- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.481
kızlaarrr nasılsınız öşledimm şijii ama beeeennn:))))
kızlaarrr nasılsınız öşledimm şijii ama beeeennn:))))
hoşgeldin şekercikgelir gelmezde yapmış hemen yeniliği kaçırmamış ay benim kocişim mesai kalmış 4 e kadar neyapıcam ben
ayy bana tuaf geldi gün oalrak baktığımda sana yetişmem için 400 günüm var nerdeyse
Hoşgeldin Canım Benimm
kaçırırmıyım tatlımmm bunu hemen yakaladımmm ama bebiş haberleri dolaşmış onu biraz hızlımı geçtim neee:)))bebiş isteyenlerimiz çoğaldıı:)))çok sevindim bu haberede...hamiş olalımm döbişlerimizi dolduralım inşaallah:)))vajililerde koşsun gelsin hemen topikte vajili kalmasınn İNŞAALLAH:))))))
hoşgeldin şekercikgelir gelmezde yapmış hemen yeniliği kaçırmamış ay benim kocişim mesai kalmış 4 e kadar neyapıcam ben
şanslısın 150 gün bile olmadan vajiyi yeniyosun benim gibi 500 gün falan beklememiş olcaksın
Kuzumm Senin Kocan 4 'te gelcek yine. Benimkisi Hiç Gelmicekkk
inş inş ya hemen hamile olalım bebişlerimiz olsun
hoş buldumm beroşummm seni de bi başka ösledimm koççum benimm...kızlarr broş benim koçumdu biliyomusunuz:)))
Kuzumm Senin Kocan 4 'te gelcek yine. Benimkisi Hiç Gelmicekkk
Kuzumm Benimm
Bende Özledim seniBiliyosun seninle ayrı Bir bağ var aramızdaa
ya bende gideyim ne diceksin yani çocuk istiyorum ilaç verinmi diyeyim
dur bakalım bi yeniyimde ozaman bu dediğin olmuş olur inş.
cnmm ya sizde benim koçumsunuzzz beeeeeeeeee
karamsarrr canım.. bence sağlık ocağı yerine bi dahiliye ya da kadın doğum uzmanına git.. sana bazı testler yapıyorlar.. mesala kansızlığına, tiroit bezlerine falan bakıyorlar eğer hamile kaldığında tehlike yapacaksa hemen tedaviye başlatıyorlar...
biliyorsun hamileyken ilaç kullanmak yok.. hatta önce doktora gidip test yaptırmadan hamile kalanlara doktor kızıyordu ben duydum..
ya nasıl kalıyosunuz tek başınıza ben çok korkarım:18:tabi sizinkide mecburiyettir
kuzumm benimm
Bende özledim seniBiliyosun seninle ayrı bir bağ var aramızdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?