Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün bir arkadaş yazmış burda ocağın birinde vajiyi yenmiş 11 ocaktada hamile olduğunu öğrenmiş gercekten olurmu bu kadar kısa sürede yaa... bende 5 ocakta yendim o günden ebri kasıklarım ağrıyor umutlandım şimdi:)))))

bende şaşırdım caım demekki oluyomuş.biraz bekle istersen sonra test al bak

ben alt pozisyonda yendim benim için en rahat buydu üst pozisyonda cesaret edemezdim kişiden kişiye değişir bence sen en rahat hangi pozisyonda olurum diyorsan öyle yap....

bende şaşırdım caım demekki oluyomuş.biraz bekle istersen sonra test al bak

benimde tahmini adet günüm bu ayın 19 veya 20 o güne kadar test yapmayı düşünmüyorum eğer günüm gecerse bir iki gün o zaman test yapmayı düşünüyorum aslında bu kadar kısa sürede hamile hemen kalacağımı düşünmüyorum:)))))

yaşım 29 biraz geç ama olsun...doğru hesaplamışsam eğer tamda yumurtalam döneminde yaptım bu şi ilk eşimde ilk günden içime boşalmıştı o yüzden umutluyum 4 gün arka arkaya ilişkiye girdik....inşallah en yakın zamanda bir evlat sahibi olurum...

bende 4 yıldır vajinisusum buraya konuda açmıştım. bi kaç defa ilişkiye grebildik ama korkuyla can yanmasıyla oldu kendimi kastığım için tabi.
uzun süredir ilişkiyi denemiyorduk artık
sadece sev.. oluyordu aramızda bu sabah yine öyle sev..e esnasında ben yüzüstü yatmıştım eşimde arkamda üstümdeydi sonra birden içime girdi acımadı ama o korkuyla yerimen sıçradım kalktım. devamnı getirmedim çünkü o sırada hiç zevk almıyordum. ben zevk alırken ilişki gerçeklerşirse daha cesaretli olurum die düşünüyorum. eşim çok heycanlandı arkana geçip denememiz daha kolay inan diye ısrar etti. yenen arkadaşlara sormak istiyorum eşimiz arkamızdayken daha mı kolay olur ilişki sizce? lütfen bişeyler yazın

bi kere benim eşimde yapmaya kalkmıştı ama ben kendimi çok kastığım için olmamıştı.rahat oluyosan birde öle dene.açıkçası çok bilgim yok..:26:

amin inş. olursun benimde yasım 30 ünüverste hastane derken anca evlendim daha yaşım erken 35 e kadar yolu var biz bu azimle gidersek olur merak etme canım

merhaba yeteramabukadar :) dün yazdıklarnın bazılarnı okudum inşlh iyisindirrr bacım... olur olur herşey olur sen iste yeter bacımmm

ilk gece için önerilen kadın altta klasik pozisyondur ama burda ben dahil genelde kadın üstte eşe sırtı dönük şekilde yenen çok oldu,senin dediğin şekilde bir arkadaşın önerisi üzerine denedim,ilk ilişki için bence biraz zor ama zevk almak için etkili bir pozisyon.aslında bunun kuralı yok sen rahat ettiğin şekilde davran canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…