Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende 10 cm ye kadar ilerledim.. ama bugün regl oldum (

ben yine 2 parmak sokabiliyorum ama aparat yapamadım kızlar:2: ya 2saattir deniyorum denemediğim pozisyon kalmadı ucu giriyo gibi oluyo sonra yapamıyorum aparat olmuyo yani beceremiyorum ama parmaklar oluyo aparatı bi güzel ayarladım itekliyemiyorum varya aslında eminim pns daha kolaydır bukadar işkence çekiyoruz

kızlar işte toplantı vardı geç geldim. geldiğimden beri forumun başındayım. yarına kendime ödev verdim. malum haftasonu. yaaani antreman zamanı :)) güzel haberlerle dönerim inş. herkese iyi geceler

canım parmak alabiliyorsan neden aparat zorluyorsun ki zorlama tatlım aklında bişey yoksa. biliyosun 2 par.tan sonra 3 par. ve eş denemesi ya da kendini hazır hissediyorsan hemen eş denemesi :) evet emin ol ki penis daha kolay.

ama illa aparat da alıyım kesin olsun istiyorsan hemen olmaması normal. çüünkü parmaklara olduğu gibi beyninin aparatları kabul etmesi gerekiyor.

Arkadaşlar hergün 1 saat çalışsam mesela kaç ayda sonuç alırım sizce

belli olmaz ki canım bu senin aparatları ya da parmakları (neyle çalıştığını bilmiyorum) alma hızına bağlı, burda bir günde bütün parmaklarını alan oldu :) 2 günde hatta 4 günde yenen oldu. kısıtlama kendini ve boş vakitlerinde buna ver kendini. ne kadar üstüne düşersen o kadar çabuk biter aylar geçmesini beklemek zorunda değilsin

anladım evet parmak okadar kolay oluyorki alıştım ama aparatı bu 2.ci kez deniyorum hatta bu sefer baya detaylı denedim saat 9 dan beri uğraşıyorum dediğin gibi beynim kabul etmedi sanırım sonlara doğru ucunu alır gibi oldum ama oda artık ben inanılmaz yoruldum ve bıraktım yani parmaklarla yapıp eş denemesi yaparım eşim olmayınca yine aparat denerim bakalım bilmiyorum aparat zor geldi

Ben 2 parmagımıda aparatıda 7 cm kalınlıgında eşiminde tek parmagını 2 boguma kadar sokabiliyorum ama tabi çok rahat degilim şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar

cecem ben önce parmakla yapıyordum 2 parmak ilk boğumdan sonra olmadı gerisini getiremedim ve cadıkedinin tavsiyesiyle kulak çubuğu aparatına geçtim, önce bende de olmadı zorlandım alamadın yapamadım derken yavaş yavaş ucu ortası derken hepsi girdi :) aparat benim için şunun için önemliydi; parmak benim bi parçamdı ama aparat penis gibi dışardan dahil olan bişeydi. bunu başarmış olmak penise hazırladı beni. çok yorma kendini bıkkınlık yapmasın :)
aparat yapamasan da eşinin parmağını almaya çalış ona da güvenin gelecek, yolu birebir göstermiş olacaksın

büyük gelişme cnm. tebrikler. bu gidişle tez zamanda haledersin bu işi sen
kaç günde 10 cm e ulaştın? ne kadar süre egzersiz yaptın? yani günde kaç saat? :44:

canım bana egzersiz fikri çok kötü geldiği için hemen başlayamadım önce baya bilgi edindim bu arada denedim önce parmaklar sonra 7 cm ye kadar ilerleyip bırakıyordum..

2 ayda bir çalışıyorum toplasan 1 hafta çalışmamışımdir.. sonra zaten misafirim vardı 1.5 aydır yine erteledim ve en sonunda tak etti canıma.. buradaki kızlar da 10 cm den sonra p...s girişi oluyor deyince gaza geldim ve 2 günde ilerledim ama bu iki gün 12 de başlayıp gece yatana kadar çalıştım.. aslında pek de bişey yokmuş.. 7 cm yi alan 9-10 cm yi de alıyormuş 10 cm liği içimde tutmaya başlamıştım ama dediğim gibi bugün regl oldum..

Ben 2 parmagımıda aparatıda 7 cm kalınlıgında eşiminde tek parmagını 2 boguma kadar sokabiliyorum ama tabi çok rahat degilim şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar

sana yeter diyebilirim dimi :) yakınnda elinde bi sopa herkes beni kovalacak :)
parmak için: 2 parmagı rahat alıyorsan 3 parmağa geç
aparat için: 8 ya da 9 cm aparat yap ve onları dene
eş parmağı: onun için bişey diyemicem ben sadece tek parmağını almıştım ama sen kendimi daha rahat hissederim dersen daha kalın bi parmağa geçin ya da 2 parmağını al

aparatları ya da parmakları aldığında mutlaka 5-10-15 ne kadar bekletebiliyorsan o kadar içinde beklet canım iyice alışır ve genişler

anladım evet bedne o yüzden aparatla yapmak istiyorum yabancı cisime alışayım istiyorum eş parmağınıda 1 kere denemiştim eşimin parmağıda girmişti 2boğum ama baya oldu deneyeli şimdi birdaha deneyelim onunla ozaman aparatıda yine denerimm canım sağol

kızlar ben geldim nasılsınız.cecemm aparatnasıl yaptın neyle deniyosun

hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olsun azıcık vajimi yordum :)) canım kulak çubuğuna peçete sardım streçledim eldivene geçirdim 6 7 santim civarı oldu ilk parmaklarla denedim oldu en son ona geçtim olmadı (

bende 3 parmak aldım senin gibi aparatı alırken çok zorlanmıştım ama sonradan olmuştu.ya moralini bozma ben karamsar olduğum için kendime güvenmiyodum 3 parmak aldığım halde yapmıştım ölesen sadecede parmaklarla yenersin ben inanıyorum başaracaksın yakın zamanda
ya birde msn de sözün yarım kalmıştı kusura bakmadın değilmi inş başka zaman devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…