kendimin parmağını aldım zaten:) kendi kayıp gidiyo ama sanki bi baskı hissettim oramda acı değildi yalnız sonra bidaha alamadım belkide kaydığını hissettiğim için ürküyorum
haklısın canım yapıcam bende yenicem
hakikaten film gibi olmuş seninkisi.(söylemicem demedim söylemelimiyim dedim)çok sağol iş başa düştü dua edin bana yarın başlıcam mum olaylarına
ya yarım senem gitti zaten hiç bir şey yapmadan
daha fazla yarım sene feda etme canım. yenemeden geçirdiğin her sene umutlarını, sevinçlerini alıp götürüyor buna izin verme, kendini topla yüregini azmini de yanına ve çık yola... biz bu yolculuğun sırasında yanında olmaya hazırız Allah in izin verdiği sürece sen de bugün beyninde bitir bu işi sonra da hükmün bedenine geçsin
bacımmmmm bu ne laflarrrr gelde etkilenmeeee kendini topla yüregini azmini de yanına ve çık yola..
çok sevdim bu cümleni de
sen de bugün beyninde bitir bu işi sonra da hükmün bedenine geçsin
Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya
bacımmm harikasınnnnn
eeeee artık bunları okuyupda egzersize başlamayan kalmaz bence!!!!!
Kızlarrr Napıyosunuzz yaaa ??
Eşim Nöbetçi Bugün. Bendee Çook sıkıldımmm
gündüz baya adını andımmmm kızlar yanma hissinden bahsedinceeee bende kendimce olanalrı yazdım... ama sana da sormak istedimmm beray olsada yazsaa keşkeee acaip isteksizimmm vaji yeneli 3. ayım canım hiç bişey istemiyorrrr acaba normalmiyim:)
Nasıl Canın İstemiyor. İstesinn Kuzumm
İstesinki Bol bol yapın.Hem İyice alışmış Olursun fena mı olur ??
slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?