Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 4 yıldır vajinisusum buraya konuda açmıştım. bi kaç defa ilişkiye grebildik ama korkuyla can yanmasıyla oldu kendimi kastığım için tabi.
uzun süredir ilişkiyi denemiyorduk artık
sadece sev.. oluyordu aramızda bu sabah yine öyle sev..e esnasında ben yüzüstü yatmıştım eşimde arkamda üstümdeydi sonra birden içime girdi acımadı ama o korkuyla yerimen sıçradım kalktım. devamnı getirmedim çünkü o sırada hiç zevk almıyordum. ben zevk alırken ilişki gerçeklerşirse daha cesaretli olurum die düşünüyorum. eşim çok heycanlandı arkana geçip denememiz daha kolay inan diye ısrar etti. yenen arkadaşlara sormak istiyorum eşimiz arkamızdayken daha mı kolay olur ilişki sizce? lütfen bişeyler yazın

bi kere benim eşimde yapmaya kalkmıştı ama ben kendimi çok kastığım için olmamıştı.rahat oluyosan birde öle dene.açıkçası çok bilgim yok..:26:

amin inş. olursun benimde yasım 30 ünüverste hastane derken anca evlendim daha yaşım erken 35 e kadar yolu var biz bu azimle gidersek olur merak etme canım

merhaba yeteramabukadar :) dün yazdıklarnın bazılarnı okudum inşlh iyisindirrr bacım... olur olur herşey olur sen iste yeter bacımmm

ilk gece için önerilen kadın altta klasik pozisyondur ama burda ben dahil genelde kadın üstte eşe sırtı dönük şekilde yenen çok oldu,senin dediğin şekilde bir arkadaşın önerisi üzerine denedim,ilk ilişki için bence biraz zor ama zevk almak için etkili bir pozisyon.aslında bunun kuralı yok sen rahat ettiğin şekilde davran canım

Son düzenleme:

evet canım bende burda okuyorum çoğunlukla dediğin pozisyon tercih ediliyor. ben parmak egzersizi vs. yapamaıyorum ama 5-6 defa birlikte olduk korkarak
bu akşam dediğin gibi üstte ve eşime sırtım dönük denicem fakat bunu deneyenler egzersiz yapan arkadaşlar. onlara aparatı nasıl alıyolarsa p..s ide öyle alıyolr e ben aparat alamadığım için nasıl yapcam bilemiyorum. bide burayaı okumaktan artık beynime yerleşti sanki egzersiz yapamadıım için ilişkide yaşayamayacakmışım gibi geliyor

valla canım sıkkın eşimin yüzündennnnn... hiç anlamıycak beni...hiçççççççççççççççç

fedarlıklarmın tavrımın tutumum karşılığnı hep azarla alıyorum yanlış kişiyle evlenmek bu olsa gerek..... bu inişli çıkışlı davranmalarından çok yoruldum bana dua edin

cemrefem ben dün akşam ilk kez mum aparatını denedim ve çok rahat aldım .inan ki deneyince alabildiğini göreceksin.parmakla olmuyor.p....s gibi sana yabancı bir şeye alışman lazım.mum apar. aldım.bu şekilde biraz daha devam edicem.sonra eşli denemeye geçmeyi düşünüyorum.

gökçecim bende üzldüm şimdi.rabbim eşine hidayet nasip etsin sanada sabır versin.üzülme lütfen...

canım bak sen ne güzel 5-6 defa ilişki yaşamışsın bence seninki vajinismus değil sadece korku.yani burdaki bir çok arkadaşa göre çok daha şanslı durumdasın.ihityacın olan tek şey cesaret,kafa olarak hazır ve rahat olman çok önemli.kendini sıkmazsan canın acımıyor,ama sen kasıldığın için zorlamadan dolayı canın acıyor.istersen ilk önce kalsik pozşsyonu dene sen altta ol,poponun altına yastık koy,forumu okuduysan zaten ıkınma ve nefesi de biliyorsundur.p...si sen yönlendir kontrol sende olsun gevşedikçe kendin ilerlet,yanma olusa sakın çıkarma biraz bekle derin derin nefes al sonra devam et.eğer bu olmazsa sen üste geç dizlerin yere deyecek şekilde diz üstü dur sırtın eşine dönük olsun ve hafif eşinin bacaklarına doğru eğilerek yine kendin popoya doğru yönlendir.tüm bu yazdıklarımı denerken acele etme rahat olman çok önemli.bir de eğer yapabilirsen parmak egzersizi dene canım yönünü algılaman açısından faydası olabilir diye düşünüyorum.

baya aşama kat etmişsin minacımmmmmmm bravoooooooooooo :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…