Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayberk ece sen hamılemısın degılmısın senden duymak ıstedım de hamıle degılsen takvım koymaya ne gerek var hamıle ol oyle koy bence ben hamıleyken koymadım ınsanları yanıltma

Aaa aaa Niyee eşin Öyle Yapıyoki ??

Canım2 Hafta olmuş. Neden Konuşmuyosun eşinlee ??
Konuşmayı denee sor neyi olduğunu?? Niye Böyle Yapıyorr Güzelce Konuşun bebekim..
Sende Egzersize devam et. Niye Orta Parmakta Kaldınn hemen 2 parmağa geçç. 2 parmak yanyana yapacaksınn!!

baska bılen varmı ayberk hamılemı degılmı ınsanları yanıltmasın uyarınn

niye bu kadar tepki veriyorsun ki bi kaç sayfadır aynı şeyi yazıyorsun sana ne zararı var ayrıca açıklamasını yazmıştı gözden kaçırmışsın. hamile değil sadece kendince özenmiş ve kendine göre totem yapmış. niye yanılsın ki insanlar. senin ve herkesin düşüneceği şeyin cevabını da veriyim hayır avukatlığını yapmıyorum sadece senin bir iki sayfadır değilsen yapma etme diye ısrarın benim tuhafıma gitti dayanamadım en sonunda yazdım

kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...

slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba

slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba

hiç egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar var bunlardan biri seiss bi kere kulak çubuğu aldı bir daha egzersiz yapmadan yendi. başka var mı bilmiyorum inşaallah sen de yapmadan yenersin ama egzersiz yaparak yenenler daha çok. egzersizi kendinize bir yük gibi görmeyin arkadaşlar (bu arada sen öyle görüyorsun demiyorum) egzersiz sizi duruma alıştırıyor ve kendinize güveni artırıyor. vajinannın içiyle ilgili size hissedebilecegğiniz tecrübeler yaşşatıyor. ama en nihayetinde karar sizin arkadaşlar bizler elimizden geldiiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışırız

kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...

kesinlikle garippp bişeyler sokmak ama sokunca görünce uzay gibi boşluk orası alabildiğince alabiliyorrrr bunu fark et sonra konuşuruz
gel gelellim sana yaşanılmışlıklarımdan bişey anlatayım eşime söylemeden demişin yaaaa bence söyle egzersizle yenileceğni psikoterapiyle halleden jinekologlar bile böyle yaptırıyorrr ha onlar aparatı hazır var olan satılan medikal boy boy .....şeyleri kullanyolarrr notsikologa da gitttim jinekologa da:)
sonraaa canım anlatacağım şu ki prezervtvde bırak eşin alsın yadaaaa söyle durumunu çünkü ben çok çektim egzersizlermi gizli gizli yapardım sonra 2 laptopmuz var evde ben netbooku aldım odaya geçtim eşim salonda ve tezini yazar haldeee ve ben egzersizlerrrr yapardım burda kızlarla konuşurdum şuan yaptığmız gibiiiiiiii vayy eşimmmmm kendi tabirinceeeeee yakaladııııııııı beni yakalamış güyaaaaaa veee delirmişçesineeee kavga etti ve ettim derkennnnnnnnnn boşanma davası açtım bak nerden nereyeeeeeeeeeee bacımmmm sen eşini tanırsınnnn anlat derimm..... haaa ben de ilk etaplarda anlattım bana aptallaşma okadar üniverste okumuş olan sennnnnnn manyakmısın da gökçeee içine bişeler koycannnnnnnnnn hani aptal kadınlar olur içinde kalır çeşitli şeylerrrr sonra bizi doktor doktor gezdirmeeeeee diye bağırmıştı ilk deyişimde ama ben yine de yaptım egzersizleriiiiiii veeeeee şimdi şükürrrrrrrr yendimmmmmmmmmm zaten o yenmeden beni vajili halde kabul edip özür diledi hala davamın bir aşaması duruyor
yaniiiii nedense anlatayım dedimmmmm her nekadar anlayışlıda olsa eş (im)
YİNE DE TÜM BUNLARI FİLM GİBİ YAŞATTI BANAAAAAA

hakikaten film gibi olmuş seninkisi.(söylemicem demedim söylemelimiyim dedim)çok sağol iş başa düştü dua edin bana yarın başlıcam mum olaylarına

kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:

Canım Eşinden Hariç sen nasıl egzersiz yapıyosun ??

Egzersizdeki aşamanı bir öğrenmek istiyorum.Ona göre Denemeye geçmeni söylücem..

herkese merhaba malum aynı dertten müzdarip biriyim.vajinusmuslu biri olarak tedavi anlamında hiçbir şey yapmadım.korktum çünkü.parmak egzersizi dilatör falan kullanlılyormuş.bunları hiç denemedim.

Canım Öncelikle merhaba.

Doktora Gidip Fiziksel Olarak Muayene oldunmu ? Fiziksel Olarak Bir sorunun olup olmadığını öğrenmemiz gerekiyor çünkü.

Bununla ilgili bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışıcam

bende yenmek istiyorum ama egzersizde yapmak istemiyorum napıcam ben daha yeni katıldım buraya aparat falan deniliyo bahsedilen cm ler boy mu kalınlık mı

Canım Hem Yenmek istiyosun hemde egzersiz yapmak istemiyosun ??

Bu dediğin nasıl olacak sencee ??

Önceliklee Bunları Unut..

Ve Egzersiz yapmak zorunda Olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü egzersiz yapmadan yenmen Çook Çokk zor !!

Bahsedilen cm'ler kalınlık olarak canım. Ve İlla ki aparatla yapmak zorunda değilsin egzersizi.

Başlangıçta zaten Kulak Çöpüylee Başlıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…