Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minacım senin çalışmaların ne durumda canım nasılsın

iyi gidiyor aparatı 7 cme kadar genişlettim.bu şekilde 2 gün daha yapıyım diyorum.canım SIKKIN sabah kalktım adetim çoktan bitmesine rağmen adet gibi kan geldi.acaba zardan kalan bişeyler mi varda egzersizden dolayı kan geldi.kafam karıştı.bilemedim ki

ay yasakmı bilmiyom ama al sana şırdann bu işte

Evet tatlım aynen Öyle. Bu Şırdan zaten sadece Adana'da Var. Adana Dışında Başka Hiç bir yer yapmazda Bilmezde.
Off Off off bana şalgamla kebap demee zatenn Bayılıyorum da onlara Tam Bir Adanalıyım yaaa

bence de tam bir Adanalı gördüm seni arkadaşımda öyleydi ondan bilirim

yemek derken acıktım ben yemeğe gidiyom hepinize iyi öğlenler şekerlerim

Son düzenleme:

canım daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama modunu düşürme neolursa olsun bak arkadaşlar bir bir yeniyo nasıl mutlular maşallah bizde güzel haberlerimizi verelim kader arkadaşım

canım daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama modunu düşürme neolursa olsun bak arkadaşlar bir bir yeniyo nasıl mutlular maşallah bizde güzel haberlerimizi verelim kader arkadaşım

yok da canım kanı görünce nevrim döndü.anlam veremiyorum niye kan geldi diye çünkü egzersiz yaparken acımıyo gayet kolay yapıyorum.tahriş de yok.öyle canım ya

adet gibi derken bi kan boşalmasımı yaşadın canım yoksa 1 damlacık bişeymi ve rengi nasıldı ??

reglim 7sinde bitti.şuan da pet koydum az az geliyo

canım dr a gitmelisin bu normal değil benimde hamilelik zamanımda adetimden sonra kanamam olmuştu öyle düşük yaptığımı öğrenmiştim yani hamile olduğumu bilmeden düşük olmş öyle dedi dr yada içerde farkına varmadan hasar vermiş olabilirsin birşeylere yada ara kanama geçiriyor olabilirsin yani mutlaka gitmelisin hatta hemen böyle şeyler şakaya gelmez umarım birşey yoktur..

bende gitmeyi düşünüyorum.eğerki hamileysem aparatlar düşüğü tetiklermi

bende gitmeyi düşünüyorum.eğerki hamileysem aparatlar düşüğü tetiklermi

ya ilk zamanlar dr lar ilişkiye ara verin diyorlar genelde ilk 3 ay sonra sorun yoksa devam edebilirsiniz diyorlar ama bilemiyorumki canım tetiklemez heralde sonuçta pns gibi değil ve sonuna kadar tam almıyorsundur ama yinede bunu dr bilir sadece başımdan geçen olayı düşünürekten bunları söyliyebiliyorum ben ozamanlar eş denemesi yapıyordum ve çok kasıyordum kendimi kastığımdan başıma gelmişti ufak birde düşme yaşamıştım sonra kan geldi neyse sen git hemen bekleme inş. önemli bişiy yoktur...

inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan

inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan

korkma ama dr a gitmen için bukadar yazıyorum çünkü kanama yani adet dışı kanama bu şakaya gelmez geçiştirmeye hiç gelmez oyüzden dr canım geciktirmeden ben hemen gitmiştim sende git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…