- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.001
masumsu normalde kendinde görmen lazım tekrar dene istersen:)))
rüyamda yaptım diyodun yendiğini söylüyodun halayın çekiyoduk burda
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
haydi ne duruyoruz, halaya....
canım benim ya inş. ruyan gerçek olur
olmuyo tarihi kabul etmiyo neden ki acaba
olmuyo tarihi kabul etmiyo neden ki acaba
inşallah cecoşşş müjdeni bekliyoruz canımcımmmm
slm kızlar bugün anca girebildim kocacık evdeydi çünkü bütün gün dışardaydık diyebilirim herneyse bazı resimleri soranlar olmuş onları eklitim yeni gelenler görsün
Eki Görüntüle 603407 bu yatay pozisyonda bacaklar açıkk arkadaşlar gördüğünüz gibi popoya doğru gidiyor vajinacık
Eki Görüntüle 603408 buda düz durduğumuzda eşimizin üstünde diye farzedelimki burdada gördüğünüz gibi hafif popoya doğru duruyor..
Eki Görüntüle 603409 umarım işinize yarar :))
canım benim inşallahh yaa inşallah yeter artı kcanıma tak ettiufak bi tahriş sorunu yaşadım dün egzersizde tamamen benim hatamdı oyüzden azıcık vajicik yoruldu geçsin devam edicem inş.
Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet hobby o resimler....benim pazar gününden beri kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor jet hızıyla hamile mi kaldım ben tamda yumurtlama dönemimdi:))))))))))))))))))))
mesela 09/09/2012 şeklinde değilde 09-09-2012 şeklinde yazıcaksın canım işaretlere dikkat et
inşallah arkadaşım inşallah canım benim.. olabilir tabi.. sen bu saatten sonra kendine dikkat etmeye başla..
denemez olurmuyummmm ben onun için kaç kitap okudummmmmmmmm sema maraşlıdan tutta aile içi iletişim vs...
hattaaa psikoloji sosyoloji eğitimi aldımmm... hattaa şimdi açıkdan okuyorum bir bölüm halkla ilişkilerrre ne biçim merak sardımmm herkeslerle diyalogum iyi yer yer onlada iyi ama arada geliyorlarbizim adamaaa....ufffffffffff kullandığı bir ilaç var cipraleks diye offffffffffff anlatılmaz yaşanırrr ALLAH kimse ye yaşatmasınn be bacım
inşallah hobbby85 dikkat ediyorum bu ay olmasa önümüzdeki aylar için umutlarım var :)))))
canımm bende öğretmenim.bende kasımın ortasında yenmişim vajiyi.eşinle de eğer kabul edrse tek parmak egzersizi yap.daha sonra sen iki parmağını yap ve tabii eşin de iki parmak egzersizi yapsın.ben hemen ilişki yaşamıştım canım.eğer akşam yarım saat bile ayırsan yarıyıl tatiline kadar alışır tatilde de bol bol alıştırma yaparsın canım .emin ol hiç zor değil hele ki sen tek parmağını almışşsn.bir de ben bebek çok istiyorum oyüzden eşim sürekli bebğimizi düşün demişti bana:)
tabi ki umudun olsun canım sen yenmişsin bu illeti.. olur tabi ki bebişin bi arkadaş yazmıştı ya burda 1 ocakta yenmiş 11 ocakta hamile olduğunu yazmıştı bize.. olur inşallah bi de bebiş için halay çekeriz biz.. inşallah..
inşallah bende yenerim ve bu 15 tatil bize balayı olur tüm öğretmen arkadaşlara sesleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?