- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.821
valla canım sıkkın eşimin yüzündennnnn... hiç anlamıycak beni...hiçççççççççççççççç
fedarlıklarmın tavrımın tutumum karşılığnı hep azarla alıyorum yanlış kişiyle evlenmek bu olsa gerek..... bu inişli çıkışlı davranmalarından çok yoruldum bana dua edin
valla canım sıkkın eşimin yüzündennnnn... hiç anlamıycak beni...hiçççççççççççççççç
fedarlıklarmın tavrımın tutumum karşılığnı hep azarla alıyorum yanlış kişiyle evlenmek bu olsa gerek..... bu inişli çıkışlı davranmalarından çok yoruldum bana dua edin
canım ben anlamadıgım şekilde hızlı ilerliyorum belki haklısın biraz daha bekliyebilirim dediginiz gibi aparat yaptım genişligi 7-8 cm çok rahatım moralim tavan pyapabilirim gibi geldi
canım ben anlamadıgım şekilde hızlı ilerliyorum belki haklısın biraz daha bekliyebilirim dediginiz gibi aparat yaptım genişligi 7-8 cm çok rahatım moralim tavan pyapabilirim gibi geldi
gökçe canım üzülme senin kadar tatlı birinin kocasının kıymet bilmemesi imkansız sen üzülme bacım
selam hanımlar nasılsınız yardıma ihtiyacı olan varmı ?
bende 4 yıldır vajinisusum buraya konuda açmıştım. bi kaç defa ilişkiye grebildik ama korkuyla can yanmasıyla oldu kendimi kastığım için tabi.
uzun süredir ilişkiyi denemiyorduk artık
sadece sev.. oluyordu aramızda bu sabah yine öyle sev..e esnasında ben yüzüstü yatmıştım eşimde arkamda üstümdeydi sonra birden içime girdi acımadı ama o korkuyla yerimen sıçradım kalktım. devamnı getirmedim çünkü o sırada hiç zevk almıyordum. ben zevk alırken ilişki gerçeklerşirse daha cesaretli olurum die düşünüyorum. eşim çok heycanlandı arkana geçip denememiz daha kolay inan diye ısrar etti. yenen arkadaşlara sormak istiyorum eşimiz arkamızdayken daha mı kolay olur ilişki sizce? lütfen bişeyler yazın
evet canım bende burda okuyorum çoğunlukla dediğin pozisyon tercih ediliyor. ben parmak egzersizi vs. yapamaıyorum ama 5-6 defa birlikte olduk korkarak
bu akşam dediğin gibi üstte ve eşime sırtım dönük denicem fakat bunu deneyenler egzersiz yapan arkadaşlar. onlara aparatı nasıl alıyolarsa p..s ide öyle alıyolr e ben aparat alamadığım için nasıl yapcam bilemiyorum. bide burayaı okumaktan artık beynime yerleşti sanki egzersiz yapamadıım için ilişkide yaşayamayacakmışım gibi geliyor
İNSANIN DENGİNİ BULAMAMASI ÇOK KÖTÜ... her iki taraf içindeee...
aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200
ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....
ALLAH SORSUNNNN .... SORUYORDA AMA ANLAYANAAAA....
İNSANIN DENGİNİ BULAMAMASI ÇOK KÖTÜ... her iki taraf içindeee...
aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200
ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....
ALLAH SORSUNNNN .... SORUYORDA AMA ANLAYANAAAA....
kızlr 8 cmdeyim... hiç giremiyo diyodum ama oldu. biraz alışayım hemen 9 a geçicem. çok mutluyum :)))
yani haklısınız biraz daha beklemem daha iyi olacak ççççççooooookkkkkk fena havalardayım kocacık aparatı alıyorum diye bana çiçek göndermiş
yani haklısınız biraz daha beklemem daha iyi olacak ççççççooooookkkkkk fena havalardayım kocacık aparatı alıyorum diye bana çiçek göndermiş
kızlr 8 cmdeyim... hiç giremiyo diyodum ama oldu. biraz alışayım hemen 9 a geçicem. çok mutluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?