Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oldu da bitti masaallah herkes yener inşallah ALLAHIMA şükürler olsun şimdi çıkıyorum...

bide bize heyecan yaptırıyor bak bakkk

hayırlııııı uğurlu olsuuunnn,,Rabbim başka dert vermesin

kupa senin için

veeee halayyy zamanıııııııııııııııııııı kızlarr koşun koşunnn haydiiii

Kızlar bu ara çok vaktim yok. O yüzden foruma giremiyorum, listeyi yenileyemiyorum, kendimi çok suçlu hissediyorum, sizleri boşlamışım gibi geliyor

Geçmişi kontrol edecek vaktim de yok şu an. Müsait olanlar bana son gelişmeleri mesaj atabilir mi?

şimdilik hala 7cmdeyim cnm. hafta içi çok yoğun old. için bende gelişme yok. ama yarın btün gün evde tekim eşim gece 11 de gelecek. büyük planlarım var. en azından bi 9 cm hedefim.. bakalım.. ama şimdilik 7 :)

canım bende 10 cm ye kadar ilerledim.. ama bugün regl oldum (

ben yine 2 parmak sokabiliyorum ama aparat yapamadım kızlar:2: ya 2saattir deniyorum denemediğim pozisyon kalmadı ucu giriyo gibi oluyo sonra yapamıyorum aparat olmuyo yani beceremiyorum ama parmaklar oluyo aparatı bi güzel ayarladım itekliyemiyorum varya aslında eminim pns daha kolaydır bukadar işkence çekiyoruz

kızlar işte toplantı vardı geç geldim. geldiğimden beri forumun başındayım. yarına kendime ödev verdim. malum haftasonu. yaaani antreman zamanı :)) güzel haberlerle dönerim inş. herkese iyi geceler

canım parmak alabiliyorsan neden aparat zorluyorsun ki zorlama tatlım aklında bişey yoksa. biliyosun 2 par.tan sonra 3 par. ve eş denemesi ya da kendini hazır hissediyorsan hemen eş denemesi :) evet emin ol ki penis daha kolay.

ama illa aparat da alıyım kesin olsun istiyorsan hemen olmaması normal. çüünkü parmaklara olduğu gibi beyninin aparatları kabul etmesi gerekiyor.

Arkadaşlar hergün 1 saat çalışsam mesela kaç ayda sonuç alırım sizce

belli olmaz ki canım bu senin aparatları ya da parmakları (neyle çalıştığını bilmiyorum) alma hızına bağlı, burda bir günde bütün parmaklarını alan oldu :) 2 günde hatta 4 günde yenen oldu. kısıtlama kendini ve boş vakitlerinde buna ver kendini. ne kadar üstüne düşersen o kadar çabuk biter aylar geçmesini beklemek zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…