Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlım İlla Aparatla Yada Mumla Yapmak zorunda değilsin. Sadece Parmak Egzersizi yaparak ta yenebilirsin.
Bende sadece parmak egzersizi yaparak yendim. Penis aşaması 3 parmak Yanyana Soktunmu Hazırsın demektir.
Sen Kaç parmak yapıyosun ?? Biraz detay verir misin ??

Canım Hemen Yardımcı Olayım

Oraya Bişeylerin Girebildiğini görmek istiyosann Kulak Çöpünü Dene. Ve Vajinaya sokarken Ikınırsan delik açılacak ve kulak çöpü rahatlıkla Girecektir.
Parmak egzersizi de yapabilirsin. Önemli Olan Kendini Hangisinde Daha rahat hissetmen olacak.

Bişeye Takılmasının sebebide Yönden kaynaklanıyor. Popoya eğimli Sokacaksın. Ve bolca Ikınacaksın. Jel Kullanmayıda Unutmucaksın.
Bak sana bir resim koyucam Yönle İlgili resmi iyice İncele. Orda Yönle İlgili detaylar yazıyo

Eki Görüntüle 605617

herkese selamlar...ben de dün akşam 3 parmağımı sokabildim ama tam yan yana değil ...inş....artık p...si de alabilirim..acaba üst üste denemek mi lazım yoksa aradan zaman geçmeli mi????bir de bana hangi pozisyonu önerirsiniz artık p...se geçmek istiyorum ...

Canım 3 parmak yanyana Aldınmı Penis Denemesine hazırsın Demektir.
Ama sana bazı tavsiyelerim olacak. Öncelikle Eşinle Birlikte Egzersiz yapabilir miisn ?? Eşin Parmaklarını soksun gitgel yapsın. Bu Şekilde eşine karşı Güvenin gelicek ve sende yapmak isteyeceksin. BuNU PENİS denemesine Geçmeden Önce yaparsan senin için yararı olur.

Daha Sonra Penis Denemesinde Üst Pozisyonda Yüzün Eşine Dönük Bir Şekilde rahatlıkla penisi alabilirsin.
Amaa Bolcaa Penise Jel sür. Birazda Kendine sür. Sonra Penisi Dik Bir Şekilde Vajina Girişine yerleştir. Ve Bolcaaa Ikınmaya Başlaa Ikınırkende Oturmaya Başla.
Böyle Böyle Hepsi Girecek. Can Acıması filan yok. Merak etme. Çook Kolay Bişeyy.

parmak sokmalarımda da canım acımadı inş..p..s de de acımaz eşim parmağını sokmayı pek istemiyor...çok ısrar edersem yapar belki....inş.sonuca ulaşırım artık....eşim de ben de bebek istiyoruz artık..allah bu durumda olan herkese yardım etsin.gerçektn dıştaki insanlar bizim ne hissettiğimizi anlamıyoor..bir evlenen sen misin diyebiliyorr...inş...hepimiz atlatırız bu durumu normal bir evliliğimiz olur bizim de ..o gün sabırsızlıkla bekliyorummmmmm

İnşallah atlatırsın canım Bir an Önce. İnan Bana Korkacak Hiç bişey Yok.
Can acıması Filan Yok. Tamamen beyninin sana oynadığı Bir Oyun Bu.
O kadar kolay bişeyki. Orası açık zatenn. Her şeyin Şeklini alabilecek şekilde esnek. Ve düşün ki oradan Çocuk Çıkıyor.
Kendine inan Asla Pes etme. Sende göreceksin Bumuymuş Diyeceksinn tatlımm

kızlar yön durumunu burdki gibi yapmaya calısıyorum ama olmuyor neden olmuyor acaba bilmeden kasıyormuyum anlamıyorum cunku serce parmagımı düz sekilde sonuna dek sokabildm ama işaret parmagını orta boguma dek sokabildim ilerlemedi ıkındım ama olmadı bide sanki asagı sag sol sanki duvar varmıs gibi oldu kıkırdak gibi ilerletmeye calıstıgımdada batma yanma acı hiseetim içerde 5 dk beklettim belki alısır die cıkartırken sanki parmagımı biri ısırıyo gibiydi cıkarması bile zor oldu acaba kasılıyomuyum bilmeden anlamadım cunku dediklerinizi yapıyorum anlamıyorummmmmm yardımcı olurmusnuz ???

Evet Canım Kendini Kastığın İçin Olur. Girişine İzin Vermiyosun. Haliyle Orası Geriliyor.
Biraz sakin olmayı dene. Parmağını Bolca Jelledikten sonra bacaklarını iyice ayır. Ve Ikın Delik açılacak Deliğe doğru İşaret parmağını Yine IKınaraK Dümdüz Bir Şekilde Sokmaya devam et. Parmağını Bükmeden dümdüz olsun. Derin derin nefes alıp ver ve yine iyice Ikınmayı unutma. Bu Şekilde yaparsan Girmemesi İmkansız.
Kendini kasmadığın sürece rahatlıkla Girer

beraycım teşekkür ederim parmagımı soktugum gibi dümdüz sokcam demi ilk aksam düz soktugumda serce parmagımı sonuna dek allmıstım ama sonra denediğimde işaret parmagımı ilerlemedi ama kasmıyorum gibi geliyo rahatmısım gibi ama bu kez acı hisettim bayaa yanma ve sızlama iyice rahatlayıp öyle yapmalıyım ozaman parmagımı sokuyom dümdüz ilerletiyorum demi ?

Evet Tatlım aynen Öyle parmağını Dümdüz sok. Ikınarak,derin derin nefes alarak.

Yapabilirsin Kendine Güvenn.. Acı Yok Gerçekten acının A'sı Bile Yokk

cnm anlıyorum seni uzulme eşinin yaptıgı dusuncesızlık gercekten ama sende haklısın kendını ıspatlamak ıstıorsun belkı bı kac denemeden sonra gelır bn 5 kere ilişkiye gırdıkten sonra 6 ıncıda galmıstı kırmızı dusun dıerlerınde de gıt gel olmasına ragmen kırmızı gelmemıstı amaa 6 ıncıda geldı bana jınekologda aynı seyı demıstı zarın esnedı gelmeyebılır belkıde gelır ona cok takılma demıstı ama sonradan geldı yanı senınde ole olabılır esın anlattıklarınla ıkna olmassa tabıkıde dr a gıt o acıklasın hm muayneyıde aradan cıkarmıs olursun cok uzuldum valla ne dıyım Allah yardımcın olsun

ayberk ece
sumuksu dedıgınız sey akıntı beyaz renkte mı eger oyleyse o sıvı cok hoslandıgın zaman gelır dıye bılıyorum ama

evet canım beyaz renkli bilmiyorum pek zevk alamadım daha aslında yoksa aldım mı bilmiyorum orası biraz karışık gibi ben daha zevk alacak kadar yoğunlaşamıyorum aklıma hep başka şeyler geliyo örgü örüyorum mesela yarın şöyle öriyim daha güzel olur yok bu şekilde örsem daha güzel olur derken o iş oluyo konsantre olamıyorum yani

p...s aşamasına geçen arkadaşlara da onu öneriyorum acı olcak falan fistan bilmem ne bunları hiç düşünmeyin başka bişeye odaklanın mesela ben yeni yendiğim sıralarda daha hala korkarken tv de kenan ışık ın programı vardı soruya nasıl odaklandıysam eşimin girdiğini hiç hissetmedim bile hatta eşime kızdığımı hatırlıyorum hadi falan diye eşm tamam girim diyince yine çok şaşırmıştım

canım acı hikayeni okudum ve gerçektende acıymış ama görüyorumkii sen o kadar neşeli kıpır kıpır bi kızsın kiii herşeyin üstesinden gelirsin :79::79::79: inşallah bundan sonra Allah acı dert gözyaşı göstermesin sana ....

canımm egzersize kalınlaştırarak devam edebilirsinnn mesela 3 parmak yap ve rahat yapabildiğinde de p....s denemesine geçebilirsinn,,sen yolun sonuna gelmişsinn:)))

ozaman canımmm bi ayna al biyere sabit koy sonrasındada sen karşısına geç arkanada yasyık koy çünkü geriye doğru hafif yatar pozisyon da olacaksın kulak çöpü denerken..1 prezervatif 1 kulak çöpü bir adet de kayganlaştırıcı jel senin için yeterli:))önce ayna karşısında vajini incele meseala aç açabildiğin kadar bacaklarını hatta hafif poponu yukarı kaldır derin nefes al ve rirken ıkın vajinada çiş yapar gibi:)) ve orda ıkındıkça açılan deliği gör...gördükten sonra kulak çöpünü prezf. geçir bol jel sür üzerine ve ıkındıkça a.ılan deliğe yerleştir(girişine)çıkarma sakın bekle bi derin nefes ve ıkınmaylada aşağı doğru yani popoya doğru ittir merak etme vışşt diye kayacak girecek:)))

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben en son 7-8 cm kalınlıgındaydım bügün sanrım 10-12 cm geçtim ama tam girmiyor bide kaç cm girmesi gerekiyor napmalıyım
canımm toplam askında 10-11 cm genişlik p...s denemesi için yeterlii bu kalınlığa ulaşıp kendini hazır hissettiğinde p....deneyebilirsim:)))

kızlar şu takılan yer bayaaaaaa bi mesele oldu resimler nerdeydi bi yayınlasanız da hepimiz görsek takılan bir şey varmı orada diye ?????????????????????

canımm yaaa neler yaşamışsınn ama sanırım dünya hayatının bi sınav oluğunu ve sabırla yoğrulduğunun bilincindesinn...Rabbim mükafatını verecektir HELEKİ İFTİRA SÖZ KONUSU İSE!!! inançlısın ve güçlüsünn...Rabbim daima dik ve güçlü olmayı eksik etmesinn..bi dahada başına vermesin Haketmiyosun sennnnn

ben 1 aylık evliyim. ilk birleşmemizi iki gün önce gerçekleştirebildik ve kanama gerçekleşti. fakat daha önce tama ilişki olmasa da giriş denemeleri yaptığımızda kanamalar oluyordu.

zarın henüz yırtılmamış kısmı kalmış olabilir mi? ya da ilk günden itibaren fazla zorladığımız için iç çeperlerde sürtünmeden kaynaklı yara çıkmış olabilir mi?

seni tebrik ederim çokkkkk şanslısınn biz yılları devirdik sen 1 aya hallettinnkanama ilk de olmayıp sonra olabiliyor yırtılma ise doğumda bile gerçekleşebiliyor...o dediğin şey olabilir orda zardan başka zedelencek bi durum olmaz canımmm eğer p...s denediysen ve yine 1-2 gün ara ver sonra devam et sorun olmazz...ama tabiiki takipi bırakma yine olmaya devam ederse 1-2 ilişkide daha bi jinekoloğa gözükürsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…