- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.721
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
Kızlar bu ara çok vaktim yok. O yüzden foruma giremiyorum, listeyi yenileyemiyorum, kendimi çok suçlu hissediyorum, sizleri boşlamışım gibi geliyor
Geçmişi kontrol edecek vaktim de yok şu an. Müsait olanlar bana son gelişmeleri mesaj atabilir mi?
canım bende 10 cm ye kadar ilerledim.. ama bugün regl oldum(
ben yine 2 parmak sokabiliyorum ama aparat yapamadım kızlar:2: ya 2saattir deniyorum denemediğim pozisyon kalmadı ucu giriyo gibi oluyo sonra yapamıyorum aparat olmuyo yani beceremiyorum ama parmaklar oluyo aparatı bi güzel ayarladım itekliyemiyorum varya aslında eminim pns daha kolaydır bukadar işkence çekiyoruz
Arkadaşlar hergün 1 saat çalışsam mesela kaç ayda sonuç alırım sizce
canım parmak alabiliyorsan neden aparat zorluyorsun ki zorlama tatlım aklında bişey yoksa. biliyosun 2 par.tan sonra 3 par. ve eş denemesi ya da kendini hazır hissediyorsan hemen eş denemesi :) evet emin ol ki penis daha kolay.
ama illa aparat da alıyım kesin olsun istiyorsan hemen olmaması normal. çüünkü parmaklara olduğu gibi beyninin aparatları kabul etmesi gerekiyor.
anladım evet parmak okadar kolay oluyorki alıştım ama aparatı bu 2.ci kez deniyorum hatta bu sefer baya detaylı denedim saat 9 dan beri uğraşıyorum dediğin gibi beynim kabul etmedi sanırım sonlara doğru ucunu alır gibi oldum ama oda artık ben inanılmaz yoruldum ve bıraktım yani parmaklarla yapıp eş denemesi yaparım eşim olmayınca yine aparat denerim bakalım bilmiyorum aparat zor geldi
büyük gelişme cnm. tebrikler. bu gidişle tez zamanda haledersin bu işi sen
kaç günde 10 cm e ulaştın? ne kadar süre egzersiz yaptın? yani günde kaç saat? :44:
Ben 2 parmagımıda aparatıda 7 cm kalınlıgında eşiminde tek parmagını 2 boguma kadar sokabiliyorum ama tabi çok rahat degilim şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar
cecem ben önce parmakla yapıyordum 2 parmak ilk boğumdan sonra olmadı gerisini getiremedim ve cadıkedinin tavsiyesiyle kulak çubuğu aparatına geçtim, önce bende de olmadı zorlandım alamadın yapamadım derken yavaş yavaş ucu ortası derken hepsi girdi :) aparat benim için şunun için önemliydi; parmak benim bi parçamdı ama aparat penis gibi dışardan dahil olan bişeydi. bunu başarmış olmak penise hazırladı beni. çok yorma kendini bıkkınlık yapmasın :)
aparat yapamasan da eşinin parmağını almaya çalış ona da güvenin gelecek, yolu birebir göstermiş olacaksın
kızlar ben geldim nasılsınız.cecemm aparatnasıl yaptın neyle deniyosun
Oldu da bitti masaallah herkes yener inşallah ALLAHIMA şükürler olsun şimdi çıkıyorum...
kızlar ben geldim nasılsınız.cecemm aparatnasıl yaptın neyle deniyosun
anladım evet bedne o yüzden aparatla yapmak istiyorum yabancı cisime alışayım istiyorum eş parmağınıda 1 kere denemiştim eşimin parmağıda girmişti 2boğum ama baya oldu deneyeli şimdi birdaha deneyelim onunla ozaman aparatıda yine denerimm canım sağol
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olsun azıcık vajimi yordum :)) canım kulak çubuğuna peçete sardım streçledim eldivene geçirdim 6 7 santim civarı oldu ilk parmaklarla denedim oldu en son ona geçtim olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?