Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güzel bir his oldugunu söylüyolar bir arkadasım hani en sevdiğin cikolatayı yerken zevk alırsın ya onun kat kat katttttı dedi merak ediyorum su iş olsun artık bende kocamı istiyorum sabırsızlıklaaaaa

güzel bir his oldugunu söylüyolar bir arkadasım hani en sevdiğin cikolatayı yerken zevk alırsın ya onun kat kat katttttı dedi merak ediyorum su iş olsun artık bende kocamı istiyorum sabırsızlıklaaaaa

bende bir hafta oldu yeneli daha zevk almıyorum şimdilik ama olsun sevdiğim adamla herşy güzel...inşallah sizde yaşarsınız bunları bir an önce :)

kızlarrr bol egzersizli geceler diliyorummmmmmm.... heyyyy çok konuşupda sayfalarrr doldurmayınnn yahu çok zor okuyorummm dermişimmmm okumadan da geçmiyorum her harfinizi...
işin şakası bol bol dile getirin çalışın egzersiz yapın laflayın kendinizi en iyi hissedeceğniz şekilde hazırlayın bacılarrr ....
iyi gecelerrrr

Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo. Şırdanaa Bitiyor helee..

ayy berayyy ıyyyy bende gelin geldim adanaya izmirden şırdanı görür görmez arkama bakmadan kaçtım ay canım o nasıl bişiy ya o şekil ne öyle görüntüsü çok değüşük bişiylere benziyo valla bravo sanaaa eğer bunlar elinden geliyosa ay benim elimden hiç gelmez adananın bazı yemekleri çok ağır salçalı yağlı alışamadım

slm bende üç buçuk yıldır evli yim ama hala ilişkiye giremedik bana yardımcı olun lütfen

canımmm bak bizde daha yenemedik hepimiz aynıyız ama ilk öncelikle dr a gözüktünmü bir sorun varmı yokmu son durumun ne sorun yoksa hemen egzersizlere başlamalısın canımm sayfanın başındaki kegel egzersizlerini oku ondan başla ve durumunu biraz açıkla neler yaşadın..

ayy kızlarr benim kocacık 2 gün izinli ay ben kafamı duvarlaramı vurayım geçen haftalardada böyle 2 gün üstüste izinliydi regl olmuştum deneyemedik bişiyler yapamadık bugün yine geldi 2 gün izinliyim dedi delirdim resmen şimdide tahriş sorunu var kötü şekilde ay ben ne kadersizim yaaa bu izinleri nasıl kullanamıyorum ayy olamaz kaç zamandır kendimi hazırlıyorum hep mesai kalıyordu yapamadık ya olamaz gerçekten çok kötü oldummmmm

canım beniiiiiim üzülme ya vardır bi hayır.öle değilmi.demekki biraz daha egzersiz yapmalısın.sen üzülme olurmuya sana hiç yakışmıyo böyle üzülmek karamsar olmak o benim işim

yokkk yaaa daha test falan yapmadım adetime 3 4 gün ar daha..bakalım.onu bekliyorum bi zmanı geçsin sonra yapaım testi....eee ben hamile kalırsam sende hemen çalışmalarını hızlandırırsın.:)yoksa ben napcam oğlanların turşusunu mu kurcam yahuu.senden başka dünür de istemem bak ona göreeeee...

canım beniiiiiim üzülme ya vardır bi hayır.öle değilmi.demekki biraz daha egzersiz yapmalısın.sen üzülme olurmuya sana hiç yakışmıyo böyle üzülmek karamsar olmak o benim işim

bu sefer üzüldüm canım yani bunlar benim için büyük kayıp zaten evlendiğimiz günden beri hep bi hastalık bulaştı başıma ondanda yenemedim düşük yaptım hayda hadi bekle onun için 2 buçuk hafta dediler bayram girdi araya şehir dışına gittik öyle 1 ay geçti sonrasında daha değişik şeyler geldi başıma 4 aylık evliyim ama ne hikmetse hep bişiy oldu eşimle doğru dürüst denemeler yapamadık ben bu bilinçle düzenli deneme yapabilsem yenerim ama yok işte düzen yok ah salak kafam ne diye aparatı zorlarsınn gerçekten moralim sıfır deneyip yapamamak beni üzmüyo deneme yapamamak beni üzüyo maalesef...

canım bak şunu bikere ii anla böyle yaşamayacaksın sadece sende diğelerinden fazla aksilik olmuş okadar.eksileri değil artıları gör yani 4 aylık evliyken bilinçlenmişsin benim ve benim gibiler gibi yılların geçmeyecek inş.ya sen yeterki iste bu sefer olmazsa bidahaki sefer ama olacak.bunlar senin moralini bozmamalı.biliyosunki vardır bi hayır biliyorum bunu söledim ama böyle düşünmelisin.canım hem bu tahrişler hastalıklar geçici şeyler en kötü günün böyle olsun.tamam üzülmek yok inş olacakkızarım ama böyle düşünürsen ve olumsuz söyediğin hiçbirşeyi duymak ve görmek istemiyorum artık.olumsuzluk yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkhadi gülümse ve o eski neşeli ve umutlu haline dön

delümmm ay hiç gülceğim yoktu inan karalara bağlamıştım kahkaha attırdın bana canım benim acaba fazlamı olumlu ve rahat düşünüyorum bunlar başıma geliyor diye düşünmeye başlamıştım..
hayırlısı artık inş. bundada bi hayır vardır yani vardır umarım yoksa normal değil bu durum:26: yatıyım ben Allah rahatlı kversin hepinize öpüyorum duanızı eksik etmeyin...

tebrikler canım.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

emin ol gerisi daha kolay tatlım.. buraya yazman en büyük adım burayı devamlı takip et sorularını sor inşallah yeneriz ama bir yerde yeter artık deyip başla lütfen egzersize...

slm bende üç buçuk yıldır evli yim ama hala ilişkiye giremedik bana yardımcı olun lütfen

canım burada muhakkak sana yardımcı olunur yeter ki sen takip etmeyi bırakma.. bu konunun ilk başındaki sayfaları okudun mu?? ya da ne aşamadasın neler yaptın bu zamana kadar biraz anlatır mısın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…