- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.981
benimde bir hafta oldu tamamen birlikte olduk ama benden bir damla kan bile gelmedi hala...birazda fizyolojik bir şey bu...burda bir arkadaşla daha konuştum ondan da gelmemiş hiç yani böylede olabiliyor....
Elif kullanıcı kontrol paneli var oraya gir solda profilini düzenle var orayıda tıkla karşına cıkan sayfada profil bilgilerinin alt kısmına doğru özel gün tarih falan yazıyor ordan yapıyorsun
şu yardımcı olur sana,
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html
cnm elif akgün için resim paylaşıcaktım o yardımcı olan resimler varya bulamadım sen bakarmısın paylaşalım yardımcı olur
canım bebe yağının mantar yaptığını söylüyorlardı ama ben kullanmadım bilmiyorum..
cnm elif akgün için resim paylaşıcaktım o yardımcı olan resimler varya bulamadım sen bakarmısın paylaşalım yardımcı olur
hangi resimleri????
bilmiyordum mantar yaptığını öğrendiğim iyi oldu bir de arada vazelin kullanıyorum onun bir sakıncası var mı ??
ya bu vaji girişi yönlerini gösteren açık bi resim vardı hani o bana çok yardımcı olmuştu
HOOPER BU ARADA SAGOL BENDE YAPTIM BİLMİYODUM :d
ya bu vaji girişi yönlerini gösteren açık bi resim vardı hani o bana çok yardımcı olmuştu
rica ederim...bende bugün öğrendim:))))
vallahi elif herkes bir şekilde kullanıyor herşeyi ne rahat geliyorsa onunla yap ama kayganlaştırıcı alırsanız bu iş için daha iii olur....
Eki Görüntüle 602654 Eki Görüntüle 602655 resimleri bi inceleyin olurmu bakın parmak yada aparat denerken parmağımız nerde takılıyor takıldığında nere doğru ilerlemesi gerekiyor resme dikkat edin...Bende ekstradan tekrar edeyim aparatın 2-3 cm i yada p....s başı girdikten sonra şayet altta iseniz popoya doğru yani aşağı doğru ilerlicek...eğer p....s denemesinde iseniz sırtınız eşinize dönükse p....s yatay bi şekilde siz eşinizin bacaklarına doğru eğilmiş halde yavaş yavaş çıkmadan oturmaya çalışacaksınız p....sin üzerine..eğer yüzünüz eşinize dönük denicekseniz yine p...s yatay bi şekilde(bunu özellikle yazıyorum çünkü dik almaya çalışılıyor)siz eşinize doğru eğilerek alacaksınız...bilginize:)))
kızlar bu resimlerdi herhalde demiiiiiiiiii????????
kızlar bu resimlerdi herhalde demiiiiiiiiii????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?