Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alisyaaa yeteramabukadarrrr nasılsınız neler yapıyonuz bacılarrrrrrrrrrrrr...inşlh iyi gidiyordurrr egzersizlerrr

gökçe merhaba canım, regl dönemindeyim şu an, zaten biliyosun daha vajina deliğini yeni keşfettim :)) reglin bitmesini bekliyorum ve sabırsızlanıyorum açıkçası bakalım ben egzersiz denemelerinde neler yaşayacğm çok merak ediyorum, an be an paylaşıcam burdan :) ya perş. günü eşimin doğum günü, ona güzel bir hediye vermeyi planlıyordum bu işi halledip ama nasip olmayacak sanırım...ama doktora gitmek zor geliyor ya, sanırım gitmicem, regl bittiği gibi egzersizlere başlıcam, iç sesime çok güvenirim, iç sesim bi sorun yok sadece psikolojik diyor :))) ben de böyle tembelim işte ne yapam.inş. kısa zamanda halledersem ve olursa o zaman doktora gidip güzel bir muayene olmayı planlıyorum.
ve ayrıca burayı, sizleri çok seviyorum.. keşke ben de yensem de hikayemi paylaşsam, egzersiz yapanları aydınlatsam..ne güzel olurdu :)))

kendini kastığın zman orası kasılı kalmış kas yumağı gibi olyo şöyle düşün file torbalar varya 2 ucundan çekince dümdüz olur yanlardan açtığında kocaman geniş bi torbadır aslında vajinada öyle

sen nefes alıp vermelerine dikkat et ıkıdıkça parmağı ilerlet her ıkınmada deidğim gibi bol jel ve parmağını popoya doğru ilerletmeye çalış.düz ilerlettiğinde sanki duvar var gibi bi yere çarparsın bunun sebebi yönünün yanlış olmasındandır. hatta yönle ilgili forumda paylaşılan fotolar vardı onalrı bul
ama deidğim gibi popoya doğru ilerlet parmağı her ıkınmada biraz biraz ilelet ve tv nin karşısında yap mümkünse dizi izle müzik dinle .. bunalr seni rahatlatır ve kasların gevşer kendini sıkmazsın
duştan sonra yap egzersiz sıcak ortam ayarla kendine sıcakta kaslarının gevşemesine sebep olur üşüdüğün zman ısınmak içinde vücut kendini isteksiz kasar çünkü

sen bu noktada kendinede bissürü kişilerede söz geçiricennn daha durrrr halledecen inşlhhh bacımmm
merhaba alisyaaa nasılsınnn ?
bencede bitsede başlasan dimi sabırsızlanman harikaaaaa %95i geçtinnn demekkk harikaa kaldı egzersizlerinn ve son sürecinnn ha gayretttt

bidahaki doğumgününe yahuttt 14 şubatı varrrr bunun sonra akdınlar günü sonra 23 nisan sonra anneler günü sonra 19 mayısss sonraaa babalar günü var da varrrrrrr bacımmm sen yenn heleee inşlh

sende benim gibi zor ikna olanlardansın sanırımmmmmm ama başlaman harikaaa tebriklerrrr ben 1 yıl sessiz takip ettimmmm 1yılda gayet sesli takip ettimmm ve son 1 yılın son 5 ayında egzersiz yaptımm özellikle mayıs dönemii yok tatilde hallederim dedimm tatil oldu yok ramazan geçsin öyle halledeyim dedim yok okullar açılmadan yok kurban geçsin derkennnnnnn emineyle-davaro gibi hergüneee bişey buluyordummm ertelemeyi bırakayım dedimmm işte o annn asıl başladımmm veee adımalrım hızlandıııı .... şimdi tebrik ediyorum en yakın zamanda kurtulman ümidiyle bacımmm

zor ikna olanlardan degilde aşırı tırsak ve canı azlardanım diyebilirim serceyi soktuk bakalım aslanı ne zaman sokabilcez sen hangi aşamadasın cnm ? umarım sorunumz giderilir

zor ikna olanlardan degilde aşırı tırsak ve canı azlardanım diyebilirim serceyi soktuk bakalım aslanı ne zaman sokabilcez sen hangi aşamadasın cnm ? umarım sorunumz giderilir

BEN yenipde 3.ayınıda olma aşamasındayımmm bu yüzdennn harikasınnnn sen deee:) inşlh en yakın zamanda kurtulursunn

peki su an zorlanıyomusun girişlerde bide eşinle aartık ilişkiye girmek azda olsa zevk vermeye basladımıı ??

çok zor değil eriniyorumm soğuğu yıkanması erinme modundayım sen bana bakma tembellik var az bendeeee yokinan aparatlardan çok daha kolay çünkü canlı kanlı ve elastiki oluncaaaa öleeee sap gibi mumları yaptıkdan sonraaaaa bu nekiiii dur sende yen bak görcennnnn hem fikir olacazzzzzz

bende senin gibiyim gökçem ya çocuk olayı olmasa hiç yapmasamda olur yani pek istek yok gibi tembellik mi desem usengeclik mi desem bilmiyorum sorun eşimde değil biliyorum sorun bende ama ama amaaaaaaaan

erinmenin dısındaaa zevk alabiliyomusun yaa 3ay geçmiş dedin ya merak ettim birazdan egzersize baslıcam genee

erinmenin dısındaaa zevk alabiliyomusun yaa 3ay geçmiş dedin ya merak ettim birazdan egzersize baslıcam genee

söylemesi ayıppp benim istediğim günlerde evet etkilenebiliyorummm amaaaa yok adama göre yapyorsakkk ki(onun sağlık adına kullandığı ilaç dan da dolayı uzun sürdürtüyor onu=) işte o zamannnnn dır dır ediyorummmm ve ne etkilenemsiii söylene söyleneee modundayımmm çünki inanılmaz uzuyorrrrrrr eee can buu yaniii.. neyseeee amannn

güzel bir his oldugunu söylüyolar bir arkadasım hani en sevdiğin cikolatayı yerken zevk alırsın ya onun kat kat katttttı dedi merak ediyorum su iş olsun artık bende kocamı istiyorum sabırsızlıklaaaaa

güzel bir his oldugunu söylüyolar bir arkadasım hani en sevdiğin cikolatayı yerken zevk alırsın ya onun kat kat katttttı dedi merak ediyorum su iş olsun artık bende kocamı istiyorum sabırsızlıklaaaaa

bende bir hafta oldu yeneli daha zevk almıyorum şimdilik ama olsun sevdiğim adamla herşy güzel...inşallah sizde yaşarsınız bunları bir an önce :)

kızlarrr bol egzersizli geceler diliyorummmmmmm.... heyyyy çok konuşupda sayfalarrr doldurmayınnn yahu çok zor okuyorummm dermişimmmm okumadan da geçmiyorum her harfinizi...
işin şakası bol bol dile getirin çalışın egzersiz yapın laflayın kendinizi en iyi hissedeceğniz şekilde hazırlayın bacılarrr ....
iyi gecelerrrr

Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo. Şırdanaa Bitiyor helee..

ayy berayyy ıyyyy bende gelin geldim adanaya izmirden şırdanı görür görmez arkama bakmadan kaçtım ay canım o nasıl bişiy ya o şekil ne öyle görüntüsü çok değüşük bişiylere benziyo valla bravo sanaaa eğer bunlar elinden geliyosa ay benim elimden hiç gelmez adananın bazı yemekleri çok ağır salçalı yağlı alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…