Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim

hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn

Son düzenleme:
eskısehırlı varmı acaba burada
heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çok

peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim
bacım parmakda bende 1 parmağı zor yapıyordum o ısıyı ve kasları hissedince içim başka oluyordu bu yüzden aaprata geçtim hemencecik ve aparatta inanılmaz kolay yapar oldummmmmmmmmmmm bence sen de ben gibi olabilirsinnnn cidden aparata yoğunlaş veeee evde mutfakda işde güçtee kegel yap sık bırakkkk kaslarnı inannn işe feci yarıyorrr...
pilates gibiiii haniii yapınca topluyor vücüt alışyorrr harikaa olurrrrr

Son düzenleme:

birileri bana da yardım edebilir mi ? ne yapıcagımı bilemiyorum zaman geçip gidiyo ama ben bu hastalıktan kurtulamıyorum . kızlar beni de duyun olur mu ...

normal zamanda kegeli nasıl yapmamız gerek onu pek anlayamadım

Arkadaşlar merb.
Buradan beni bilen varmı hala bilemiyorum. Ben evleneli neredeyse 19 ay oldu. Evliliğimin 1 sene 3 haftasını vajinismuslu olarak geçirdim. 1 sene 3 hafta sorunda çok şükür yendim. Buradaki yazıları okurdum kendimi telkin etmeye çalışırdım.
Vajinismusu yendikten sonra o kadar çok bebek istiyordumki hiç korunmadım hemen bebeğim olsun istedim. Her ay bir umut bebeğim olsun diye tam 7 ay bekledim. Ve bu ay sonunda bebişimin olduğunu öğrendim. o kadar mutluyumki. 1.5 seneyi aşan evliliğimde hiç olmadığım kadar huzurlu, l, başı dik. Eşime gerçek anlamda eş olabilmenin huzuruyla yaşıyorum şu anda.
Ben bunu burda anlatma gereği duydumki benim gibi vajinismusu yenip bir an önce hayallerine kavuşabilmek adına bütün arkadaşlarıma bir umut aşılamak istedim. Rabbim hepinize gönlündekini versin.

sen beni hatırladınmı bilemem bacımmmmmmmmmm geçen yıl nisan mayısda konuşyorduk ayyyy sennnnnn haaaa bebek haa harikaaaaaaaaaaa bacımmmmmmmmmm ben ve umutta yeni yendik sayılır hatırlarsannnnnnn (kasımdaaa) ayy bizlere ve burdaki herkese dua et

canım hatırlamazmıyım az mı konuştuk buralarda. Ben anlattım hep şöyle yendim böyle yendim diye az destek vermedim. demek yendiniz sizde nasıl sevindim anlatamam. hadi bakalım sıra bebişlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…