- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.521
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...erken-hamilelik-gebelik-belirtileri-3267.html ben bi ara buna bakıyordum canım bu güncel gibi ama bilemiyorumda gerçekten bisürü var
teşekkür ederim tatlımm:)))bide şu varkiii hiç bir topikte bu topiğin sıcaklığı samimiyeti yokk
kesinlikle bende onu farkettim biz burda koca bir aile olmuşuz inş. hep böyle devam eder sonra birde hamilelik altındada devam ederiz sohbetlerimize çok şeker olur
kesinlikle bende onu farkettim biz burda koca bir aile olmuşuz inş. hep böyle devam eder sonra birde hamilelik altındada devam ederiz sohbetlerimize çok şeker olur
iyi geceler kızlar
Ayy evet İnşallah canım.Hepimiz Hamiş Kalırızz
ben de hep öyle hayal ediyorummmburda vajiyi yenmelerini sağlayıpp hooooopppppp 2. aşama bebiş topiğine transfer. ..burda umutla bekleyenleri ihmal etmeden
iyi geceler kızlar
bu akşam yani dün akşam oluyor:))vajinusmus hakkında bayağı bilgim oldu.ilgilenen herkese teşekkürler...ben bir şey soracaktım.dr giderken adetli olmak ya da olmamak farkediyor mu
bu akşam yani dün akşam oluyor:))vajinusmus hakkında bayağı bilgim oldu.ilgilenen herkese teşekkürler...ben bir şey soracaktım.dr giderken adetli olmak ya da olmamak farkediyor mu
Canlarım Hadi Bendee kaçar. Hepinizee İyi Gecelerr diliyorum. Görüşmek Üzereee
Canlarım Hadi Bendee kaçar. Hepinizee İyi Gecelerr diliyorum. Görüşmek Üzereee
hoşbuldum cecemm.buraya yani siteye yeni üye oldum ama sanki epeydir sizinle tanışıyormuş gibiyim sıcak ve samimi
Merhabalar...
henüz eş parmağında serçe parmaktayım, adet oldum ve egzersizlere ara verdim.Eş parmağı bana sanki daha kolay geldi, sen hiçbir şey yapmıyorsun, aynada kendini görmek için iki büklüm olmuyorsun
Zaten kendimi hiçbir zaman kasmadım, eşimi iteklemedim, bacaklarımı kapatmadım. Sorunumuz yerini ve yönünü bulamamaktı ve eş denemesi bunun için harika oldu. Eşim de bunları öğrenmiş oldu.
yeneceğimden artık eminim, daha umutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?