- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.521
Ayy evet İnşallah canım.Hepimiz Hamiş Kalırızz
ben de hep öyle hayal ediyorummmburda vajiyi yenmelerini sağlayıpp hooooopppppp 2. aşama bebiş topiğine transfer. ..burda umutla bekleyenleri ihmal etmeden
iyi geceler kızlar
bu akşam yani dün akşam oluyor:))vajinusmus hakkında bayağı bilgim oldu.ilgilenen herkese teşekkürler...ben bir şey soracaktım.dr giderken adetli olmak ya da olmamak farkediyor mu
bu akşam yani dün akşam oluyor:))vajinusmus hakkında bayağı bilgim oldu.ilgilenen herkese teşekkürler...ben bir şey soracaktım.dr giderken adetli olmak ya da olmamak farkediyor mu
Canlarım Hadi Bendee kaçar. Hepinizee İyi Gecelerr diliyorum. Görüşmek Üzereee
Canlarım Hadi Bendee kaçar. Hepinizee İyi Gecelerr diliyorum. Görüşmek Üzereee
hoşbuldum cecemm.buraya yani siteye yeni üye oldum ama sanki epeydir sizinle tanışıyormuş gibiyim sıcak ve samimi
Merhabalar...
henüz eş parmağında serçe parmaktayım, adet oldum ve egzersizlere ara verdim.Eş parmağı bana sanki daha kolay geldi, sen hiçbir şey yapmıyorsun, aynada kendini görmek için iki büklüm olmuyorsun
Zaten kendimi hiçbir zaman kasmadım, eşimi iteklemedim, bacaklarımı kapatmadım. Sorunumuz yerini ve yönünü bulamamaktı ve eş denemesi bunun için harika oldu. Eşim de bunları öğrenmiş oldu.
yeneceğimden artık eminim, daha umutluyum...
Merhabalar...
henüz eş parmağında serçe parmaktayım, adet oldum ve egzersizlere ara verdim.Eş parmağı bana sanki daha kolay geldi, sen hiçbir şey yapmıyorsun, aynada kendini görmek için iki büklüm olmuyorsun
Zaten kendimi hiçbir zaman kasmadım, eşimi iteklemedim, bacaklarımı kapatmadım. Sorunumuz yerini ve yönünü bulamamaktı ve eş denemesi bunun için harika oldu. Eşim de bunları öğrenmiş oldu.
yeneceğimden artık eminim, daha umutluyum...
tabbiiki yeneceksin buna şüphe yo...aslına bakarsan banada parmakla iki büklüm old. için zor gelmişti ve ben aparatla yaptımm rahat ettimm parmakla yapınca sanki iki büklüm halde vajiyi rahat açamıyosun ıkınmak bile daha zor gelmişti:)))inş. adet bittikten sonra tam yol ileriiiive yenersinn:)))
Sahane dusunmussun
benim sol kasığıma batmalar olur ilk 2 gün devam eder zaten ço ksancılı geçiririm Allah ım kabus dolu günler olur ogünler nefretediyorum o sancıdan :120:
elab günaydın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?