- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.501
ya bende kansızlık var bazen kan ilacı kullanıyorum öle düzeliyo ve çok zayıfım 45 kilonun altındayım.acaba ölemi yapsam:44:
ya ben alttan muayene için hazırmıyım bilmiyorum:18:ve adetim haftasonu bitiyo yani bir ay bekleyeyimmi:44:
ya ben alttan muayene için hazırmıyım bilmiyorum:18:ve adetim haftasonu bitiyo yani bir ay bekleyeyimmi:44:
kızlar eşim çağırıyo ben yatmaya gidiyorum ii geceler
ya kızlar adetimin son günleri ve bugün sanki vajiye yada tam bilmiyorum oralarda bi yere bıçak batıyomuş gibi oluyo neden acaba bi bilginiz varmı
Tatlım Bu dediğin Bıçak Batması Bende Adet olmadan 2 Gün Önce Olur. Vajinama Bıçak Batar gibi Beni yerimden Zıplatır hatta.
O Olduğu zaman bilirim adet olacağımı. Bana haber verir resmen geliyorum diyeee
eğer gebelikle ilgili güzel bi forum varsa paslaşalımm haberdar edelim olurmu:)))
eğer gebelikle ilgili güzel bi forum varsa paslaşalımm haberdar edelim olurmu:)))
Canım Vala KK Var bazı konular. Amaa Karışık. Anlamıyorum doğru düzgünn:44::44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...erken-hamilelik-gebelik-belirtileri-3267.html ben bi ara buna bakıyordum canım bu güncel gibi ama bilemiyorumda gerçekten bisürü var
teşekkür ederim tatlımm:)))bide şu varkiii hiç bir topikte bu topiğin sıcaklığı samimiyeti yokk
kesinlikle bende onu farkettim biz burda koca bir aile olmuşuz inş. hep böyle devam eder sonra birde hamilelik altındada devam ederiz sohbetlerimize çok şeker olur
kesinlikle bende onu farkettim biz burda koca bir aile olmuşuz inş. hep böyle devam eder sonra birde hamilelik altındada devam ederiz sohbetlerimize çok şeker olur
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?