Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

korkma ama dr a gitmen için bukadar yazıyorum çünkü kanama yani adet dışı kanama bu şakaya gelmez geçiştirmeye hiç gelmez oyüzden dr canım geciktirmeden ben hemen gitmiştim sende git...

tamam gidicem.yarın sabahtan giderim oturduğum yer hastaneye çok uzak.yani burda varda kadın doğumcusu iyi değil.o yüzden büyük hastaneye giderim

tamam gidicem.yarın sabahtan giderim oturduğum yer hastaneye çok uzak.yani burda varda kadın doğumcusu iyi değil.o yüzden büyük hastaneye giderim

tmm canım sorunsuz bir şekilde haberlerini bekliyoruz inş. bişiy yoktur içini rahat tut sabah mutlaka git ...

Arkadaşlar birşey sorcam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum ve kulak çubuğuylada yapabiliyorum ama mumla yada başka bir aparatla yapamıyorum parmak egzersizlerinde çok rahatım acıma falanda olmuyor bana ne tavsiye edersiniz başka Egzersizlere devam etmeliyim dimi yada denemelimiyim artık

canım kendini hazır hissediyosan yap ama bana sorarsan parmak egzersizlerine biraz daha ağırlık ver

o beyaz sümüksü gibi şey ne yav bende de oldu hala da oluyo ilşki sırasında ne ki o normal dimi :26:

bence parmakta rahat isen onunla iyice çalış ve alıştır tatlım... bana da aparatın düşüncesi ve yapması çok zor gelmişti... ama kendimi zorladım önce çok ince daha sonra 1cm 1 cm kalınlaştırarak ilerledim canım.. inşallah yeneriz güzel haberlerini bekliyorum

canım hepsiyle yapmak zorunda değilsin :) parmakla rahatsan parmakla devam et. hangi aşamadasın bilmiyorum ama eğer parmaklarını tek tek rahat alıp rahat ahıp çıkarmayı almayı bitirdiysen 2 parmağa geçebilirsin :) 2 parmağı da rahat alıp çıkardıktan sonra 3 parmağa geç. bu arada her yeni aparatı aldıktan sonra bekletebildiğin kadar beklet içinde canım.

ceceemmm sen vajiliyken hamile mi oldunnnn nasıl oldun kız öyle hemennn

merhabalar bacılar nasılsınnnızzz egzersizler nasılll
hobby nasılsınnnnnnnnnnnnn alisyaaaa ne aşamalardasınnnnnnn

kayraaa durumun nasıl daha iyi hissediyormusun bacım

inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan
bacımmmmmmmmm minacımmmmmmmmmmmmmm dur birr sakin ol cecem demiş zaten kesin yarın gidiver dr a..

ama bu dediğin bende de oldu reg döneminde çok iyi akıntım olamamıştııı ve bitince 4 gün sonraaa birtakım bitki çayları içmiştimmm ve evide koltukalrı kaldır süpür sil yapmıştımmm ve o zamanlar çok çok az da egzersiz yapardımmm öyle bir akıntım olmuştu 2 gün çok az şekildeee bakalım inşlh öyle düşük müşük değildi inşllhh git
ve bizleride haberdar etttt iyisindir İNŞALLAH

selaaaaammmm bacımmm hoşgedlin..

canım ya dua edin moralim çok kötü halen daha damla damla geliyo

ben şimdi dün akşam oturdum aynanın karşısına kulak çubuğu deilde parmakla denedim serce parmagımı yarısına kadar gırdırebıldım.sonra cıkardım her neyse bi ucundan başladım işte egzersize :)) ama sorun şu ki gündüzleri egzersiz yapamıyorum her an biri gelicek korkusuyla çünkü kaynanamlar alt katımda oturuyo napıcam ben ya

selam kızlar hepinize kolay gelsin...valla işten geldim ben çok yorgunum sınav dönemi şu aralar acayip yoğun geçiyor..evde de bir sürü iş birazdan ev işlerine başlıcam, bi buraya bakayım dedim ne var ne yok diye.ben hala regl dönemindeyim ama sonlarına yaklaşıyor, lekeye dönmedi ama 1-2 güne döner, bugün duş alıcam, duştan snra egzersiz yapsam adet bitmeden bişi olur mu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…