- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.341
dağ bayır gezdik diyince soğukdaaaa amannn demiştim içimden itiraf edeyimmmmmmmm
ama antalya oluncaaa ohoooo değişti durummmmmmmmm kiiiiiiiiii olimpusdaaaazmı ralliye katıldık
safrileri severimmm başlarda aptalca bulsam daaaaaatv ile gezinti harikaaaaaaaa
hadi bakalım belki denk bile gelebilirz bacımmm ..
bu arada beraycımmmm antakyalı eşş ha işin zor gerçi adanalı yakınsın ama oho yemek seçer beeee :) harika yemekler yapıyonuzdur deseneee... neyse bende çıkayımdaa birkaç yemek hazırlayayımmmmmmm yemeğe ayrı bir düşkünlüğüm var benimdeeee allahtannnn bir problemim yok şimdilikkk
bacım sen anlıyon bu işden todosla gittik çok kalabalıktık ayıptır söylemesi bi keçi kesildi çevirme yapıldı dakkasında bitti bu ayda sakin oluyo zaten çok iyiydi
bahsettiğiniz 10 cm aparat filan var ya işte o aparatın kalınlığımı uzunluğu mu?
Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo.Şırdanaa Bitiyor helee..
sizlerede bir merhaba diyip mutfağa gidiyem hemen....nasılsınız bacılarrrrrr
hayal işler güçler nasıl bacımmmmmmmmmmmmmmmmm
althea seninle konuştuğmuz linki bulamıyorum sayfalarımdada geçmişe gitttim amaaa neydi topicin adııı....
sen ne eettin doktora gitme adınaaaa
iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum
bacımmmm senn şimdi uygulamıyorsan 10cm ne o be diycen gözün korkucakkk sen sayfayın başındaki kegelleri oku uygulaaaa
sonra kulak çöpü ile başlayalım egzersizine olurmu bacımmmmmmmmmmmm: hadi sözünü alayımda çıkayım gideyim mutfağaaaa hadi bacımmmmmmmmmm
canım pns içerdeyken ilerlemeyince kendimi sıktım bıraktım daha rahat ilerledi dene bence
heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çokeskısehırlı varmı acaba burada
bacım parmakda bende 1 parmağı zor yapıyordum o ısıyı ve kasları hissedince içim başka oluyordu bu yüzden aaprata geçtim hemencecik ve aparatta inanılmaz kolay yapar oldummmmmmmmmmmm bence sen de ben gibi olabilirsinnnn cidden aparata yoğunlaş veeee evde mutfakda işde güçtee kegel yap sık bırakkkk kaslarnı inannn işe feci yarıyorrr...peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim
bacımmmm senn şimdi uygulamıyorsan 10cm ne o be diycen gözün korkucakkk sen sayfayın başındaki kegelleri oku uygulaaaa
sonra kulak çöpü ile başlayalım egzersizine olurmu bacımmmmmmmmmmmm: hadi sözünü alayımda çıkayım gideyim mutfağaaaa hadi bacımmmmmmmmmm
heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çok
cok guzel bır yer ya eskısehır ben cok sevıyorum eskısehır de acıbadem acıldı ozdılek acıldı metro acıldı yanı anlayacagınn guzell olduuuu
hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn[/QUOTE
çok mursuzum biraz önce olmasını istiyorum acele edincede stres yapıyyorum bu defada başarılı olamıyorum.
eşim beni çok seviyo 18 aydır sabırla bekliyodu ama artık oda çocuk istiyo,benimle eskisi kadar ilgilenmemeye başladı bir kaç kez de zorla yapmaya çalıştı ben ağlayınaca kıyamadı
özür diliyo zorladığı için fakat benide anla diyo bu kadar zamandır seni bekliyorum diyo artık dayanamıyorum diyo,eve neşe,huzur ve bebek istio
heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çok
bacım parmakda bende 1 parmağı zor yapıyordum o ısıyı ve kasları hissedince içim başka oluyordu bu yüzden aaprata geçtim hemencecik ve aparatta inanılmaz kolay yapar oldummmmmmmmmmmm bence sen de ben gibi olabilirsinnnn cidden aparata yoğunlaş veeee evde mutfakda işde güçtee kegel yap sık bırakkkk kaslarnı inannn işe feci yarıyorrr...
pilates gibiiii haniii yapınca topluyor vücüt alışyorrr harikaa olurrrrr
hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn[/QUOTE
çok mursuzum biraz önce olmasını istiyorum acele edincede stres yapıyyorum bu defada başarılı olamıyorum.
eşim beni çok seviyo 18 aydır sabırla bekliyodu ama artık oda çocuk istiyo,benimle eskisi kadar ilgilenmemeye başladı bir kaç kez de zorla yapmaya çalıştı ben ağlayınaca kıyamadı
özür diliyo zorladığı için fakat benide anla diyo bu kadar zamandır seni bekliyorum diyo artık dayanamıyorum diyo,eve neşe,huzur ve bebek istio
senı ıyı anlıyorum aynı seyler hepımızde vardı ama sen umudunu yitırme canım aglamak zayıflıktır ne kadar uzulme desemde uzulursun ama sen gayret goster gerrcekten yenersın bende 3 yıllık evlıyım yenı yendım cok zorluklar gordum anlatsam sbaha kadar bıtmez sen egzersızlere basla canım faydasını gorursun sana yardımcı olacak bıcok kısı var bende dahıl buraya gelıpte yenemeyen yokkk ıns yenersınnn canım esın cok mutlu huzurlu olur
senı ıyı anlıyorum aynı seyler hepımızde vardı ama sen umudunu yitırme canım aglamak zayıflıktır ne kadar uzulme desemde uzulursun ama sen gayret goster gerrcekten yenersın bende 3 yıllık evlıyım yenı yendım cok zorluklar gordum anlatsam sbaha kadar bıtmez sen egzersızlere basla canım faydasını gorursun sana yardımcı olacak bıcok kısı var bende dahıl buraya gelıpte yenemeyen yokkk ıns yenersınnn canım esın cok mutlu huzurlu olur
sen hangi pozisyonda yendin
sen hangi pozisyonda yendin
ha bide egzersilerle kaç günde yendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?