- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.941
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
haydi ne duruyoruz, halaya....
gelinkız8 tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr işte budur gündüz 8 cmm yazan sendin değilmi hatta 8cm i alan p...si rahat alır demiştik:))))))) korkulacak bir şey yokmuş değilmi dünyanın yükü kalkıyor sanki insanın üstünden.....:))))))
darısı başıma,başımıza inş.hadi dolsun göbiş gelsin bebiş...
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
gelin hakikaten bügün gelin oldun canım ya neler hissediyorsun anlatsana biraz
tebrik ederim canım çok hızlı bi şekilde hallettin ve örnek oldun.çoooooooooooook sevindim.hadi halayabunlarıda hakettin senin için :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119: tekrar çok çok tebrik ederim.bu sıkıntıyı çeken kimse kalmasın inş
saol cnm sizlerin sayesinde. tekrar teşekkürler bu arada, desteklerin için... sen ne yaptın? gelişme var mı? yeni pozisyonlar fln??
gelinkız kaç günde yendin şimdi sen?
gelinkız zamanla alışıyorsun zaten hiç düşünme olurmu diye.tebrik ederim ben de. :)
ya benim adetim bugün bitiyo birazdan banyo yapcamgece 2 de kardeşim gelecek inş o gelmeden altta deneyeyim diyorum ama bakalım kararsızım:44:
hiç denemedim ama adetten sonra daha kolay oluyormuş.. hadi bakalım.. güzel haberlerini bekliyoruz cnm. bu arada denemelerde tam girerken yada ilerlerken acı oluyo mu?
hangi posizyonla yapabildin gelinkız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?