- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.501
ay canım aynen bende korkuyorum mesela hayatta kocam yokken ışıkları söndürüp o yatağa yatmam ben böyle pc başında 2 büklüm olana kadar bekliyorum yoksa tırsıyorum yani:18: ogelir beraber uyuruz zaman çabuk geçse bari
ya bende kansızlık var bazen kan ilacı kullanıyorum öle düzeliyo ve çok zayıfım 45 kilonun altındayım.acaba ölemi yapsam:44:
bu arada kızlar dün gece normal pozisyonda yaptım çok rahattı ayklarımıda diktimm 1saat öle yattım bakalım inş tutarda bebiş de olur
ya nasıl kalıyosunuz tek başınıza ben çok korkarım:18:tabi sizinkide mecburiyettir
canımm bebek düşünüyorsan ilk iş doktora git ultrasonla(alttan muayene ol))) temiz çıkar inş.sonrada adetinin 3. Günü gidip hormon testi yaptır....doktor sana gerekli yolu çizer...ben ilk muayeneyi oldumm eğer bu ay adet olursam(bebiş yoksa))3.günü hemen gidip hormon testlerimi yaptırıcam inş....
canımm bebek düşünüyorsan ilk iş doktora git ultrasonla(alttan muayene ol))) temiz çıkar inş.sonrada adetinin 3. Günü gidip hormon testi yaptır....doktor sana gerekli yolu çizer...ben ilk muayeneyi oldumm eğer bu ay adet olursam(bebiş yoksa))3.günü hemen gidip hormon testlerimi yaptırıcam inş....
cnmm ya sizde benim koçumsunuzzz beeeeeeeeee
Evet Canım. Mecburiyetten Kalıyoruz. Eşim askeriyede Olduğu İçin Nöbet tutmak zorundaa
ya bende kansızlık var bazen kan ilacı kullanıyorum öle düzeliyo ve çok zayıfım 45 kilonun altındayım.acaba ölemi yapsam:44:
ya ben alttan muayene için hazırmıyım bilmiyorum:18:ve adetim haftasonu bitiyo yani bir ay bekleyeyimmi:44:
ya ben alttan muayene için hazırmıyım bilmiyorum:18:ve adetim haftasonu bitiyo yani bir ay bekleyeyimmi:44:
kızlar eşim çağırıyo ben yatmaya gidiyorum ii geceler
ya kızlar adetimin son günleri ve bugün sanki vajiye yada tam bilmiyorum oralarda bi yere bıçak batıyomuş gibi oluyo neden acaba bi bilginiz varmı
Tatlım Bu dediğin Bıçak Batması Bende Adet olmadan 2 Gün Önce Olur. Vajinama Bıçak Batar gibi Beni yerimden Zıplatır hatta.
O Olduğu zaman bilirim adet olacağımı. Bana haber verir resmen geliyorum diyeee
eğer gebelikle ilgili güzel bi forum varsa paslaşalımm haberdar edelim olurmu:)))
eğer gebelikle ilgili güzel bi forum varsa paslaşalımm haberdar edelim olurmu:)))
Canım Vala KK Var bazı konular. Amaa Karışık. Anlamıyorum doğru düzgünn:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?