- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.981
HOOPER BU ARADA SAGOL BENDE YAPTIM BİLMİYODUM :d
cnm elif akgün için resim paylaşıcaktım o yardımcı olan resimler varya bulamadım sen bakarmısın paylaşalım yardımcı olur
ya bu vaji girişi yönlerini gösteren açık bi resim vardı hani o bana çok yardımcı olmuştu
rica ederim...bende bugün öğrendim:))))
vallahi elif herkes bir şekilde kullanıyor herşeyi ne rahat geliyorsa onunla yap ama kayganlaştırıcı alırsanız bu iş için daha iii olur....
Eki Görüntüle 602654 Eki Görüntüle 602655 resimleri bi inceleyin olurmu bakın parmak yada aparat denerken parmağımız nerde takılıyor takıldığında nere doğru ilerlemesi gerekiyor resme dikkat edin...Bende ekstradan tekrar edeyim aparatın 2-3 cm i yada p....s başı girdikten sonra şayet altta iseniz popoya doğru yani aşağı doğru ilerlicek...eğer p....s denemesinde iseniz sırtınız eşinize dönükse p....s yatay bi şekilde siz eşinizin bacaklarına doğru eğilmiş halde yavaş yavaş çıkmadan oturmaya çalışacaksınız p....sin üzerine..eğer yüzünüz eşinize dönük denicekseniz yine p...s yatay bi şekilde(bunu özellikle yazıyorum çünkü dik almaya çalışılıyor)siz eşinize doğru eğilerek alacaksınız...bilginize:)))
kızlar bu resimlerdi herhalde demiiiiiiiiii????????
kızlar bu resimlerdi herhalde demiiiiiiiiii????????
masumsu normalde kendinde görmen lazım tekrar dene istersen:)))
rüyamda yaptım diyodun yendiğini söylüyodun halayın çekiyoduk burda
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
haydi ne duruyoruz, halaya....
canım benim ya inş. ruyan gerçek olur
olmuyo tarihi kabul etmiyo neden ki acaba
olmuyo tarihi kabul etmiyo neden ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?