- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.401
berayyyyy;(((ağlıyorummmmmmm yaaaaaaa;((((( eşim hiç yaklaşmıyor 2haftadan fazla oldu ama aramızda hiçbir sorun yok;(( ama hiçbir ilişkide yok;( ben üstüne gitmiyim o gelsin biraz kendine bıraktım dedim ama olmadı;(((( hiç yaklaştığı falan yok;(( içime atıyorum boğuluyorum bugün yarın diye hep erteliyor en son deneyelim dedik Ozaman pns inmişti sonrasındada yaklaşmıyor;((((( bende orta parmakta kaldım;(;((((( ne yapim bilmiyorum acaba ilaç aksamda çaktırmadan yemeğine falamı katsam diyorum sonra korkuyorum bile olur diye
baska bılen varmı ayberk hamılemı degılmı ınsanları yanıltmasın uyarınn
ben beyaz bakkal mumlarıyla çalıştım,bunlardan iki adet ednirsen ilerledikçe etrafını kağıt havluyla sarıyorsun streçle sabitleyip kendine istediğin ölçüde aparat hazırlıyorsun.burda ölçü dediğimiz şey aparatın çevresi.2 adet mum dememin sebebi 2 farklı ölçüde hazırlarsan aynı dilatördeki gibi,bir boydan ötekine geçiş çabuk olur ve ara vermezsin.bunun dışında kulak pamuklarını birleştirip yine sabitleyerek ve istediğin kadar kalınlaştırarak,ya da rimel,göz kalemi gibi nesenlerle kendine aparatlar hazırlayabılırsın oarası sana kalmış.ayrıca hıjyen acısından prezervatıf kullanman ve tahriş olmamak için su bazlı jeller kullanmanı öneririm.beyaz mumun çevresi 5 cmdir.eş denemelerine geçmek için çevresinin 10 cm olduğu aparata geçene kadar egzersiz yapılıyor bunu da şimdiden belirteyim dedim
slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba
kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...
yettim canım söyle bakimmm
kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:
bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorumnapıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı
herkese merhaba malum aynı dertten müzdarip biriyim.vajinusmuslu biri olarak tedavi anlamında hiçbir şey yapmadım.korktum çünkü.parmak egzersizi dilatör falan kullanlılyormuş.bunları hiç denemedim.
bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorumnapıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?