Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin şekercik gelir gelmezde yapmış hemen yeniliği kaçırmamış ay benim kocişim mesai kalmış 4 e kadar neyapıcam ben

kaçırırmıyım tatlımmm bunu hemen yakaladımmm ama bebiş haberleri dolaşmış onu biraz hızlımı geçtim neee:)))bebiş isteyenlerimiz çoğaldıı:)))çok sevindim bu haberede...hamiş olalımm döbişlerimizi dolduralım inşaallah:)))vajililerde koşsun gelsin hemen topikte vajili kalmasınn İNŞAALLAH:))))))

inş inş ya hemen hamile olalım bebişlerimiz olsun

ya bende gideyim ne diceksin yani çocuk istiyorum ilaç verinmi diyeyim

karamsarrr canım.. bence sağlık ocağı yerine bi dahiliye ya da kadın doğum uzmanına git.. sana bazı testler yapıyorlar.. mesala kansızlığına, tiroit bezlerine falan bakıyorlar eğer hamile kaldığında tehlike yapacaksa hemen tedaviye başlatıyorlar...
biliyorsun hamileyken ilaç kullanmak yok.. hatta önce doktora gidip test yaptırmadan hamile kalanlara doktor kızıyordu ben duydum..

ya bende kansızlık var bazen kan ilacı kullanıyorum öle düzeliyo ve çok zayıfım 45 kilonun altındayım.acaba ölemi yapsam:44:

ya nasıl kalıyosunuz tek başınıza ben çok korkarım:18:tabi sizinkide mecburiyettir

ay canım aynen bende korkuyorum mesela hayatta kocam yokken ışıkları söndürüp o yatağa yatmam ben böyle pc başında 2 büklüm olana kadar bekliyorum yoksa tırsıyorum yani:18: ogelir beraber uyuruz zaman çabuk geçse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…