- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.401
kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...
yettim canım söyle bakimmm
kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:
bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorumnapıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı
herkese merhaba malum aynı dertten müzdarip biriyim.vajinusmuslu biri olarak tedavi anlamında hiçbir şey yapmadım.korktum çünkü.parmak egzersizi dilatör falan kullanlılyormuş.bunları hiç denemedim.
bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorumnapıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı
canım egzersiz yapmadan biraz zor gbi yenmekyapman lazım. söylenen cmler kalınlıktr ama gözünü korkutmasın
Canım Hem Yenmek istiyosun hemde egzersiz yapmak istemiyosun ??
Bu dediğin nasıl olacak sencee ??
Önceliklee Bunları Unut..
Ve Egzersiz yapmak zorunda Olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü egzersiz yapmadan yenmen Çook Çokk zor !!
Bahsedilen cm'ler kalınlık olarak canım. Ve İlla ki aparatla yapmak zorunda değilsin egzersizi.
Başlangıçta zaten Kulak Çöpüylee Başlıcaksın.
canım bunun başka çaresi yok eğer benim vaktim var daha yeni evliyim biraz deniyim egzersiz yapmadım olur nasılsa dersen sen bilirsin ama ben yıllarca hiç bişey yapmadım nasılsa olacaktır böyle kalacak degily ya diye ama öyle olmadı . ne zaman ki egzersizlere başladım bu iş bitti Allah ın izniyle. bana da tuhaf geliyodu aparatlar ama sonra normalleşiyor. dr lar bile veriyor bu egzersizleri sen bi düşündaha fazla vvakit kaybetme
ben doktorun hemşirenin eşimin kendimin parmağını aldım zaten:) kendi kayıp gidiyo ama sanki bi baskı hissettim oramda acı değildi yalnız sonra bidaha alamadım belkide kaydığını hissettiğim için ürküyorum
haklısın canım yapıcam bende yenicem
hakikaten film gibi olmuş seninkisi.(söylemicem demedim söylemelimiyim dedim)çok sağol iş başa düştü dua edin bana yarın başlıcam mum olaylarına
ya yarım senem gitti zaten hiç bir şey yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?