- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.481
minacım senin çalışmaların ne durumda canım nasılsın
şırdanı merak ettim Antakya da kaldığım sürelerde Adanalı bir ev arkadaşım vardı şimdi ona sordum şırdan ne niye bana yedirmedin diyeoda her yerde yenmez dedi anlattı ne olduğunu ama gerçekten kebabı ve şalgamı Adana da tatmak lazım ben şalgam sürmezdim ağzıma Adanın has şalgamını içtikten sonra şalgam tiryakisi oldum dediğin gibi canım Antakyanında yemekleri çok güzel 3 yıl kaldım orda hele mezeleri aman ağzım sulandı
Evet tatlım aynen Öyle. Bu Şırdan zaten sadece Adana'da Var. Adana Dışında Başka Hiç bir yer yapmazda Bilmezde.
Off Off off bana şalgamla kebap demee zatennBayılıyorum da onlara Tam Bir Adanalıyım yaaa
ay yasakmı bilmiyom ama al sana şırdann Eki Görüntüle 604966 bu işte
iyi gidiyor aparatı 7 cme kadar genişlettim.bu şekilde 2 gün daha yapıyım diyorum.canım SIKKIN sabah kalktım adetim çoktan bitmesine rağmen adet gibi kan geldi.acaba zardan kalan bişeyler mi varda egzersizden dolayı kan geldi.kafam karıştı.bilemedim ki
Kuzumm O Şırdan Niye Siyahlaşmış öyleee
Öylee Olmaz bu şırdan da Bir tuhaflık varr
canım daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama modunu düşürme neolursa olsun bak arkadaşlar bir bir yeniyo nasıl mutlular maşallah bizde güzel haberlerimizi verelim kader arkadaşım
iyi gidiyor aparatı 7 cme kadar genişlettim.bu şekilde 2 gün daha yapıyım diyorum.canım SIKKIN sabah kalktım adetim çoktan bitmesine rağmen adet gibi kan geldi.acaba zardan kalan bişeyler mi varda egzersizden dolayı kan geldi.kafam karıştı.bilemedim ki
adet gibi derken bi kan boşalmasımı yaşadın canım yoksa 1 damlacık bişeymi ve rengi nasıldı ??
evet bi anda tuvalete oturur oturmaz boşaldı.kıpkırmızı adetimdeki gibi. offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
peki halen devam ediyormu canım ve regl in ne zaman bitti ?
reglim 7sinde bitti.şuan da pet koydum az az geliyo
canım dr a gitmelisin bu normal değil benimde hamilelik zamanımda adetimden sonra kanamam olmuştu öyle düşük yaptığımı öğrenmiştim yani hamile olduğumu bilmeden düşük olmş öyle dedi dr yada içerde farkına varmadan hasar vermiş olabilirsin birşeylere yada ara kanama geçiriyor olabilirsin yani mutlaka gitmelisin hatta hemen böyle şeyler şakaya gelmez umarım birşey yoktur..
bende gitmeyi düşünüyorum.eğerki hamileysem aparatlar düşüğü tetiklermi
ya ilk zamanlar dr lar ilişkiye ara verin diyorlar genelde ilk 3 ay sonra sorun yoksa devam edebilirsiniz diyorlar ama bilemiyorumki canım tetiklemez heralde sonuçta pns gibi değil ve sonuna kadar tam almıyorsundur ama yinede bunu dr bilir sadece başımdan geçen olayı düşünürekten bunları söyliyebiliyorum ben ozamanlar eş denemesi yapıyordum ve çok kasıyordum kendimi kastığımdan başıma gelmişti ufak birde düşme yaşamıştım sonra kan geldi neyse sen git hemen bekleme inş. önemli bişiy yoktur...
inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?