- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.481
kızlar dün gece serce parmaktan sonra işaret parmagıma geçeyim dedim ama zorla aldım sonuna kadar degilde orta bguma kadar cok zonkladı içerde 5 dk beklettim alıssın diye ama snki gene duvar var popoya dpgruu itiyorum gitmiyo ilerlrmiyo elim bi kıkırdaga carpıyo sanki parmagımı bişey sıkıyor anlamadım bide o delik dün gece baktım ilk yaptıgım egzersize göre iyice acılmıs yani ıkınınca güzelce acılıyo bunun 2 katı kadar daha delik genişlerse tamam olur bence ama ilerleyemiyorum ilerleyemediğim içinde dahada büyültemedim kalın mumu deneyim demiştim sade bası girdi ama asırı yandı ve battı bide bittikten sonra o bölgemde sanki deri döküntüsü gibi bembeyaz kırılmıs et parcaları vardı kızlar yanlıs bişey yapmıyorum inş. o gelen deri döküntüleri bugun vc ye gittim tahret alırken gene geldi elime sanki banyo yaparsınızda kese yaptıgımızda kirler dökülür ya ölü deri döküntüsü bendende bembeyaz deri döküntleri geliyo anlamadım nedir :18: yanlıs bişey yapmıyorumdur umarım. ben aksamları egzersiz yapabiliyorum bu aksamda bakacam ne olcak ama serce ve işareti yaptım bi şekilde ama orta boguma kadar bkalım ne olcak. bana bilgi verirmisiniz kızlarrrrrrrr
Eki Görüntüle 604927 Eki Görüntüle 604927
kızlar bu sekilde yapmaya calısıyorum gene olmuyor acaba bi yerlerde yanlısmı yapıyorum parmagımı orta boguma kadar ileri sokabiliyom ama dahada ileri gitmiyo ne asagı ne yukarı gidemiyorum sanki bi kıkırdak carpıyo ne ileri ne geri izin vermiyo anlamadım bana yardımcı olurmusunuz ??
ya bunu sizinle paylaşmak istiyorum çünkü başka kimseye anlatamam.bu akşamda yaptık eşimle ama biraz farklı oldu.biraz açık yazcam şimdiden kusura bakmayınben yendim 26 aralıkta çok şükürfakat eşim içime hiç boşalmamıştı.ilkinde zaten gitgel olmadı.ikincide oldu ama bazı sebeplerden boşalamadı.sonra regl oldum<regl bitti denerken yanlış yere baskı yapmışım sanırım yarık gibi bişey oldu çok küçüktü.o akşam yapmadık.dün akşamda yine yaptık ama yarık çok yaktığı için gitgel yapmadık.bu akşam yarık yine yakıyodu ama geri adım atmadımve yaptık yine gitgelde oldu.veeeeeeeee ben üstte olmama rağmen eşim yaptı normalde ben eşim az bi hareket etse heycanlanır kasılırdım hiç öle bişey olmadıçok şükür ilk defa içimede boşaldı ve ağlamaya başladı hemde hüngür hüngür.o ağladı ben ağladım...ağlarken bi yandan da ona bu mtluluğu yaşattığım için teşekkür ediyo ha birde gitgel yaparken iki kere pns çıktı ve ben yarım saatte zorla aldığım şeyi 3 saniyede aldım hemde iki defa ya kızlar inanın hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç acımıyo ve eşinizin o mtluluğu görülmeye değer kesinlikle yine üstteyim altta alamadım ama sorun değil herşey zamanı gelince olur inş.okuyan ve yenememiş olanlar pes etmeyin ya acı olsa nasıl 3 saniyede tekrar sokayım yok öle bişey acı yooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk .hadi egzersiz yapın ve yenin.kararlı azimli istekli ve cesaretli olun.önünüze çıkacak olumsuzlukları görmeyin gözünüzde büyütmeyin ertelemeyin.önce kendiniz için sonra sizi sabırla bekleyen eşiniz için yenin.hadi artık teker teker halaylarınızı çekelim.biraz uzun ve açık oldu kusura bakmayın.ama sizden başka kimle paylaşabilirdim bu mutluluğumu
şırdanı merak ettim Antakya da kaldığım sürelerde Adanalı bir ev arkadaşım vardı şimdi ona sordum şırdan ne niye bana yedirmedin diyeoda her yerde yenmez dedi anlattı ne olduğunu ama gerçekten kebabı ve şalgamı Adana da tatmak lazım ben şalgam sürmezdim ağzıma Adanın has şalgamını içtikten sonra şalgam tiryakisi oldum dediğin gibi canım Antakyanında yemekleri çok güzel 3 yıl kaldım orda hele mezeleri aman ağzım sulandı
Canım zaten Adanalı Olupta Şırdanı Sevmeyen Yoktur. Ve Şırdan sadece Adanada Olur.
Onun Dış görünüşüne Bakıp Yememişsen Cidden Yanlış Yapmışsın. Önce Bir ye Ondan sonra Bak bakalım Böylee Iyyy diyebilcek misin
Cidden tadı filan çok güzel kuzum. Ve Türkiyenin En Güzel Yemeklerinin Olduğu yerler bellidir. ADANA-ANTAKYA-GAZİANTEP-URFAYemek Konusunda Bu Şehirleri Tek Geçerim
canım o zonklama, duvar hiisi, kıkırdak hissi kendini kasmandan sıkmandan kaynaklanıyo. kendini iyice bi rahat bırak alırken nefes alıp ver, ıkınmayı dene, bi de gözlerini kapat ve bırak kendini ondan sonra al parmağını. deri döküntüsü konusunda bişey diyemiyecegim ama deri olduğuna eminmisin. böyle döküntü gibi küçük küçük iltihap ya da akıntı olmasın
minacım senin çalışmaların ne durumda canım nasılsın
şırdanı merak ettim Antakya da kaldığım sürelerde Adanalı bir ev arkadaşım vardı şimdi ona sordum şırdan ne niye bana yedirmedin diyeoda her yerde yenmez dedi anlattı ne olduğunu ama gerçekten kebabı ve şalgamı Adana da tatmak lazım ben şalgam sürmezdim ağzıma Adanın has şalgamını içtikten sonra şalgam tiryakisi oldum dediğin gibi canım Antakyanında yemekleri çok güzel 3 yıl kaldım orda hele mezeleri aman ağzım sulandı
Evet tatlım aynen Öyle. Bu Şırdan zaten sadece Adana'da Var. Adana Dışında Başka Hiç bir yer yapmazda Bilmezde.
Off Off off bana şalgamla kebap demee zatennBayılıyorum da onlara Tam Bir Adanalıyım yaaa
ay yasakmı bilmiyom ama al sana şırdann Eki Görüntüle 604966 bu işte
iyi gidiyor aparatı 7 cme kadar genişlettim.bu şekilde 2 gün daha yapıyım diyorum.canım SIKKIN sabah kalktım adetim çoktan bitmesine rağmen adet gibi kan geldi.acaba zardan kalan bişeyler mi varda egzersizden dolayı kan geldi.kafam karıştı.bilemedim ki
Kuzumm O Şırdan Niye Siyahlaşmış öyleee
Öylee Olmaz bu şırdan da Bir tuhaflık varr
canım daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama modunu düşürme neolursa olsun bak arkadaşlar bir bir yeniyo nasıl mutlular maşallah bizde güzel haberlerimizi verelim kader arkadaşım
iyi gidiyor aparatı 7 cme kadar genişlettim.bu şekilde 2 gün daha yapıyım diyorum.canım SIKKIN sabah kalktım adetim çoktan bitmesine rağmen adet gibi kan geldi.acaba zardan kalan bişeyler mi varda egzersizden dolayı kan geldi.kafam karıştı.bilemedim ki
adet gibi derken bi kan boşalmasımı yaşadın canım yoksa 1 damlacık bişeymi ve rengi nasıldı ??
evet bi anda tuvalete oturur oturmaz boşaldı.kıpkırmızı adetimdeki gibi. offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?