- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.841
denemez olurmuyummmm ben onun için kaç kitap okudummmmmmmmm sema maraşlıdan tutta aile içi iletişim vs...Allah ım yardım etsin inş canım konuşmayı denedinmi hiç neden böylesin die
denemez olurmuyummmm ben onun için kaç kitap okudummmmmmmmm sema maraşlıdan tutta aile içi iletişim vs...
hattaaa psikoloji sosyoloji eğitimi aldımmm... hattaa şimdi açıkdan okuyorum bir bölüm halkla ilişkilerrre ne biçim merak sardımmm herkeslerle diyalogum iyi yer yer onlada iyi ama arada geliyorlarbizim adamaaa....ufffffffffff kullandığı bir ilaç var cipraleks diye offffffffffff anlatılmaz yaşanırrr ALLAH kimse ye yaşatmasınn be bacım
kızlr 8 cmdeyim... hiç giremiyo diyodum ama oldu. biraz alışayım hemen 9 a geçicem. çok mutluyum :)))
selam canımsen nasılsın asıl yeni gelin
tebrik ederim canım az kalmış bi kaç güne biter inş
gökçe yapma lütfen canım ya ben burda eridim resmen.çok kötü oldum kardeşim.ne olursun bırakma kendini.
iyiyim althea teşekkür ederim
tadını çıkarıyorum işte 3 kere deneme yaptık henüz ama rahatım artık eskisi gibi değilim çok mutluyummm
denemez olurmuyummmm ben onun için kaç kitap okudummmmmmmmm sema maraşlıdan tutta aile içi iletişim vs...
hattaaa psikoloji sosyoloji eğitimi aldımmm... hattaa şimdi açıkdan okuyorum bir bölüm halkla ilişkilerrre ne biçim merak sardımmm herkeslerle diyalogum iyi yer yer onlada iyi ama arada geliyorlarbizim adamaaa....ufffffffffff kullandığı bir ilaç var cipraleks diye offffffffffff anlatılmaz yaşanırrr ALLAH kimse ye yaşatmasınn be bacım
çoook sevindim tatlımm...iyice 8 e alıştır kendini içinde beklet inşallah bu hızla bugün 10 a geçersin
İNSANIN DENGİNİ BULAMAMASI ÇOK KÖTÜ... her iki taraf içindeee...
aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200
ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....
ALLAH SORSUNNNN .... SORUYORDA AMA ANLAYANAAAA....
8 cm çok çok iii
çok sevindim canımo insanı kemiren dert sonra erdi mi herşey daha da güzel bir hale geliyor.buarada artık onlar deneme değil deneme devri kapandı canımcım sen artık yeni gelinsin piyuuuuuuuuuuuuu
:))))))) sizlerin sayesinde gaza geliyorum :)) sağolun varolun kızlaaarrrr :))
inş cnm. her gün yapabilmesem egzersz çok daha hızlı ilerlerim ama..iş ile birlikte çok zor.
kızlar, egzersiz yapanlar... size tavsiyem gün atlatmamaya çalışın. inanın çok faydası var. en son 5 gün önce egzersiz yapmıştım. şimdi önce bi rahatlamak için tek parmakla başladım. bu 9-19 yapan arkadaşlar da egzersize başlarken birden ikiden başlıyo di mi ilerlerken yani? yoksa ben arayı açtığım için mi baştan başlıyorum?
Allahım tez zamanda halledelim şu işi.. sen yardım et
kgokce merhaba pişmanlık bir ömür sürer , unutma bununla bir ömür yaşayabilecek misin bunu çok iyi düşün , dönüşümü yapmasaydım diyorsun ama bu kararı tekrar verebilirsin , ama benim sana önce tavsiyem eşinle birlikte bir terapiste görünmeniz belki yardımı olur evliiğinizi kurtarmak için ama baktın hala olmuyorsa kararını o zaman verirsin
kgokce takma kafanı canımmm her aile de olan şeyler bunlar sen ne güzel vaji yi yenmişsin bu kadar eğitim almışsın bize bu kadar yardımcı oluyorsun bunu mu yenemeyeceksin canım.. sadece bizim dualarımız bile yeter sana..
Allah burada bize yardımcı olan herkesin ailesine mutluluk ve huzur versin ..... aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?