- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.961
cnm süpersin iki parmagı sokabiliyosan teker teker diger parmaklarıda dene inan oluyoo...pes etmek yok bence azim etsek 2 günde bile biticek bişi ....3 parmaga kadar soktum ben gerisiini yapmadım daha sonra direk eş denemesine geçtik seni yanlış yönleendirmek istemem ben sabırsız oldugum için hemen geçtim hazır degilsen çalışmalara devam aynı parmagını alır gibi ppenis de kolayca giriyooo merak etme en fazla 1 hafta ya yeniceksin yenmesem ben yenemezdimm
evleneli şu kadar gün oldu yazısını nasıl yazıyorsunuz..ben de istiyorumm
dün akşam eşimin p.....sini denedik ucu girdi ama canım acımaya başlayınca dayanamayıp bıraktık , ama hiç kanama olmadı ben parmağımı soktuğumda da kanama olmuyor bu normal mi olmaması mı lazım ??kızlık zarı nerde peki çok mu içte ben de hiç kanama olmadı şu ana kadar??
neyi anlamadım cnm?
cnm bak bende yendigimde kan gelmedi ilk gün yaptıgımızda bende dedim ama o egzersiz yaparken esniyomuş o yüzden kanamadan yırlıyomuş zaten bunu eşinin bilmesi lazı m ama nasıl olduysa benim ilk denemede kan gelmedi tamm dibine kadar girmediydi p... daha sonra 4. 5. yapmamda kan geldi o zaman tam olmuştu o belli olmaz yani gelebilirde gelmeye bilirde ama tam biirlikte oldugunuz zaman gelirr yani egzersiz yaparkn gelmez bi resim yhayınlıcm cnm senin için
cnm süpersin iki parmagı sokabiliyosan teker teker diger parmaklarıda dene inan oluyoo...pes etmek yok bence azim etsek 2 günde bile biticek bişi ....3 parmaga kadar soktum ben gerisiini yapmadım daha sonra direk eş denemesine geçtik seni yanlış yönleendirmek istemem ben sabırsız oldugum için hemen geçtim hazır degilsen çalışmalara devam aynı parmagını alır gibi ppenis de kolayca giriyooo merak etme en fazla 1 hafta ya yeniceksin yenmesem ben yenemezdimm
ben yeni olduğum için siteyi pek kullanamıyorum kusura bakmayın...aşkım ile evleneli 225 gün oldu gibi yazı yazıyor ya mesajlarınızın altında onu nasıl yaptınız:))
cnm bak bende yendigimde kan gelmedi ilk gün yaptıgımızda bende dedim ama o egzersiz yaparken esniyomuş o yüzden kanamadan yırlıyomuş zaten bunu eşinin bilmesi lazı m ama nasıl olduysa benim ilk denemede kan gelmedi tamm dibine kadar girmediydi p... daha sonra 4. 5. yapmamda kan geldi o zaman tam olmuştu o belli olmaz yani gelebilirde gelmeye bilirde ama tam biirlikte oldugunuz zaman gelirr yani egzersiz yaparkn gelmez bi resim yhayınlıcm cnm senin için
dün akşam eşimin p.....sini denedik ucu girdi ama canım acımaya başlayınca dayanamayıp bıraktık , ama hiç kanama olmadı ben parmağımı soktuğumda da kanama olmuyor bu normal mi olmaması mı lazım ??kızlık zarı nerde peki çok mu içte ben de hiç kanama olmadı şu ana kadar??
bende beb yagı aldım ama kullanmadımm mantar yapıyo diolar ben genelde ilişki sonrası yanii eşim vaji üstüne boşaldıgı zaman orjinaliyle yani o akıntı varken yapıyodumm çalışmaları toplam 2 kere çalıştım zatenbu arada ben de gleit gelen adında bir jel ve bebe yağını kullanıyorum inş.beni sonuca ulaştırır
bu arada ben de gleit gelen adında bir jel ve bebe yağını kullanıyorum inş.beni sonuca ulaştırır
benimde bir hafta oldu tamamen birlikte olduk ama benden bir damla kan bile gelmedi hala...birazda fizyolojik bir şey bu...burda bir arkadaşla daha konuştum ondan da gelmemiş hiç yani böylede olabiliyor....
Elif kullanıcı kontrol paneli var oraya gir solda profilini düzenle var orayıda tıkla karşına cıkan sayfada profil bilgilerinin alt kısmına doğru özel gün tarih falan yazıyor ordan yapıyorsun
şu yardımcı olur sana,
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html
cnm elif akgün için resim paylaşıcaktım o yardımcı olan resimler varya bulamadım sen bakarmısın paylaşalım yardımcı olur
canım bebe yağının mantar yaptığını söylüyorlardı ama ben kullanmadım bilmiyorum..
cnm elif akgün için resim paylaşıcaktım o yardımcı olan resimler varya bulamadım sen bakarmısın paylaşalım yardımcı olur
hangi resimleri????
bilmiyordum mantar yaptığını öğrendiğim iyi oldu bir de arada vazelin kullanıyorum onun bir sakıncası var mı ??
ya bu vaji girişi yönlerini gösteren açık bi resim vardı hani o bana çok yardımcı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?