Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haydar dümenin reçetesini deneyen varmı

bilmiyorum canım ama okadar uyuşturuyo falan her seferinde aynı şeyimi yapacaksın.bence normal şekilde uyuşturucu krem falan kullanmadan egzersizle hallet.onda uyuşturduğun için ikincide yine acıyacak die düşüneceksin ve kendini kasacaksın.tabi bu benim fikrim

inş. canım bende sadece parmaklarla yenmek istiyorum yani inş. öyle olur aparata gerek kalmaz ve msn e gelince hiç ama hiç önemli değil canım olurmu hiç yarımda kalır olabilir benimde eşim gelse benimde çıkmam gerekirdi normal böyle şeyler kuzucuk takma kafana ben takılmam böyle şeylere

tamam canım ne bileyim daha yeni yeni tanıyozya birbirimizi bazıları alıngan olu falan öle düşündümde

kızlarr buğün yine 10 santimlik aparatı vazelinledim ve yaptım gayet kolay aldım tabi nefes alıyorum verirken itiyorum kolayca oluyo yani. ama penis 10 santimden kalın yine de 10 santimi deneyince alabiliyozmu penis i dersiniz... bide ben eş denemesinde vazalin kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz olur mu...

canım burda ben dahil çoğu kişi 10cm aldıktan sonra pns denemesinde başarılı oldu.sende olursun.vazelin konusunda bişey diyemicem başta bende kullandım bikaç kere ama suda erimiyo kendimce belki zararı olur dedim ve ok kayganlaştırıcı jel aldım.birde vazelini bazı dr lar önermiyomuş

kızlar bana gittiğim doktor dedi ki leğenin içini sıcak su ve içine sıvı vazelin koy bir müddet üstünde otur ve bekle ondan sonra eşinle ilişkiye girin dedi doğru mu bu?? deneyen var mı?

jeli nerden aldın canım kayganlaştırıcı etkisi olan prezervatif falan varmı sanki var diye haturlıyorum ama tam bilemedim.. inşallah olur bakalım egzersiz yaparken oturur pozisyonda yapıyorum ama eş denemesinde üstte olcam çünkü kontrol bende olsun istiyorum inş bakalım olur :)

hepimiz egzersizi o pozisyonda yapıp denemeyi üsste yaptık oluyo öle.jel büyük marketlerde satılıyo.veya ultrason jeli kullanıyolar bazı arkadaşlar medikallerde satılıyomuş.ama ben ok jelini kullandım

kızlar bana gittiğim doktor dedi ki leğenin içini sıcak su ve içine sıvı vazelin koy bir müddet üstünde otur ve bekle ondan sonra eşinle ilişkiye girin dedi doğru mu bu?? deneyen var mı?

h.dümendede öle bişiler yazıyodu ben denemedim ama belki işe yarar bilmiyorum.ya bence egzersiz yap bu psikolojik.sonra gerisi kolaylıkla oluyo merak etme

hepimiz egzersizi o pozisyonda yapıp denemeyi üsste yaptık oluyo öle.jel büyük marketlerde satılıyo.veya ultrason jeli kullanıyolar bazı arkadaşlar medikallerde satılıyomuş.ama ben ok jelini kullandım

teşekkür ederim heyecanlıyım yaaa hüsrana uğramam inşallah yarabbim eğer olursa bayram gibi olcak bana valla :)

kızlar konuyla ılgılı bır sıkıntı yasamadım ben ama..sızı ıyı anlayabılıyorum..İnsallaaahhh sıkıntınıız tez zamanda cozersınızz...cok ıcten soyluyorum bunu emın olun...

resimleri bi inceleyin olurmu bakın parmak yada aparat denerken parmağımız nerde takılıyor takıldığında nere doğru ilerlemesi gerekiyor resme dikkat edin...Bende ekstradan tekrar edeyim aparatın 2-3 cm i yada p....s başı girdikten sonra şayet altta iseniz popoya doğru yani aşağı doğru ilerlicek...eğer p....s denemesinde iseniz sırtınız eşinize dönükse p....s yatay bi şekilde siz eşinizin bacaklarına doğru eğilmiş halde yavaş yavaş çıkmadan oturmaya çalışacaksınız p....sin üzerine..eğer yüzünüz eşinize dönük denicekseniz yine p...s yatay bi şekilde(bunu özellikle yazıyorum çünkü dik almaya çalışılıyor)siz eşinize doğru eğilerek alacaksınız...bilginize:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…