Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o zonklama, duvar hiisi, kıkırdak hissi kendini kasmandan sıkmandan kaynaklanıyo. kendini iyice bi rahat bırak alırken nefes alıp ver, ıkınmayı dene, bi de gözlerini kapat ve bırak kendini ondan sonra al parmağını. deri döküntüsü konusunda bişey diyemiyecegim ama deri olduğuna eminmisin. böyle döküntü gibi küçük küçük iltihap ya da akıntı olmasın

Canım Bu Kegel Egzersiziyle ilgili bişey diye Biliyorum Ben.:44::44:
Kegel egzersizi yaptığında o gergin kaslar yok Oluyor. Sen parmağını Dümdüz sokucaksınn. Yana sağa sola saptırmadann. Oralarla İşin Yok Çünkü

oyy canım benim çok sevindim Allahım daim etsin mutluluğunuzu tamam iyiyim bugün güzel uyandım inş. inş. demekten başka bişiy yok :)))

Evet tatlım aynen Öyle. Bu Şırdan zaten sadece Adana'da Var. Adana Dışında Başka Hiç bir yer yapmazda Bilmezde.
Off Off off bana şalgamla kebap demee zatenn Bayılıyorum da onlara Tam Bir Adanalıyım yaaa

bilemiyorum canım ya belki ilerleyen zamanlarda olabilir kv yapmıştı geçen hafta eşim falan onlar götürdüler valla ben yiyemedim hayırlısı bakalım ki kv dediklerine göre şırdanda ustaymış ondan iyisi tanımayız diyo herkez akrabaları vs komşu kim varsa aynı şeyi diyo belki birgünn nolabilirrrr

deri döküntüsü gibi geldi bana bembeyaz sümüksü şey geliyo onu biliyorum ama bembeyaz döküntüyü anlayamadım bir arkdasım sey diyo orası zedelendi diye belki gelmiştir cünkü sürtünmeden gelen döküntüde olabilir dedi ama agrım su an yok ama korkumdan sorayım dedim

minacım senin çalışmaların ne durumda canım nasılsın

iyi gidiyor aparatı 7 cme kadar genişlettim.bu şekilde 2 gün daha yapıyım diyorum.canım SIKKIN sabah kalktım adetim çoktan bitmesine rağmen adet gibi kan geldi.acaba zardan kalan bişeyler mi varda egzersizden dolayı kan geldi.kafam karıştı.bilemedim ki

ay yasakmı bilmiyom ama al sana şırdann bu işte

Evet tatlım aynen Öyle. Bu Şırdan zaten sadece Adana'da Var. Adana Dışında Başka Hiç bir yer yapmazda Bilmezde.
Off Off off bana şalgamla kebap demee zatenn Bayılıyorum da onlara Tam Bir Adanalıyım yaaa

bence de tam bir Adanalı gördüm seni arkadaşımda öyleydi ondan bilirim

yemek derken acıktım ben yemeğe gidiyom hepinize iyi öğlenler şekerlerim

Son düzenleme:

canım daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama modunu düşürme neolursa olsun bak arkadaşlar bir bir yeniyo nasıl mutlular maşallah bizde güzel haberlerimizi verelim kader arkadaşım

canım daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama modunu düşürme neolursa olsun bak arkadaşlar bir bir yeniyo nasıl mutlular maşallah bizde güzel haberlerimizi verelim kader arkadaşım

yok da canım kanı görünce nevrim döndü.anlam veremiyorum niye kan geldi diye çünkü egzersiz yaparken acımıyo gayet kolay yapıyorum.tahriş de yok.öyle canım ya

adet gibi derken bi kan boşalmasımı yaşadın canım yoksa 1 damlacık bişeymi ve rengi nasıldı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…