Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

HADİ BAKALIM HAYALCİM HARİKASINNNN erteleme hastalığı bu... gerçi ben diğer işlerimi erteler oldumm bunu yendim amaaaa
HAYAL KULLANICI PROFİLLERİNDEN DEĞİŞTİRCENNNN

kayraaaa kesinlikleeee çok net bir cümle yazmışsınnnnnnn harikasınnnnnnnnnn haberdar olacağıma eminimmmmmmmmmmm inşlh pek yakında yenmek nasip olurrrr...
bende günün birinde böyleee bu sıkıntımdan kurtulupdaaa olumlu cümleler yazacağmı 5 ay önce deselerrrr buna bile delirridimmmmmmm dalgamı geçyolar diyeee cidden gayet samimice anlattım kendimiii bennn yendiysemmmmmmmm herkessssssssss yenerrrrrrrrrrrrrr..... harikasınızzzzz bol egzersizle kalın bacılarrrrrrrrr

af allahım af inşallah bende senin gibi konuşurum 5 ay sonra .. isyan etmek istemiyorum herşey allahtan evet ama bunu yenmek bırazcıkta bızım elımızde bunun farkındayım.gel gör ki insan bazen kendisinie laf anlatamıyo yeniliyo kendisine içinden geçenlere.. samimiyetinden hiç şüphem yok inan enerjin o kadar sıcak geçıyo ki yazdıklarından

tam egzersilere devam edicektim regl oldum malesef ama ben buurda yazıp içimi dökerek ruhsal egzersiz yapmaya karar verdim. iyi ki var burası yoksa kimseye anlatamayıp kafayı yerdim. o kadar rahatlattı ki sizlerle paylaşmak, yalnız olmadığımı bilmek. herkese tek tek teşekkürler çok tatlısınız.

sende tatlısın hepbirliktw atlatıcaz inşallah.rabbim herkese bi uğraş veriyo bizimkide bu ne yapalım bizede yenmek düşüyo

hepimiz aynı dertten muzdaribiz.o kadar garip ki hayatımızda bir sürü arkadaşımız dostumuz var derdımızı burda hiç tanımadgımz görmedgımz ınsanlarla paylaşıyoruz.çünkü biliyoruz ki derdimizi bi tek bizimle aynı derdi çeken anlayabilir.dışardan baktıklarında bu kadar kolay bişeyı nedne yapamıyosnz dıyen ınsanlarla bunu paylaşmaktansa burda paylaşıp içimizi dökmek gercekten cok güzel.bende çok teşekkür ediyorum burayı açıp bizi yalnız bırakmayanlara )

vajinizmusu yenen arkadaşlar; sizler egzersiz yapmaya başladıkta ne kadar süre sonra yendiniz bu illeti?

canım o senin azmine bağlı 1haftada yenen var 1ayda da yenen var bir kaç günde de, olay sende bitiyor istekli olursan ben bunu başarıcam dersen bi iki günde bile yenebilirsin, hep diyoruz hiçbisey yok acı yok ama yaptıktan sonra büyük bi mutluluk var ve hepimiz bu mutlulugu yaşamayi hakediyoruz eğer ben yaptıysam sende yaparsın, o da yapar, herkes de yapar bizim birbirimizden bi farkımz yok ki sadece azim ve istek kafanda herşeyi sıfırla ve acıyı unut

kızlarr uzun ugraslar sonunda egzersize basladım bugun 2. kez deneyeceğim serce parmagımı bitimine kadar sokabiliyorum yalnız söyle bir durum var popoyo dogru itiyom ama ilerlemiyor dahada sankii parmagımı soktugumda yanda ve parmagımı soktugumun ucunda yani arkada bi et var yada duvar rahat olmaya calısıyorum ama genede o bölgeler ne anlayamadım acaba popoya dogru ittirdim diye aklıma sey geldi popo yanakları olmasın acaba benmi yanlıs ittim iyice baskı olusuyo itince cunkuu ve ilk yaptıgımda o delik eskiye göre acıldı eskiden ıkınınca zor gözükürdü simdi ıkınıyom hemen gözüküyo bide parmagı alısıyım diye içerde 5 dk bekllettim cıkarttım tekrar soktum kanamam olmadı ama bembeyaz akıntı tarzında seyler geldiii su geldi baya bildiğin bembeyaz. sonra gece dayanamadım işaret parmagımı sokıyım dedim o zorladı bir boguma kadar sokabildim yanma ve batma olduu dahada yapamadım cektim elimi simdi ben bi kac gün serce parmaklamı egzersiz yapsam sizce ? kac günde biter bilmem ama cook mutlu oldum inanmıyorum halaa ben tırsak ve korkak ben oldu inanamadım ama kc aydır erteledim kustum basım döndü titredi derken oldu umarım kısa sürede kocamın karısı olabilirim o dediğim yerler nereler ben anlauamadım sekilede baktım vaji fotosuna anlayamadım.Kızlar ne kadar süre egzersz yapıyosunuz bu arada ?

teşekkür ederim canım Allah hepimize nasip etsin eğer dr muayenesi sonucu fiziksel açıdan bir problem yoksa yenememen için hiç bir neden yok buna emin ol ve sen bunu bizler gibi yendikten sonra diyeceksin ki bu muydu beni ve esimi mutsuz eden, beni gecelerce aglatan sey bu muymus deyip kizicaksin kendine neden bu kadar bekledim diye, burda yenen herkes sadece şunu söyler: bunca zaman bosu bosuna beklemisim.

zaman çabuk geçiyor en güzel günlerimizi alıp götürüyor bizden o yüzden beklemek ve ertelemek o kadar saçma ki, kendine güven 'basaricam' de ve akisina bırak inan herşey çok güzel olucak.

ben 16aralıkta yendim ve şu anda bebek çalışması içine girdik aralıktan önce bana deselerdi ki sen bunu yeneceksin ve bebek isteyeceksin diye hayatta inanmazdim ama şimdi tam da öyle oldu.

herşey kafada bitiyor buna inan ve elinizi çabuk tutun yenenler diğer topige transfer oluyor ve orda Allahin izniyle bebek haberlerimide paylasicaz

sen daha yeni mi başladın egzersizlere ben seni 1-2 ay önce görmüştüm konuşmuştuk burda

neyse başlamana sevindim. öncelikle hiç korkma orada sadece 1 tane boşluk var yani başka ddelik istesende bulamazsın.. vajina kocaman bi boşluk
orada et olması mümkün değil merak etme

sen serçe parmağa alışana kadar devam et zaten sen isteyeceksin daha kalın aparatlar kullanmayı yada 2 parmak almayı. yanma ilk girişte çok normal o kadars abretmen klazım bunun dışında eğer yanma olmasın istiyorsan az etkili bi uyuşturucu ilaç var anestol pomad bende kullanıyorum hala

birde bol bol kayganlaştırıcı jel kullanamyı unutma jel çok önemli kayganlık arttıkça yanma da az olur senin alışmanda.
hijyene dikkat et eldiven yada prezervatif kullan. ben ilk başladığımda 1 kutu prezervatif aldım 10 adet vardı içinde bu kutuyu bitirdiğimde vajiyide yenmiş olucam diye şartlandırmıştım kendimi..veee son 2 tane kala yendim vajiyi..

unutma vaji erteleme hastalığı ertelersen yenemezsin.
kendine bi tarih belirle ve o zaman kadra eynicem de kendine önce kendin inan

vajinizmusu yenen arkadaşlar; sizler egzersiz yapmaya başladıkta ne kadar süre sonra yendiniz bu illeti?

vajinimusu yenmek için önce kararlı olman lazım

kendine bir tarih belirlemen lazım mesela benim yendiğim zaman forumdaki arkadaşlarla yılbaşına kadar yenelim diye kararlaştırmıştık

tarih belirlemek çok önemli .

ama sorduğun soruya gelecek olursak eğer hergün egzersiz yaparsan 1 hatfada yenersin
eğer biraz tembellik yaparsan 2 haftada yenersin burda ki herkes bu zamanlarda yendi
ama tabiii 4 günde yenen de oldu
herşey sana bağlı

yaa yazımdanda görüldüğü gibi kac zamandır buralardaydım ama yapamadım deneyecem deneyecem bi türlü olmuyodu basım döndü titredim derkenn dün gece oldu devam edicem egzersizime ama o arkadakii duvar gib i yer sertti. sanki serce parmagımı birisi ısırıyo sanırım kasıldım ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…