Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinizmusu yenen arkadaşlar; sizler egzersiz yapmaya başladıkta ne kadar süre sonra yendiniz bu illeti?

Merhaba Canım..

Bu Kişiden Kişiye değişir. Kesinlikle belirli bir süre yoktur. 4 Gün egzersiz yapıp Yenen arkadaşlarımız Bile Oldu.
Bu Kişide İstek ve Azim 'e bakar. Sen İstekli ve azimli olduğun sürece çok kısa bir sürede Vajinismusu Yenebilirsinn

kızlar dün gece serce parmaktan sonra işaret parmagıma geçeyim dedim ama zorla aldım sonuna kadar degilde orta bguma kadar cok zonkladı içerde 5 dk beklettim alıssın diye ama snki gene duvar var popoya dpgruu itiyorum gitmiyo ilerlrmiyo elim bi kıkırdaga carpıyo sanki parmagımı bişey sıkıyor anlamadım bide o delik dün gece baktım ilk yaptıgım egzersize göre iyice acılmıs yani ıkınınca güzelce acılıyo bunun 2 katı kadar daha delik genişlerse tamam olur bence ama ilerleyemiyorum ilerleyemediğim içinde dahada büyültemedim kalın mumu deneyim demiştim sade bası girdi ama asırı yandı ve battı bide bittikten sonra o bölgemde sanki deri döküntüsü gibi bembeyaz kırılmıs et parcaları vardı kızlar yanlıs bişey yapmıyorum inş. o gelen deri döküntüleri bugun vc ye gittim tahret alırken gene geldi elime sanki banyo yaparsınızda kese yaptıgımızda kirler dökülür ya ölü deri döküntüsü bendende bembeyaz deri döküntleri geliyo anlamadım nedir :18: yanlıs bişey yapmıyorumdur umarım. ben aksamları egzersiz yapabiliyorum bu aksamda bakacam ne olcak ama serce ve işareti yaptım bi şekilde ama orta boguma kadar bkalım ne olcak. bana bilgi verirmisiniz kızlarrrrrrrr

mumu birşeye sarıyormusun vajinaya sokarken..?

Canım zaten Adanalı Olupta Şırdanı Sevmeyen Yoktur. Ve Şırdan sadece Adanada Olur.
Onun Dış görünüşüne Bakıp Yememişsen Cidden Yanlış Yapmışsın. Önce Bir ye Ondan sonra Bak bakalım Böylee Iyyy diyebilcek misin
Cidden tadı filan çok güzel kuzum. Ve Türkiyenin En Güzel Yemeklerinin Olduğu yerler bellidir. ADANA-ANTAKYA-GAZİANTEP-URFA Yemek Konusunda Bu Şehirleri Tek Geçerim

Tatlımm Benimm Bravo sanaa

Bak Penise Otururken Ikınarak Otur. Ayy varyaa Öylee Bir kayıyo ki. Çok Kolayca Giriyo. Ikınarak Oturmayı Unutmaa

şırdan mı dedin :111: bayılırım acılı acılı :) beray çok haklısın canım ooo bayadır yemiyorum vallla kötü oldum :))))

bu arada merhaba kızlar şırdan lafını duyunca kendimden geçtim :) yemeyi, yapmayı ve yedirmeyi çok severim de...

Ayy ayy ya ben kuzumm. Çook seviyorum. Yok Böyle Bir lezzet yaa
Benimdeee Canım istediii Valahii

Eki Görüntüle 604927 Eki Görüntüle 604927

kızlar bu sekilde yapmaya calısıyorum gene olmuyor acaba bi yerlerde yanlısmı yapıyorum parmagımı orta boguma kadar ileri sokabiliyom ama dahada ileri gitmiyo ne asagı ne yukarı gidemiyorum sanki bi kıkırdak carpıyo ne ileri ne geri izin vermiyo anlamadım bana yardımcı olurmusunuz ??

şırdanı merak ettim Antakya da kaldığım sürelerde Adanalı bir ev arkadaşım vardı şimdi ona sordum şırdan ne niye bana yedirmedin diye oda her yerde yenmez dedi anlattı ne olduğunu ama gerçekten kebabı ve şalgamı Adana da tatmak lazım ben şalgam sürmezdim ağzıma Adanın has şalgamını içtikten sonra şalgam tiryakisi oldum dediğin gibi canım Antakyanında yemekleri çok güzel 3 yıl kaldım orda hele mezeleri aman ağzım sulandı

evet yaparken ya dr eldiveni yada prezarvatif kullanıyorum parmk olsun baska bişey olsun hijyen acısından

ben şahsen böyle bir şeyle karşılaşmadım zar pıhtısımı acaba ilginç bir doktora git bence ertleme neden olduğunu öğren ihmal etme sonucta alt bölgemiz cok önemli biz kadınlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…