- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.861
gitmez olurmuyum zorlaaaa evlilik terapistine gidelim diye 2 yıl yalvardım taaaaki ne zaman davamı açtım kabul ettiii ve gittik ve psiko terapi ve eşimde bissürü anatomik ve geçmişe dair bişeylerde çıktı işte ilaçlı tedavi verdi psikiyatrla beraber olunca psikolog işteeee bu ilaç durumuda üzüyor beniii destek olayım diye bırakmadım amaaa şöyle bir dönünde giden hep benden gidiyorrr
gelinkız8 bu kalınlık mı yazdığın uzunluk mu ???
gitmez olurmuyum zorlaaaa evlilik terapistine gidelim diye 2 yıl yalvardım taaaaki ne zaman davamı açtım kabul ettiii ve gittik ve psiko terapi ve eşimde bissürü anatomik ve geçmişe dair bişeylerde çıktı işte ilaçlı tedavi verdi psikiyatrla beraber olunca psikolog işteeee bu ilaç durumuda üzüyor beniii destek olayım diye bırakmadım amaaa şöyle bir dönünde giden hep benden gidiyorrr
bende başlarda öyle yapardım bi öncekinden başlayınca başarıyla başlamış oluyosun ve keyfin yerine geliyo.ya bence bi kaç günlüğüne izin al yada rapor al ve yoğun bi çalışmayla 3 4 günde halledersin sen bunu
kalınlık cnm. yani aparatın çevresinin ölçüsüuzunluk o kadar da önemli değil. zaten içeri aldıntan sonra içi çok gemişmiş. ittirdiğin kadar giriyor sorunsuz bi şekilde.
yani haklısınız biraz daha beklemem daha iyi olacak ççççççooooookkkkkk fena havalardayım kocacık aparatı alıyorum diye bana çiçek göndermiş
izin alamam da.. şubat tatilinde 2 hafta işe gitmicem zaten. onda da bol bol eş denemesi planlıyorum Allahın izniyle :) bu ay bitmeli bu çile
hoper kasgevfşeticinin adını yazarmısın lütfen ben hiç birşey kullanmıyorum
canım zaten 10cm yapınca ilk pns denemesinde genellikle oluyo.ozaman 2 hafta balayınızmış gibi olur
tekrar merhaba kıslarr...
şimdi... önce gelişmeyi söyleyeyim.. 9,5cm e dayanmış durumdayım
gelelim soruma... beyaz bakkal mumundan biraz daha kalım (8cm) şamdan mumu kullanıyorum. onu rulo havluyla baya bi sararak kalınlaştırdım. önce 8, sonra 9... yalnız ne kadar sıkı sararsam sarayım hep bolluk oluyor. ölçtüm son hali 9,5-10 arası. ve önce 2 parmağımı sokuyorum sonra hemen parmağı çıkarıp aparatı alıyorum çok kolay oluyor. bol olması sorun olur mu acaba? resmen evde daha kalın aparat aradım bi ara
ne dersiniz? bi kaç kat daha peçete sarıp deneyeyim mi? ne yapayım sizce? ben bilemedim...
bence bi kaç kat daha peçete sar öyle dene.aparata eldiven yada prez takıyomusun
tekrar merhaba kıslarr...
şimdi... önce gelişmeyi söyleyeyim.. 9,5cm e dayanmış durumdayım
gelelim soruma... beyaz bakkal mumundan biraz daha kalım (8cm) şamdan mumu kullanıyorum. onu rulo havluyla baya bi sararak kalınlaştırdım. önce 8, sonra 9... yalnız ne kadar sıkı sararsam sarayım hep bolluk oluyor. ölçtüm son hali 9,5-10 arası. ve önce 2 parmağımı sokuyorum sonra hemen parmağı çıkarıp aparatı alıyorum çok kolay oluyor. bol olması sorun olur mu acaba? resmen evde daha kalın aparat aradım bi ara
ne dersiniz? bi kaç kat daha peçete sarıp deneyeyim mi? ne yapayım sizce? ben bilemedim...
streç sonra da prez. takıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?