Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo. Şırdanaa Bitiyor helee..

bahsettiğiniz 10 cm aparat filan var ya işte o aparatın kalınlığımı uzunluğu mu?

kalınlık bacım kalınlık...

kalınlığı artırmak gerekk ve nihayetinde en az bir parmak boyudaaa uzunluk olsadaaaa iyi olurrrr yönü bulurken içeri girince aşağı popo yönüne iticen yaaa boyuda olmalı azcık rahat çalışma yapabilme adınaa... ama kalınlık ilerleme aşamaalrıdır...kalınlaştrarak ilerle egzersizlerni bacımmmmmmmmmmmm

iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum

iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum

bacımmmm senn şimdi uygulamıyorsan 10cm ne o be diycen gözün korkucakkk sen sayfayın başındaki kegelleri oku uygulaaaa
sonra kulak çöpü ile başlayalım egzersizine olurmu bacımmmmmmmmmmmm : hadi sözünü alayımda çıkayım gideyim mutfağaaaa hadi bacımmmmmmmmmm

peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim

hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn

Son düzenleme:
eskısehırlı varmı acaba burada
heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çok

peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim
bacım parmakda bende 1 parmağı zor yapıyordum o ısıyı ve kasları hissedince içim başka oluyordu bu yüzden aaprata geçtim hemencecik ve aparatta inanılmaz kolay yapar oldummmmmmmmmmmm bence sen de ben gibi olabilirsinnnn cidden aparata yoğunlaş veeee evde mutfakda işde güçtee kegel yap sık bırakkkk kaslarnı inannn işe feci yarıyorrr...
pilates gibiiii haniii yapınca topluyor vücüt alışyorrr harikaa olurrrrr

Son düzenleme:

birileri bana da yardım edebilir mi ? ne yapıcagımı bilemiyorum zaman geçip gidiyo ama ben bu hastalıktan kurtulamıyorum . kızlar beni de duyun olur mu ...

normal zamanda kegeli nasıl yapmamız gerek onu pek anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…