Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aferin kız sana helal olsun daha sabah yazışmıştık 9,5 a yeni geçmiştin maşallah tebrikler artık bebiş haberleri bekleriz..

akşam yemeği yedim geldim şu güzel habere bak çok sevindim canım darısı benim ve herkesin başına.. ve haydi halayaaaaaaaaaaa

hakikaten öyle... aslında girerken kastım biraccık.. acır mı ki, hazırmıyım acaba derken oldu bitti... şaka gibi:)

insan bir şaşkın oluyor öyle bir hal alıyorsunki böyle bir sorun hiç yaşamamış gibi hissediyorsun sanki bir sene boyunca normal bir cinsel hayatın varmış hissediyordsun...bende çok şaşkındım yaptıkmı yani deyip duruyordum eşime...bizde kırk saat pozisyon arayışındaydık sonra hallettik...:)))) hala bu sorunla baş eden arkadaşlar sakın korkmayın hayatınızı zindan etmeyin kendinize bir an önce çalışmalara başlayın..başlayan arkadaşlarda egzersizlerine devam etsin güzel günlerr göreceksiniz...herşey kafada bitiyor burası inanılmaz yardımcı oluyor burası olmasydı ben hala nasıl halledecem bu işi diye kara kara düşünüyor olacaktım..iyiki burası var...

kimse bişey yazmıyor.....kimse yok mu herkes gitti mi..oysa ben yeni katılmıştım aranıza

cnm süpersin iki parmagı sokabiliyosan teker teker diger parmaklarıda dene inan oluyoo...pes etmek yok bence azim etsek 2 günde bile biticek bişi ....3 parmaga kadar soktum ben gerisiini yapmadım daha sonra direk eş denemesine geçtik seni yanlış yönleendirmek istemem ben sabırsız oldugum için hemen geçtim hazır degilsen çalışmalara devam aynı parmagını alır gibi ppenis de kolayca giriyooo merak etme en fazla 1 hafta ya yeniceksin yenmesem ben yenemezdimm

kayganlaştıcıyla yap muhakkakk arkadaşım sadece inan güven kendine inan biticek hiç üzülme ben 3.5 sene sonra yendim bide şunu söyleyim ilk eş denemesinde yapamasan bile pes etme ben ilkinde yapamadım sabaha kaar ugraştık bugün bunu bitircem dedim ve olduu inancını kaybetme

elif inan bende yapamam zannediyordum ama anne olmak isteğim o kadar çoştuki içimde artık bunu yapmalıyım dedim ve gözümü kararttım Allahım da yardım etti ve gecen hafta bugün başarmıştım...egzersiz cok önemli bırakma ama parmak kalınlığını arttır mum kullan çoğu arkadaş bunu yapıyor vajinanı ne kadar esnetirsen p..ns denemesini rahat yaparsın kafanı buna hazırla acı yok başka olumsuzluk yok milyarlarca insan bunu yapıyor senin neyin eksik kendine güvenini arttır korkma sakın korkulacak bir şey yok yaptığın zaman benimki gibi hüngür hüngür ağlarsın bumuydu yani diyeceksin:)))

dün akşam eşimin p.....sini denedik ucu girdi ama canım acımaya başlayınca dayanamayıp bıraktık , ama hiç kanama olmadı ben parmağımı soktuğumda da kanama olmuyor bu normal mi olmaması mı lazım ??kızlık zarı nerde peki çok mu içte ben de hiç kanama olmadı şu ana kadar??

cnm bak bende yendigimde kan gelmedi ilk gün yaptıgımızda bende dedim ama o egzersiz yaparken esniyomuş o yüzden kanamadan yırlıyomuş zaten bunu eşinin bilmesi lazı m ama nasıl olduysa benim ilk denemede kan gelmedi tamm dibine kadar girmediydi p... daha sonra 4. 5. yapmamda kan geldi o zaman tam olmuştu o belli olmaz yani gelebilirde gelmeye bilirde ama tam biirlikte oldugunuz zaman gelirr yani egzersiz yaparkn gelmez bi resim yhayınlıcm cnm senin için

bide bak bu kadar yapmışın bi gece biitiricm bu işi die kendini şartla yavaş yavaş al p.... içine olucakk emşn ol

bende senin gibi çok sabırsızdım masumsu ben 3 parmak bile yapmadım orta parmakla yaptım egzersizi eşim yaptı yani 3 kere egzersiz yaptık sonra hemen p..nse gectik o gece ilkten yarısı girdi ama eşim boşalmıştı içime ertesi gün hepsini aldım bu sabırsızlığım beni başarıya ulaştırdı:))))

elif bazı arkadaşlar ilactı kremdi kullanmayın diyor ama ben ilaçlarla başardım kas gevşetici ve emla krem kullandım birazda onlar cesaret verdi ve yaptım burdaki yazıları biraz daha okursan daha iyi karar verebilirsin...

çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için inş.ben de bu sorunu halledebilirim ama bu siteye girince sanki olacak diyorum ...üzerimden yük biraz da olsa kalktı inş..tam olarakkalkar...tüm herkese yardımları için şimdiden teşekkür ediyorum.... bu konuyu kimselere anlatamazken burada benmle aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşabilmek çok güzel..yalnız olmadığımı bilmek de..

benimde bir hafta oldu tamamen birlikte olduk ama benden bir damla kan bile gelmedi hala...birazda fizyolojik bir şey bu...burda bir arkadaşla daha konuştum ondan da gelmemiş hiç yani böylede olabiliyor....

elif kullanıcı kontrol paneli var oraya gir solda profilini düzenle var orayıda tıkla karşına cıkan sayfada profil bilgilerinin alt kısmına doğru özel gün tarih falan yazıyor ordan yapıyorsun

şu yardımcı olur sana,

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html

bu arada ben de gleit gelen adında bir jel ve bebe yağını kullanıyorum inş.beni sonuca ulaştırır
bende beb yagı aldım ama kullanmadımm mantar yapıyo diolar ben genelde ilişki sonrası yanii eşim vaji üstüne boşaldıgı zaman orjinaliyle yani o akıntı varken yapıyodumm çalışmaları toplam 2 kere çalıştım zaten
OMA DİGER JEL İİ KULLN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…