- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.901
kesinlikle burada olman feci hız kazandırdığnın ve kendinin farkındasın ya senin %98 i gitmiş sıkıntının bacım artık olllllllll denilen günü bekliyordurrrrr :) sen ocak bitmeden gelin olcan bakkkk:) ahanda buraya yazyorummmmmben 8 aylık evliyim 8 ayım sacma sacma nedenlerle ertelemekle zırlamakla öldüm bittim demekle geçti 1 haftadar falan yapıyorum acaip hırs oldu 8-9 cm lerdeyim yapıcam biliyorum hamilede kalıcam istedigim herşeyi elde edicem
evet gelin kız biraz daha bekliyelim çok acele etmeye gerek yok ben çok rahat oldugumda eş denemesine geçicem daha kendimden emin oldugumda
ben de beklemedim habire deneyeyim diyordummmm ve en az 5 kez ağlama nöbetlerne girip kızmışımdır kendimeee ama sonra bir inat tuttu ağlasamda 1 saat sonra tekrar buraya giryordum sağolsun bazı arkdşlr hatta kardeşlerim diycem onlara çünkü başka şekilde de görüşüyoruz sadece burda kalmadı görüşmemiz onlar sayesindeee düzelip toparlıyordum kendimi bacımmmm :) yani hazırım diyorsan deneeee :) en fazlaaaa bizimle az daha zaman geçirirsin olmassaaadiycem de o işin şakasııı sen yinede kendi ruhunu durumunu daha iyi bilirsinnn bacımmmmm hadi bakalımmmmmmmmm diyorum çiçeklerrr sanaaaa :)
bende yiyeyim bariiiiiiiii hatırlattığın iyi oldukızlar hadi buyrun birlikte yemek yiyelim
herkese merhabalar
ben yeni katıldım aranıza.kimseye anlatamadığım için birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyor insan. hem bunun vajinismusu yenmekte faydası olacağına inanıyorum. ayrıca burda deneyimlerini, tavsiyelerini yazan herkese tek tek teşekkür ederim. benim ilerlememde çok yardımcı oldunuz. gerçi henüz fazla bir aşama kaydedemesemde bunu yenebileceğime inancım var artık. egzersizlere yeni başladım, parmak egzersizleri yapıyorum ve daha çok başındayım. daha çoooook cesarete ihtiyacım var
enona hoşgeldin bacımmmm zaten başlamışsın egzersizlerneee harika yaaprsın tabiii aşama aşama anlatırsın ve sorarsın buradakilere.... kendini incele ve aynada bakıver kegelleri yapıver zaten parmak egzersizinbi yapıyormuşsun harikaaaherkese merhabalar
ben yeni katıldım aranıza.kimseye anlatamadığım için birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyor insan. hem bunun vajinismusu yenmekte faydası olacağına inanıyorum. ayrıca burda deneyimlerini, tavsiyelerini yazan herkese tek tek teşekkür ederim. benim ilerlememde çok yardımcı oldunuz. gerçi henüz fazla bir aşama kaydedemesemde bunu yenebileceğime inancım var artık. egzersizlere yeni başladım, parmak egzersizleri yapıyorum ve daha çok başındayım. daha çoooook cesarete ihtiyacım var
bacımmm hangi hareketli resimlerkızlar bu hareketli resimleri nasıl yapıyosunuz
canıımmm tebrikler gözün aydın uzun zamandır yoktun forumda ben seni yendin diye hatırlıyordum
bana cvp verecek yok mu??
enona hoşgeldin bacımmmm zaten başlamışsın egzersizlerneee harika yaaprsın tabiii aşama aşama anlatırsın ve sorarsın buradakilere.... kendini incele ve aynada bakıver kegelleri yapıver zaten parmak egzersizinbi yapıyormuşsun harikaaa
bacımmm hangi hareketli resimler:124: bunlar vb... mi diyosannnn resimlerin üzerine gel minacım görürsün sayılarını kodlarını yazıverrr olur oldumu bacım
kızlaaarr merhaba;
yine sorularımla sizlerleyim :) daha önce yüzük parmağımın ilk boğumuna kadar aldığımı söylemiştim ama onu oturur pozisyonda bakmadan yapmıştım.şu anda regl dönemindeyim, bu arada netten sipariş verip, kayganlaştırıcı ve prez. aldım, dönemin bitmesini bekliyorum.dediğiniz gibi kegel yapıyorum ara sıra ve bu arada o bölgeyi incelemek istedim.daha önce bakmıştım ama ıkınarak değil.ve ıkındığımda evet bir delik açılıyor ama bu defa da idrar deliği falan göremiyorum orada, tek bir delik var gibi ve o delik et parçası gibi bir şeyin ağzına benziyor, normalde görünmüyor ıkınınca ortaya çıkıyor.kafam karıştı biraz, reglden snra doktora da gidicem ama bu konuda aydınlatabilir misiniz?regl kanı da vajinadan gelir diye biliyorum ve kan da oradan geliyor gibi ama küçük değil mi sanki biraz?kendimi çok cahil hissediyorumama neyse ki burada her şeyi sorabiliyoruz...
cadıkedi arasıra girebiliyor. sağolsun listemizi yeniliyor. dün akşam girmişti en son. bi kaç sayfa geride bulabilirsin
sen nasılsın? ne aşamadaydın??
İNSANIN DENGİNİ BULAMAMASI ÇOK KÖTÜ... her iki taraf içindeee...
aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200
ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....
ALLAH SORSUNNNN .... SORUYORDA AMA ANLAYANAAAA....
senin için önce halayla başlayıpppp gangam style la eğlenelimmmmmmm :)yok canım yeni oldu daha aslında hazırdım ama sertleşme sorunu vardı oldu ama daha 2. Denendik :)
gelinkız merhaba canım ben 1,5 ayda yendım aralık 23 gelin olma tarihim çok şükür arısı sızlerın basına ama ben ınanıyorum senın çok az kalmıs haydı bakalm hersey daha guzel olcak.
gökçemmmm canım benım sıkıntını okurken ınan ağladım diğer topıktede yazdımya bızde limoniyiz bu ara.senı çok ıyı anlıyorum anlamaya çalısıyorum canım bol bol dua herkesın evınde sıkıntısı var ben vajıyı yenınce sıkıntılarımız ep ıter sanıyordum ama oyle degılmış napalım bosver Allah herkesın gonlune gore versın ama içinde kalmasın mutlaka konus anlatmaya calıs yoksa kendıne yaparsın kafanı dağıtmaya çalış senı çok öpüyorum
çok teşekkürler kgokce ve mina13
bu forumdan çok şey öğrndim. burdan önce çok karamsardım asla yapamıcamı düşünüyodum ama yazılanlar çok yardımcı oldu bana. kendi vajinama öyle yabancıydım ki aynada bile bakamıyodum. henüz yolun başında olsam da çok bilinçlendim ve yapabileceğime inanıyorum.
ayrıca Vajinismus Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım Kitabı - Dolunay Kadıoğlu - Hakan Şatıroğl 9.72 TL %19 indirimli bu kitaptan da çok faydalandım. öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?