- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.781
evet benimki 16 temmuz
eşim işte bugün benim...kasıklarım belim ağrıyor hiç bir iş yapmayacağım bugün...
benimde 16 temmuz 2011:))))))))))))))))
slm kızlar büğün eş denemesine geçmeyi düşünüyorum sizce en uygun pozisyon nasıl olur anlatırmısınız
dün bir arkadaş yazmış burda ocağın birinde vajiyi yenmiş 11 ocaktada hamile olduğunu öğrenmiş gercekten olurmu bu kadar kısa sürede yaa... bende 5 ocakta yendim o günden ebri kasıklarım ağrıyor umutlandım şimdi:)))))
bende şaşırdım caım demekki oluyomuş.biraz bekle istersen sonra test al bak
bende 4 yıldır vajinisusum buraya konuda açmıştım. bi kaç defa ilişkiye grebildik ama korkuyla can yanmasıyla oldu kendimi kastığım için tabi.
uzun süredir ilişkiyi denemiyorduk artık
sadece sev.. oluyordu aramızda bu sabah yine öyle sev..e esnasında ben yüzüstü yatmıştım eşimde arkamda üstümdeydi sonra birden içime girdi acımadı ama o korkuyla yerimen sıçradım kalktım. devamnı getirmedim çünkü o sırada hiç zevk almıyordum. ben zevk alırken ilişki gerçeklerşirse daha cesaretli olurum die düşünüyorum. eşim çok heycanlandı arkana geçip denememiz daha kolay inan diye ısrar etti. yenen arkadaşlara sormak istiyorum eşimiz arkamızdayken daha mı kolay olur ilişki sizce? lütfen bişeyler yazın
amin inş. olursun benimde yasım 30 ünüverste hastane derken anca evlendim daha yaşım erken 35 e kadar yolu var biz bu azimle gidersek olur merak etme canım
bende 4 yıldır vajinisusum buraya konuda açmıştım. bi kaç defa ilişkiye grebildik ama korkuyla can yanmasıyla oldu kendimi kastığım için tabi.
uzun süredir ilişkiyi denemiyorduk artık
sadece sev.. oluyordu aramızda bu sabah yine öyle sev..e esnasında ben yüzüstü yatmıştım eşimde arkamda üstümdeydi sonra birden içime girdi acımadı ama o korkuyla yerimen sıçradım kalktım. devamnı getirmedim çünkü o sırada hiç zevk almıyordum. ben zevk alırken ilişki gerçeklerşirse daha cesaretli olurum die düşünüyorum. eşim çok heycanlandı arkana geçip denememiz daha kolay inan diye ısrar etti. yenen arkadaşlara sormak istiyorum eşimiz arkamızdayken daha mı kolay olur ilişki sizce? lütfen bişeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?