- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.421
söylemesi ayıppp benim istediğim günlerde evet etkilenebiliyorummm amaaaa yok adama göre yapyorsakkk ki(onun sağlık adına kullandığı ilaç dan da dolayı uzun sürdürtüyor onu=) işte o zamannnnn dır dır ediyorummmm ve ne etkilenemsiii söylene söyleneee modundayımmm çünki inanılmaz uzuyorrrrrrr eee can buu yaniii.. neyseeee amannn
güzel bir his oldugunu söylüyolar bir arkadasım hani en sevdiğin cikolatayı yerken zevk alırsın ya onun kat kat katttttı dedimerak ediyorum su iş olsun artık bende kocamı istiyorum sabırsızlıklaaaaa
Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo.Şırdanaa Bitiyor helee..
güzel bir his oldugunu söylüyolar bir arkadasım hani en sevdiğin cikolatayı yerken zevk alırsın ya onun kat kat katttttı dedimerak ediyorum su iş olsun artık bende kocamı istiyorum sabırsızlıklaaaaa
slm bende üç buçuk yıldır evli yim ama hala ilişkiye giremedik bana yardımcı olun lütfen
heh tmm o zaman takipteysen sustum
bende iyiyim canım nasıl olim işte finaller var onlarla uğraşıyorum
ayy kızlarr benim kocacık 2 gün izinli ay ben kafamı duvarlaramı vurayım geçen haftalardada böyle 2 gün üstüste izinliydi regl olmuştum deneyemedik bişiyler yapamadık bugün yine geldi 2 gün izinliyim dedi delirdim resmen şimdide tahriş sorunu var kötü şekilde ay ben ne kadersizim yaaabu izinleri nasıl kullanamıyorum ayy olamaz kaç zamandır kendimi hazırlıyorum hep mesai kalıyordu yapamadık ya olamaz gerçekten çok kötü oldummmmm
unuturmuyummm yaaaa bacımmmmmmm
pakizecimmmmmmmmm laf aramızda sizinoğlanlar evde kalacak ben diyimmmm çünküü bendeee tık yokkkkkkkkk bebek adınaaaaa sen ne ettin test yaptınmı pakizeeee hamileyseennn ne etcezzzz kızzzz
canım beniiiiiim üzülme ya vardır bi hayır.öle değilmi.demekki biraz daha egzersiz yapmalısın.sen üzülme olurmu ya sana hiç yakışmıyo böyle üzülmek karamsar olmak o benim işim
bu sefer üzüldüm canımyani bunlar benim için büyük kayıp zaten evlendiğimiz günden beri hep bi hastalık bulaştı başıma ondanda yenemedim düşük yaptım hayda hadi bekle onun için 2 buçuk hafta dediler bayram girdi araya şehir dışına gittik öyle 1 ay geçti sonrasında daha değişik şeyler geldi başıma 4 aylık evliyim ama ne hikmetse hep bişiy oldu eşimle doğru dürüst denemeler yapamadık ben bu bilinçle düzenli deneme yapabilsem yenerim ama yok işte düzen yok ah salak kafam ne diye aparatı zorlarsınn gerçekten moralim sıfır deneyip yapamamak beni üzmüyo deneme yapamamak beni üzüyo maalesef...
canım bak şunu bikere ii anla böyle yaşamayacaksınsadece sende diğelerinden fazla aksilik olmuş okadar.eksileri değil artıları gör yani 4 aylık evliyken bilinçlenmişsin benim ve benim gibiler gibi yılların geçmeyecek inş .ya sen yeterki iste bu sefer olmazsa bidahaki sefer ama olacak .bunlar senin moralini bozmamalı .biliyosunki vardır bi hayır biliyorum bunu söledim ama böyle düşünmelisin.canım hem bu tahrişler hastalıklar geçici şeyler en kötü günün böyle olsun.tamam üzülmek yok inş olacak kızarım ama böyle düşünürsen ve olumsuz söyediğin hiçbirşeyi duymak ve görmek istemiyorum artık .olumsuzluk yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk hadi gülümse ve o eski neşeli ve umutlu haline dön
Arkadaşlar merb.
Buradan beni bilen varmı hala bilemiyorum. Ben evleneli neredeyse 19 ay oldu. Evliliğimin 1 sene 3 haftasını vajinismuslu olarak geçirdim. 1 sene 3 hafta sorunda çok şükür yendim. Buradaki yazıları okurdum kendimi telkin etmeye çalışırdım.
Vajinismusu yendikten sonra o kadar çok bebek istiyordumki hiç korunmadım hemen bebeğim olsun istedim. Her ay bir umut bebeğim olsun diye tam 7 ay bekledim. Ve bu ay sonunda bebişimin olduğunu öğrendim. o kadar mutluyumki. 1.5 seneyi aşan evliliğimde hiç olmadığım kadar huzurlu, l, başı dik. Eşime gerçek anlamda eş olabilmenin huzuruyla yaşıyorum şu anda.
Ben bunu burda anlatma gereği duydumki benim gibi vajinismusu yenip bir an önce hayallerine kavuşabilmek adına bütün arkadaşlarıma bir umut aşılamak istedim. Rabbim hepinize gönlündekini versin.
burdakileri okuyunca acaba bende yenebilicekmıyım dıye gecırıyo insan içinden.sesimi duyduğun için ayrıca teşekkürler.kegeli yapıyorum evet .aynayı alıp vajinayı da bi çok kez inceledim dediğin gibi deliğide görebıliyorum sadece gerisine cesaret edemıyorum olmicakmış gibi geliyo her defasında.kaç aydır burayı sessızce okuyorum bilemezsın.. nedense 2 gün önce üye oldum bugunde yazmaya karar verdim.
slm bende üç buçuk yıldır evli yim ama hala ilişkiye giremedik bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?