Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım egzersiz yapmadan biraz zor gbi yenmek yapman lazım. söylenen cmler kalınlıktr ama gözünü korkutmasın

ben doktorun hemşirenin eşimin kendimin parmağını aldım zaten:) kendi kayıp gidiyo ama sanki bi baskı hissettim oramda acı değildi yalnız sonra bidaha alamadım belkide kaydığını hissettiğim için ürküyorum

bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorum napıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı

canım bunun başka çaresi yok eğer benim vaktim var daha yeni evliyim biraz deniyim egzersiz yapmadım olur nasılsa dersen sen bilirsin ama ben yıllarca hiç bişey yapmadım nasılsa olacaktır böyle kalacak degily ya diye ama öyle olmadı . ne zaman ki egzersizlere başladım bu iş bitti Allah ın izniyle. bana da tuhaf geliyodu aparatlar ama sonra normalleşiyor. dr lar bile veriyor bu egzersizleri sen bi düşün daha fazla vvakit kaybetme

haklısın canım yapıcam bende yenicem

ya yarım senem gitti zaten hiç bir şey yapmadan

aaa kız kayıyo diyosun işte kendi ağzınla ilahiii. kaydığını görünce cesaretlenmen lazım iyice demekki bişeyler grebiliyomuş oraya di mii

hakikaten film gibi olmuş seninkisi.(söylemicem demedim söylemelimiyim dedim)çok sağol iş başa düştü dua edin bana yarın başlıcam mum olaylarına

MUTFAKTAYDIM CANIM YENİ GELDİM SEN GİTMİŞİN BU KEZZZZZZZ ŞİMDİLİK AZCIK BURDAYIMMMM.... evet söylemelimiyim dediğnin farkındayım ben zaten kendimden anlatarak söylemelimisin acabayı sana anlatmak istedim bacım... inşlh hallolur....
ama fikrimce kesinlikle aparatla bile deneyerek gidiyorsanız kesinlikle söylemelisinzzzz öyleki bir noktada eşli denemeye geçinceee ne olcakkkk cart diye olsun isteyecek adammmm ama aşama aşama bilirse daha kolay daha anlayışlı olabilir....ALLAH BENİM YAŞADIKLARMI KİMSELERE VERMESİNNN BACILARRR...

iyi akşamalrrrrrr

ya yarım senem gitti zaten hiç bir şey yapmadan

daha fazla yarım sene feda etme canım. yenemeden geçirdiğin her sene umutlarını, sevinçlerini alıp götürüyor buna izin verme, kendini topla yüregini azmini de yanına ve çık yola... biz bu yolculuğun sırasında yanında olmaya hazırız Allah in izin verdiği sürece sen de bugün beyninde bitir bu işi sonra da hükmün bedenine geçsin

Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya

bacımmm harikasınnnnn

eeeee artık bunları okuyupda egzersize başlamayan kalmaz bence!!!!!

//www.glitter-graphics.com] [/url][/QUOTE]

Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya

bizim kimse istemezzzz bebek mebekkk bir ben birde azcık eşim ama yer yer
ve biz 3 yıllık evliyizzzzzzzzzzzzzz :)
kızıyorum helede kayınvalide oluncaaaa hani ....boşver bacımmm takma kafana onu bunu sen kendin için yap zaten çocuğuda sen bakacan onuda kendin için en uygun anında düşünürsün sen durmak yok egzersize devam et yolunda ilerleee olur mu?

herkesin her istediği derhal olsaaaaa millet vajinüsmus olmazdı:)
bırak oda kendince bebek istesinnn

bacımmm harikasınnnnn

eeeee artık bunları okuyupda egzersize başlamayan kalmaz bence!!!!!

canım sagolasın, ama sen de beni şımartıyorsun hep
biz niye burdayız hepimiz aynı dertten müzdarıp değilmiydik. bu yüzden kimin ne hissettiğini çooook iyi anlıyoruz. burda bizim yapmamız gereken birbirimize destek vermek, köstek olmak değil...
ben elimden geldiğince burdayım ve desteğe hazırım:)

yok yok şımartılcak bir durum değil bacımmm sende edebi bir yön var hani....
destek adınada çok ama çok haklısın bacım inşlh herkesss en kısa zaman da yenerrrrrrrr

Kızlarrr Napıyosunuzz yaaa ??

Eşim Nöbetçi Bugün. Bendee Çook sıkıldımmm

gündüz baya adını andımmmm kızlar yanma hissinden bahsedinceeee bende kendimce olanalrı yazdım... ama sana da sormak istedimmm beray olsada yazsaa keşkeee acaip isteksizimmm vaji yeneli 3. ayım canım hiç bişey istemiyorrrr acaba normalmiyim:)

Nasıl Canın İstemiyor. İstesinn Kuzumm

İstesinki Bol bol yapın. Hem İyice alışmış Olursun fena mı olur ??

slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba

şimdi ilk gece ya da bir sonraki gece vs. farketmez vajinismus olmayanlar egzersiz yapıp da ilişkiye girmiyor nihayetinde.olmaz diye birşey yok ama zaten okadar kolay olsaydı bizim de hemen olurdu.demek ki psikolojik olarak buna hazır değiliz.egzersizlerle kendini ilişkiye alıştırıyorsun ve orayı esnettiğin için daha rahat oluyor diye düşünüyorum.egzersiz sana köstek değil aksine destek yapmanda fayda var canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…