Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben acemiyim burda şu şeyleri nasıl yapıyorsunuz evlilikle ilgili adınızın altında yazıyor şu kadar gün evlendik falan yazıyor bulamadım:)))

kullanıcı kontrol paneline gir ordan profilimi dözenleye tıkla
aşağı inince hitap şekliniz özel gün türü ve özel gün tarihi var onları doldur görselde evlilik görseli yazar onu tıkla ve hangisini istiyosan onun numarasını yaz değişiklikleri kaydet bu kadar

teşekkürler...sandığımdan çok daha kolay oldu.kimse korkmasın denesin lütfen .ben bunun hakkından gelicem hiç kaçarı yokkkkkkkkkk

korkmayın biraz cesaret lazım bir adım attınızmı inan gerisi geliyor siz hiç bir şey anlamıyorsunuz hatta o an dahada cesaretlenip hadi devam edelim bile diyorsunuz bir dahaki yapmaya siz istekli oluyorsunuz :)))

dün bir arkadaş yazmış burda ocağın birinde vajiyi yenmiş 11 ocaktada hamile olduğunu öğrenmiş gercekten olurmu bu kadar kısa sürede yaa... bende 5 ocakta yendim o günden ebri kasıklarım ağrıyor umutlandım şimdi:)))))

bende şaşırdım caım demekki oluyomuş.biraz bekle istersen sonra test al bak

ben alt pozisyonda yendim benim için en rahat buydu üst pozisyonda cesaret edemezdim kişiden kişiye değişir bence sen en rahat hangi pozisyonda olurum diyorsan öyle yap....

bende şaşırdım caım demekki oluyomuş.biraz bekle istersen sonra test al bak

benimde tahmini adet günüm bu ayın 19 veya 20 o güne kadar test yapmayı düşünmüyorum eğer günüm gecerse bir iki gün o zaman test yapmayı düşünüyorum aslında bu kadar kısa sürede hamile hemen kalacağımı düşünmüyorum:)))))

yaşım 29 biraz geç ama olsun...doğru hesaplamışsam eğer tamda yumurtalam döneminde yaptım bu şi ilk eşimde ilk günden içime boşalmıştı o yüzden umutluyum 4 gün arka arkaya ilişkiye girdik....inşallah en yakın zamanda bir evlat sahibi olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…