- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.741
haydar dümenin reçetesini deneyen varmı
bende 3 parmak aldım senin gibi aparatı alırken çok zorlanmıştım ama sonradan olmuştu.ya moralini bozma ben karamsar olduğum için kendime güvenmiyodum 3 parmak aldığım halde yapmıştım ölesen sadecede parmaklarla yenersin ben inanıyorum başaracaksın yakın zamanda
ya birde msn de sözün yarım kalmıştı kusura bakmadın değilmi inş başka zaman devam ederiz
inş. canım bende sadece parmaklarla yenmek istiyorum yani inş. öyle olur aparata gerek kalmaz ve msn e gelince hiç ama hiç önemli değil canım olurmu hiç yarımda kalır olabilir benimde eşim gelse benimde çıkmam gerekirdi normal böyle şeyler kuzucuk takma kafana ben takılmam böyle şeylere
tamam canım ne bileyim daha yeni yeni tanıyozya birbirimizi bazıları alıngan olu falan öle düşündümde
kızlarr buğün yine 10 santimlik aparatı vazelinledim ve yaptım gayet kolay aldım tabi nefes alıyorum verirken itiyorum kolayca oluyo yani. ama penis 10 santimden kalın yine de 10 santimi deneyince alabiliyozmu penis i dersiniz... bide ben eş denemesinde vazalin kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz olur mu...
canım burda ben dahil çoğu kişi 10cm aldıktan sonra pns denemesinde başarılı oldu.sende olursun.vazelin konusunda bişey diyemicem başta bende kullandım bikaç kere ama suda erimiyo kendimce belki zararı olur dedim ve ok kayganlaştırıcı jel aldım.birde vazelini bazı dr lar önermiyomuş
jeli nerden aldın canım kayganlaştırıcı etkisi olan prezervatif falan varmı sanki var diye haturlıyorum ama tam bilemedim.. inşallah olur bakalım egzersiz yaparken oturur pozisyonda yapıyorum ama eş denemesinde üstte olcam çünkü kontrol bende olsun istiyorum inş bakalım olur :)
kızlar bana gittiğim doktor dedi ki leğenin içini sıcak su ve içine sıvı vazelin koy bir müddet üstünde otur ve bekle ondan sonra eşinle ilişkiye girin dedi doğru mu bu?? deneyen var mı?
hepimiz egzersizi o pozisyonda yapıp denemeyi üsste yaptık oluyo öle.jel büyük marketlerde satılıyo.veya ultrason jeli kullanıyolar bazı arkadaşlar medikallerde satılıyomuş.ama ben ok jelini kullandım
teşekkür ederim heyecanlıyım yaaa hüsrana uğramam inşallah yarabbimeğer olursa bayram gibi olcak bana valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?