Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben burdaki arkadasların dedigi mumdan aparat yaptım halaen soktayım ama giriyor 10 cm e kadar girebilirsem kanamam olurmu merak ediyorum lütfen cevap verin

:) girecek tabi :) canım 10cm e kadar girersem derken uzunluğunu mu kasdediyorsun? ben dahil kimse uzunluğunu ölçmedik yani öyle zannediyorum ama yine de sen gibi mumla yapan arkadaşlardan böyle bi şikayet hiç duymadık icersi boşluk çünkü, yani kanaman olmayacaktır.
bahsettiğin ölçü kalınlık ise kalınlıktan ötürü kimsede kanama olmadı, belki zar ile ilgili bi kanama olabilir o da gözünü korkutacak kadar değil bir iki damla bişey. bu da çoğunlukla kimseden gelmedi senden de gelmeyebilir.
endişeni anlayabiliyorum, ama düşünme bunu bence sadece eşinin egzersizlerden haberi olsun, sonradan sorun yaşamamanız açısından.

merhaba kızlar nasılsınız,yeni gelen arkadaşlar size dua ediyorum hergün,Allahın izniyle kurtulursunuz inş. bu dertten,fazla giremiyorum yorum yazmak için,beni hatırlayan arkadaşlar ben de alışmaya çalışıyorum bazen ara verdiğimizde tedirgin oluyorum ama inş. alışcam bende..hepinize iyi haftasonları diliyorummm

inşallah canımmmmmmmmmmm valla bugün çok m mutluyum birde eşimi çok özledimmm insan eşinden destek alınca nasıl mutlu oluyor o ne köstek olurdu nede destek ilk defa destekleyici şekilde konuştu ve buna inanılmaz iyi geldi çok şükür Rabbim tez zamanda yenip hamiş olmayı nasip etsin hepimize

cecemm hamilemisin allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ne garip insan tanımadıgı insanın mutlulugunu paylaşabiliyormuş darısı hepimizin başına

aaa çok saol cecem o zaman daha kolay dimi

canım benim ya bak bende şimdi egzersiz yapıyorum 6 santimlik aparat hazırladım inş. olcak kocacık yokken çalışmak lazım

cecemm hamilemisin allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ne garip insan tanımadıgı insanın mutlulugunu paylaşabiliyormuş darısı hepimizin başına

cecemm yanlış anlamisim ama allah söyletti hamile kalıcaksın

ay dur bi yeniyimde öyle hamiş olayım tez zamanda hepimiz yeneriz inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…